Sunday, 8 February 2015

En toen was er opeens die lieve man die mijn vader van fotocursus kende...


Ik was van plan om het lekker mysterieus te houden, ik bedoel, de titel zegt je waarschijnlijk echt totaal niks. Dus dat was gelukt. Maar ja, ik vind het wel leuk om eerst een foto te plaatsen en dan pas wat tekst... Toch wou ik het een beetje mysterieus houden...
 Vind je ook niet dat het grijze gedeelte in het midden een beetje de omtrek heeft van een TYPEMACHINE?
Vind je ook niet dat het plantje rechts van het grijze gedeelte heel erg lijkt op een plantje uit mijn 'Home, home, home, ho-ome' post en dat dit dus best mijn kamer zou kunnen zijn?
Vind je ook niet dat ik maar eens moet gaan vertellen wat 'die lieve man die mijn vader van fotocursus kende' ermee te maken heeft en dat ik moet gaan vertellen wat er aan de hand is?

Okay, the first thing you need to know...
Ik ben al een tijdje op zoek naar een typemachine. Lekker tikken op een zwaar en mechanisch ding, het leek me wel wat hebben. 
Dus ik naar de kringloop. "Heeft u misschien ergens nog-" "Nee? Oke..."
In een klein winkeltje aan het kanaal hadden ze er 1! Voor slechts 47,75... Auts!
Misschien hebben mijn opa en oma er nog 1 staan! Nope... Hé! Zijn alle typemachines van de wereld verdwenen ofzo!?
Marktplaats, dan maar... 20 euri's en het lint (de inkt) moet vervangen worden? Euh... liever niet...
En toen was er opeens die lieve man die mijn vader van fotocursus kende!
Een lieve man die ergens voor niks, nada, noppes een typemachine had gevonden! (dankjedankjedankje)
Dus, mijn kinders... Om dit lange verhaal kort te maken, mijn zoektocht eindigd hier...
THE VINTAGE TYPEWRITER IS IN DA HOUSE!
 Ik voel me zo on-ge-lo-fe-lijk lucky! 
Voor een nieuw lint, wou ik eerst online kijken, maar mijn vader (tja, hij is wel de held van de dag!) zei dat ik eerst maar even in wat kantoorwinkels moest kijken. Ze hadden nog een paar linten in een kantoor heppie liep ik de winkel weer uit met een nieuw lint van maar €5!

Ik zou leuke quotes kunnen typen, mooie teksten, leuke kaartjes... Ik ben er zo blij mee! Je moet best hard op de letters meppen dus het is ook een uitstekende vervanger voor een boksbal als je boos bent. Ook staat het lekker retro in je kamer. Ik zou zeggen: ren allemaal naar die lieve man van je vaders fotocursus (of zoek een andere held) voor een leuk, magisch kastje waar de mooiste quotes uitrollen!
Na ik jullie heb vermoeid met een lap tekst vol italics, komt het plaatjesgedeelte... Enjoy!Zo leuk, hoe je de letters op ziet springen als je ze intoetst! Als je de euhh.. Kap? Denksel? Buitenkant? erafhaalt, zie je alles gewoon gebeuren!Na al dit gebrabbel nog even een levensles:

"What if i fall?
But darling... What if you fly?

Liefs,
Arjanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments:

 1. Wat leuk dat die man je dit typemachine cadeau deed! Zelf staan er bij mij op de zolder nog twee te verstoffen. Misschien moet ik ze eens van de zolder afhalen om, zoals jij al zei, leuke quotes te typen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Whaaat 2 typemachines, waar wacht je op? Moet je zeker doen! Alleen al het leuke getik van de letters is geweldig!

   Delete
 2. Oh, Ik weet nog heel goed dat geluksmomentje wanneer ik ein-de-lijk een typemachine vond! Ik ben echt blij voor je want ik weet hoe ontzettend leuk het is! Je gaat hier echt nog jaren plezier aan hebben! Veel liefs, Xx

  ReplyDelete
 3. Woaaaah wat een ontzettend tof cadeau zeg!

  ReplyDelete
 4. Oh wat leuk! Love it.

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

  ReplyDelete
 5. Prachtig! Volgens mij heeft mijn oma er nog een die ik vroeger best regelmatig gebruikte. Misschien leuk om die binnenkort ook weer eens uit de kast te halen!

  ReplyDelete
 6. Ah wat een leuk cadeau zeg, echt heel gaaf!

  ReplyDelete
 7. Aah, wat ontzettend gaaf! Vroeger wilde ik ook altijd zo'n ding hebben, maar dan met prinsessen. Het ziet er ook nog eens heel leuk uit als decoratie!

  ReplyDelete
 8. Hahaha geniaal! Wij hebben nog een oude typmachine thuis haha. In welke winkel heb je dat lint gekocht?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze hadden er nog precies 1 (zwart-zwart, ze hadden er nog 2 rood-zwart (dat je rood en zwart kan typen)) bij dijkgraaf liggen (winkel die kantoorspullen aan bedrijven verkoopt), lucky me. Als je een lint nodig hebt zou ik even naar zulk soort winkels bellen voordat je 8 euro + 4 euro verzendkosten online uitgeeft :)

   Delete
 9. Superleuk! Ik zou echt graag een typemachine willen hebben, ik vind ze zo tof! :)

  ReplyDelete
 10. Wat gaaf Arjanne! Door dit artikel herinner ik me weer dat mijn moeder waarschrijnlijk ook zo'n pracht van een ding heeft liggen. Het ziet er prachtig uit als decoratie en die quote die je uittypte is ook prachtig. Arjanne, je hebt me aan het twijfelen gezet om ook dat ding te zoeken!

  ReplyDelete
 11. Wat leuk! Wij hebben thuis ook nog zo een oude typemachine staan. Het is echt heel fijn om teksten mee te typen :D X

  ReplyDelete
 12. super leuk! en wat lief van die man!

  ReplyDelete
 13. OMG wat gaaf! Ik wil er ook zo graag eentje!

  ReplyDelete
 14. Super leuk dat je de typemachine hebt gekregen! Volgensmij moeten wij hier thuis ook nog een op zolder hebben staan.

  ReplyDelete
 15. Wat kan je onwijs leuk schrijven! Je blog inspireert me echt! Dankjewel! Liefs, X

  ReplyDelete
 16. o nee, nu ben ik echt groen van jaloezie...
  Ik zoek al ZO lang een typemachine...
  Hopelijk is er nog zo'n aardige meneer ergens op de wereld die toevallig een typemachine heeft en er niks mee doet!;'D

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...