Saturday, 3 January 2015

Hello 2015!


Mama, is dat een kudde olifanten buiten? Neen, mijn kind. Dit verschijnsel het 'vuurwerk'... En ach, ik vind het super. Dit jaar viel ons vuurwerk wel een beetje tegen, maar ik heb mijn 10 vingers nog. Vooral het siervuurwerk vind ik mooi, maar soms vind ik knalletjes ook wel grappig. Waarschijnlijk denkt 75% van jullie nu: geef me een drumstel (of desnoods een paar pannen) en voor de helft van het geld geef ik je hetzelfde effect, deal? Maar daar is toch niks gevaarlijks aan? Hoogstens sla je op je duim. Ik denk wel dat 'gevaarlijk' 1 van de redenen is dat veel jochies vuurwerk stoer vinden...  

Oh nee, nog maar 172800 seconden en dan begint school weer! (nee, geen random ram op mijn toetsenbord, 2 dagen om precies te zijn). Hetzelfde gevoel had ik ook toen de top 2000 afgelopen was en de radio opeens riep: "Nog 10 seconden!!" Waaaaat, was het eerste wat er door mijn hoofd ging. Daarna ging ik over op de automatische piloot: 10... 9... 8...
Hoe lang de avond ook was, opeens was het nog maar 10 seconden tot 2015.
Jongens, het is 2015!"Make 2015 so AWESOME,
2014 gets jealous!"


Dat vind ik wel een mooie gedachte, ik presenteer u, mijn goede voornemen! Normaal doe ik daar niet echt aan, soms bedenk ik me wel: "het zou gaaf zijn om dit jaar ....... (vul in: iets gaafs om dat jaar te doen) te doen!"

Voor 2014 was dat onder andere mijn haar doneren, zo gezegd zo gedaan. Ruim 25 cm zit sinds juli niet meer op mijn hoofd en nu misschien wel in een in een pruik, op het hoofd van iemand anders. Oh wait, een pruik maken duurt ongeveer een jaar, het duurt dus nog even voordat dat leuke idee waarheid is.

Ik had niet voorspelt dat ik twee keer naar het buitenland zou gaan, zonder ouders. In een gastgezin in Londen en een uitwisseling naar Sint-Petersburg, helemaal onder de mensen, ge-wel-dig. Rusland is echt gaaf  en zo anders.... trouwens, de 'privjet' van de vorge post is Russisch voor 'goedendag', een prehistorisch woord voor 'haaaaaaay' is) Waar je via school wel allemaal niet kan komen.

Een andere gave ervaring was The Colorrun, de meest poederige, kleurige dag van m'n leven. The color-watte? Een soort festival-hardloopwedstrijd waarbij je 5 km hardloopt, huppelt, loopt en/of kruipt. Om de kilometer heb je een colorpoint, waar mensen je met felgekleurd poeder begooien.
De westerse vorm van holi, het nieuwjaar in India.

Een kleine, beetje late post gewoon even te zeggen: HAPPY NEW YEAR!
Hoe was jullie nieuwjaarsdag & oudjaar?


Liefs,
Arjanne                                                                                    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Wat een leuke dingen heb je gedaan in 2014! Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar! Liefs, X

    ReplyDelete
  2. Wat een leuke dingen heb je gedaan! Nog een gelukkig nieuwjaar ♥

    ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...