Tuesday, 6 January 2015

Eeenie-mieeenie-manie-mo


Wauw. Deze shopblog van microscopisch formaat is een collective haul... No kiddin'.
Natuurlijk heb ik deze vakantie meer geld laten rollen dan dit (zoals op de toonbank van de bios voor een kaartje voor mockingjay part 1 (Oeh. Cliffhanger. Gelukkig heb ik de boeken gelezen!) en op de toonbank bij Central Park (Een soort Bagels&Beans, maar dan wat persoonlijker en leuker ingericht) voor een warme choco&scones, onomnomnomnom....). Niet 5 nieuwe shirtjes, 2 broeken, 3 truien, 2 vesten en een jack, maar wel een paar items waar ik heel blij mee ben!
Toen we in Amsterdam waren, was er voordat we overwhelmed werden door ballet van Cinderella wat tijd om te shoppen. Spontaan ben ik jaloers op heel veel mensen. Iedereen die in Amsterdam woont. Lucky bastards, er zijn zo veel leuke winkels in Amsterdam! Natuurlijk heb ik uiteindelijk een trui in de Costes gekocht, een winkel die we hier ook hebben. right. Ook was er 'veel SALE hier', 'nog meer SALE HIER' en 'DE MEESTE SALE HIER', als je de etalages moet geloven. Nouja, ik was in ieder geval overtuigd van de sale en ben een trui en kettinkje rijker. Ik speurde ook naar een donkere  -volgens mijn zus was hij niet donker genoeg om donker te zijn... Volg je het? Ik noem 'm voor de zekerheid maar- donkerdere jeans. Ik vond 'm! Maar ik, twijfelkipje, kocht hem niet. Vervolgens rende ik de dag erna naar de stad om hem alsnog te halen and we lived happy ever after...


Eeuwen zoeken naar een witte achtergrond om de kleding op te leggen later stond ik in mijn ouders slaapkamer. Hun bed met witte dekens was 'de gelukkige'. Heb je ooit geprobeerd om foto's te maken van dingen die op een bed liggen zónder de dekens te kreuken, zónder om te vallen (ik probeerde van zo hoog mogelijk een foto te maken, terwijl ik op het bed stond)  en zónder jezelf zorgen te maken over de mensen die door het raam gluren (2e verdieping... maar, toch... stel je voor dat iemand omhoogkijkt...). Maaaaaarrr, het is me gelukt. Een soort van. Als iemand naar boven heeft gekeken heb ik tenminste iemand aan het lachen gemaakt vandaag.

 / pendant ketting TIGER: Costes /

/ ripped skinnyjeans: Zara // Heerlijk warme, een beetje oversized blauw-witte trui: Costes /
/ bordeauxrode kabeltrui: America today /

Grr... Dit keer heeft Blogger ons gevecht om 2 foto's op middelgrootte naast elkaar te zetten gewonnen, maar ik blijf strijden. Ben ik de enige die soms van die "%*&^$#&-Blogger!" gedachten heeft?

liefs,
Arjanne

PS: een HTML/CSS vraagje aan iemand die dit leest die er verstand van heeft: mijn tags doen heel raar. Als ik bij -> indeling -> blogberichten de tags op een andere plek zet, blijven ze onder de blogtitel staan (waar ik ze ooit neer had gezet). Hoe kan ik dit weghalen/laten ophouden/ zorgen dat de tags wel gewoon verplaatsen als ik het wil? (Als je toch goed bent in HTML, hoe kan ik de tags centreren en het woord 'tags:' weghalen?)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Oh wat een leuke items! Die rode trui is echt heel erg leuk! En die ripped jeans is zo stoer! Leuk! Liefs, X

  ReplyDelete
 2. Die trui van Costes is zo mooi! Sorry, ik heb zelf ook nogal kuren met Blogger. Zelfs een topmenubar wil maar niet lukken, dus ik ben bang dat ik je niet kan helpen :( Succes!

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke sweaters! En ohh die struggle van 2 foto's naast elkaar ken ik... UGH :')
  Xo Emma

  ReplyDelete
 4. Wauw, jij hebt leuke dingen gekocht! Vind je broek en die trui van Costes echt heel leuk!

  ReplyDelete
 5. Oh, super leuke spulletjes heb je gekocht! Ik zou alles ook wel zo gewoon kunnen kopen eerlijk gezegd, haha. Mooie foto's erbij trouwens! Ik heb me de laatste tijd ook alweer goed laten gaan qua kleding kopen. Oja, als je de tags wilt verplaatsen, daar moet je me even voor mailen, want daar heb ik ooit mijn hersens over gebroken, maar ik heb het wel gevonden! Best ingewikkeld uit te leggen, dus zou je me eventjes willen mailen? (: En de tags centreren en het woord tags kan ik ook weghalen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Super! Op jouw blog staan de tags als heel mooi in het midden! Ik heb je gelijk een mailtje gestuurd :)
   liefs

   Delete
 6. Die bordeaux rode trui <3 !!! Ja mij lukt het idd ook niet om twee foto's naast elkaar te zetten; irritant! Leuk artikeltje x

  ReplyDelete
 7. Leuke dingetjes heb je zeg! En je maakt hele mooie foto's :)

  ReplyDelete
 8. Leuke items! Vooral je jeans en je donkerblauwe trui vind ik super! Leuke blog heb je :)

  ReplyDelete
 9. Die blauwe trui is erg mooi!
  En die ketting ook: :)

  ReplyDelete
 10. Supermooie dingen heb je gekocht!

  ReplyDelete
 11. Beautiful yeans:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...