Tuesday, 27 January 2015

HOME, HOME, HOME, HO-OME...

Wat vinden jullie van de foto?

Dit stukje (home, home, home ho-ome) van I'm a mess staat in mijn top 10 van stukjes-van-nummers-die-verschrikkelijk-in-mijn-hoofd-blijven-zitten. Nu dus ook. Dit is natuuuuuurlijk ook de reden dat ik eropuit ging om wat interiorspullies in te slaan. Natuurlijk. 


Allereerst een waarschuwing: CACTUS ALLARM!
Nouja, eigenlijk zijn het vetplantjes. Ik had me alleen al in de winkel twee keer aan die cacti gestoken... Toen heb ik besloten dat ik geen cactusjes wou. Dus werden het vetplantjes, omdat dat ook almost-impossible-to-kill plantjes zijn en die heb ik persoonlijk hard nodig. Lees: halfdode plant (op dit moment heeft hij een goede, levendige periode) op mijn vensterbank.


Natuurlijk, bij foto's van cactusjes correctie, vetplantjes, hoort natuurlijk ook een foto van bovenaf. Dat maakt deze fotosessie helemaal compleet. Vetplantjes zijn goede modellen, ze staan mooi stil, moet ik zeggen. Deze modellen zijn verkrijgbaar bij de Intratuin en hun kleding/potjes zijn van de Xenos.Ik vond ook wat leuke waxinelichthouders (wat een galgjewoord) bij de V&D, lekker minimalistisch! 
Ik zal echt nooit waxinelichtjes aansteken op mijn kamer. Alleen het idee al dat de hele boel in de hens kán vliegen... Mijn oplossing: Fake it! Deze nepwaxinelichtjes zijn van de Hema. Ze schijnen heel geinig door het dunnere porselein heen! Ik kreeg het alleen niet op de foto...Dit kaarsje is een soort opgerolde lap was, ik vond het gelijk leuk. Ik hou ook van sterren en dit licht blauwgroene (ik ben er nog steeds niet uit of het blauw of groen is, wat denk je? Misschien toch net wat meer blauw dan groen...) kleurtje vind ik ook supermooi! 


Wat. Schattig. 
Dat was het eerste wat ik dacht toen ik deze zag. Twinkle twinkle little star... Ik kom een beetje laat met dit christmassy kaarsje, maar de sneeuw wat ook laat dus maaktnietuit.


Deze waxinehouders, het kaarsje en de vetplantjes vormen nu een soort gang in mijn kast. Ofterwijl: ze staan allemaal 'op een hoopje'. Nog even bedenken hoe ik ze neer ga zetten.

Trouwens, mijn blog bestaat (pre-cies) 1 maand! Yay.
Je hebt van die mensen die hun 3 jarig bestaan of 500 followers vieren, maar 1 maand, wauw... wat een mijlpaal.

Liefs,
Arjanne 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Wat een leuke decoratie items ;)

  ReplyDelete
 2. Leuke foto's en geweldig geschreven, haha. Prachtige modellen :)
  Gefeliciteerd met het 1-maandig bestaan van je blog!

  ReplyDelete
 3. Oh wat een leuke spullen heb je gekocht! Je vetplantjes zijn echt super leuk! En wat slim om nepkaarsjes te kopen. Die ga ik ook aanschaffen! Niet dat ik geen echte kaarsjes wil, alleen vertrouwd mijn mams me niet met vuur.. oeps haha! Het zijn allemaal echt hele gezellige spulletjes! Veel liefs, X

  ReplyDelete
 4. Waxinelichthouder is inderdaad een goed galgje woord, die ga ik zeker onthouden, hahah! Die plantjes zien er heel leuk uit, ik ben zelf nog op zoek naar enkele.

  ReplyDelete
 5. Heel leuk! ik heb ook drie kleine cactusjes (catuï?) maar ik moet nog leuke potjes scoren. En mag ik even zeggen dat ik je header helemaal geweldig vind! Heb je hem zelf gemaakt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjeee! En ja, it's made by me. 'Lang leve photoshop' laten we maar zeggen!

   Delete
 6. Wat een leuke plantjes, hele leuke foto die eerste! Je hebt echt een leuke blog, ik volg je nu met bloglovin'. Vooral het artikelen over je boeken verzameling vind ik erg leuk. We hebben veel dezelfde boeken :)

  ReplyDelete
 7. ik ben ook zo een idioot die alle planten en bloemen die ze aanraakt laat sterven, misschien ook maar eens aan de cacti of vetplantjes beginnen dan hmmm..
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 8. Wat een mooie items allemaal!

  ReplyDelete
 9. wat een leuke decoratie items ♥

  ReplyDelete
 10. Zo leuk, die kaarsen vaasjes dingen wil ik ook haha. En super mooie foto's x

  ReplyDelete
 11. Whaah gefeliciteerd met je 1maand bestaan van je blog haha! Ik vind de eerste foto heel mooi, en je hebt een leuke blog, dat ik je nog niet volgde!

  ReplyDelete
 12. Heeel leuk!! Die vetplantjes zijn ook echt iets voor mij, haha. Ik kan ook weinig planten onderhouden... Zo fijn dat die niet zo veel nodig hebben! :-P

  ♥♥♥ Saskia

  ReplyDelete
 13. Ik wist niet dat jouw blog ook een maand bestaat. Je lay-out is al prachtig!

  En ik wil die vetplantjes oook!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...