Friday, 16 January 2015

So, yeah, I sketched some shit....


HET SNEEUWT!
Op mijn blog dan, want dit is Nederland. Maar zelfs hier is sneeuw in aantocht (als we de weermannen (en vrouwen) moeten geloven)! Maar zelfs met een'misschien is het mogelijk dat het in de periode van straks tot later een centimetertje gaat sneeuwen' ben ik happy. Bijna begon ik al naar zomer te verlangen (voel met me mee en stel jezelf eens voor in een neonbikini met een surfplank de knalblauwe zee in rennend, terwijl de palmbomen heen en weer deinen door een zomers briesje, er mix van hoelahoela en tropische vissen muziek klinkt en de zelfs zon een zonnebril draagt (want, dûh)), maar nu heb ik andere dagdromen: schaatsend op natuurijs terwijl iemand 'baby it's cold outside' op repeat heeft gezet, de sneeuw die van Nederland een heus winterwonderland heeft gemaakt magisch glinsterd en schitterd en er thuis een warme choco met slagroom op me wacht... Misschien krijgen we toch nog een 'echte winter' en geen 'verlenging van een veel te lange druilerige herfst'!

Hier volgt een experimentje: ik ga wat van mijn sketches laten zien, dus lekker plaatjes kijken! Het zijn niet mijn meest recente tekeningen, maar tekeningen van een paar maanden geleden. Nadat ik de foto's had gemaakt bedacht ik al: ik had beter kunnen scannen, maarja!
Ik zou zeggen: pak een dekentje en een kop warme thee, enjoy!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

 1. Wauw mooi! Leuk dat je dit deelt. :)

  ReplyDelete
 2. Wat leuk om te zien, je kunt echt mooi tekenen!

  ReplyDelete
 3. Wauw je sketches zijn echt onwijs mooi!

  ReplyDelete
 4. Mooie tekeningen! Vooral de ballerina!

  ReplyDelete
 5. Wat een talent heb je! Ik tegen ook graag, in de zomervakantie want dan heb ik lekker veel de tijd. Maar jeetje wat kan jij goed tekenen! Leer je het me? ;) Haha.

  ReplyDelete
 6. Oh wauw, wat een prachtige tekeningen heb je gemaakt! Echt een talentje! Liefs, X

  ReplyDelete
 7. Oh wauw wat ziet het er mooi uit! Je hebt echt talent zeg! Ik teken ook echt enorm graag :D X

  ReplyDelete
 8. Oooh leuk zeg! Vooral die ananas!
  x

  ReplyDelete
 9. Wat tof zeg! Je het echt talent :)

  ReplyDelete
 10. Wauw, wauw. Die collage van verknipte plaatjes is zo gaaf.

  ReplyDelete
 11. Wat een supermooie en aparte tekeningen
  En bedankt voor de reactie op mijn blog ;)

  ReplyDelete
 12. Wauw wat prachtig! Kan je geld mee verdienen!

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
 13. Wauw, echt onwijs mooi Arjanne! Echt leuk gedaan, tof dat je met ons deelt! Mooi om te zien hoe je je creativiteit hierin kwijt kan. Vooral die ananas vind ik echt geweldig, prachtige quote :D Liefs!

  ReplyDelete
 14. Super mooie schetsen.Dat kan je echt super goed.
  http://thestylekittenlovesstyle.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 15. Wat een PRACHTIGE tekeningen!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...