Tuesday, 17 February 2015

Joyful Januar, Festive Februar

From left to right:
Cardigan ★ ticket   'medal' ★ beanie ★ typewriter  headphones ★ 2x ipod  ribbon for typewriter ★ magazines ★ dummy  cacti ★ stuff to paint

Zo, dat is een tijdje geleden zeg! Ik heb iets voor jullie dat verdacht veel op 'favorieten' lijkt! Ik vond het leuk om wat spullies neer te leggen en er een verhaaltje (wat een halve roman aan het worden is) bij te schrijven. Januari schijnt de depressiefste maand van het jaar te zijn. Niks van gemerkt! Het was gewoon joyful! Dan festive is ook easy uit te leggen. Ik heb gewoon het gevoel dat de halve wereld jarig is in februari, best feestelijk toch?

"Wat zijn je favorite songs van dit moment?" "Euhh... Hoeveel?" "Éen." "Maar éen?" "Ja-haa!"
Take me to church, absoluut!

Hé, daar heb je die vetplantjes weer! Tja, ze zijn gewoon errug leuk. Er is alleen 1 probleem: ik heb ontdekt dat je vetplantjes meer water moet geven dan cacti! Eerst wou ik cactusjes, omdat je die lekker zonder problemen uit kan laten drogen. Maar toen werd ik alleen al in de winkel tienduizend keer gestoken, you know how that goes... Ik koos voor vetplantjes. Ik hoop dat ze het verblijf in mijn kamer overleven. Nouja, als ik ze dood laat gaan kom ik tenminste in het guinness book of records als 'die dame die unkillable plants vermoordde. Ik zie het he-le-maal voor me. Heb ik ook weer een verhaal om later aan mijn kleinkinderen te vertellen, toch?


Wat. Een. Verassing.
De typemachine.
Nog. Steeds. In. Luf.Je zult je vast afvragen wat die beanie hier doet. Ik ben namelijk niet het soort persoon dat 24/7 haar beanie draagt. Wel ben ik het soort persoon dat 's winters 24/7 naar sneeuw verlangt. En in januari was er gewoon sneeuw! Nog steeds vind ik het een wonder dat we deze winter 'winter' kunnen noemen en niet 'een-soort-verlenging-van-een-druilerige-herfst'. Omdat dit artikel bestaat uit kletspraatjes, kletspraatjes en hé nog meer kletspraatjes, is over deze beanie na-ge-dacht: de beanie staat symbool voor sneeuw.
Een medaille (en een startnummer)! Ik heb de acht van Apeldoorn (uitleg: 8km in Apeldoorn) gelopen, samen met een vriendin! Mijn 2e hardloop-'wedstrijd'. Het is echt superleuk om zo'n loop te rennen! Ik vind het ook leuk om voor een doel te trainen: eerst was mijn doel de collorrun, toen de 8 van Apeldoorn... What's next?


Ik heb bloglovin' compleet herontdekt. Eerst zag ik het nut er niet van in (whaaat? Waarom zag ik het nut er niet van in? Waarom?). Maar nu is 'Bloglovin' checken' een deel van mijn ochtendroutine! Samen met Pinterest checken natuurlijk, mijn all time favorite! De update van bloglovin' vind ik echt een slim! Je kan nu posts in bepaalde mapjes opslaan!

Normaal leef ik in mijn ochtendjas (hé, iedereen heeft rare gewoontes!), maar voor deze cardigan maak ik een uitzondering, want hij voelt net alsof  ik de hele dag in mijn ochtendjas rondwandel. Dit is dus voor mij het grootste compliment dat een cardigan kan krijgen. If you need a new home... I highly recommend this cardigan!  Hij is zacht en lang (wauw, in case you haven't seen it yet on that picture next to this text...). Wat zoek je nog meer in een cardigan? Ohja, dat tie d'r fancy uitziet. Check!


Ga. Kijk deze film. Hij is prachtig. We zijn er met z'n viertjes heen geweest (Ik + mijn zus + mijn moeder + mijn vader). De gemiddelde leeftijd was rond de 50, maar heee... doesn't matter! Het was is een geweldige film. 'The theory of Everything' gaat over Stephen Hawking, een briljante natuurkundige. Hij krijgt een relatie met.... Okay, ik ga geen spoilers geven!

Wat is het toch heerlijk om te schilderen. Daarom, mijn verfdoos. En omdat hij het gat tussen deplantjes en rand perfect opvulde,  maar dat blijft onder ons :)
Als ik goals zou hebben zou meer schilderen er sowieso tussenstaan!

Een tijdje geleden heb ik wat 'offline inspiration' ingeslagen: tijdschriften! Ik had op een of andere manier lang geen tijdschriften meer gehad. Hmm... misschien is het een ideetje om er een artikeltje over te schrijven? Misschien iets in de richting van een review...

Wat vinden jullie van zo'n 'favorites in a frame'? Oh, wacht. Ze zitten niet in een frame. Gebruik je fantasie en denk 'm eromheen! Ze liggen er wel perfect voor!

Liefs,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Wat een leuk lijstje! Hele mooie foto's heb je gebruikt!

  ReplyDelete
 2. Wat een leuk en origineel artikel :) Haha, de fout met de vetplantjes maakte ik ook. Lekker makkelijk nooit water geven, maar het moet dus toch nog 1 keer per week.

  ReplyDelete
 3. Leuke favorieten! Cactusjes of vetplantjes staan hoog op mijn wishlist, ziet er zo leuk uit (:

  ReplyDelete
 4. Oeh en waar is dit mooie lettertype van?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb het helemaal onderaan de post gezet. Hij heet 'wanderlust'. Geweldige naam, right?

   Delete
 5. Ik snap je liefde voor typmachines helemaal!

  Leuke blog trouwens, je hebt er een nieuwe volger bij:) XO

  ReplyDelete
 6. Take me to church is dan ook een topnummer, haha! (: Bloglovin' checken hoort ook bij mijn dagelijkse routine, handig om zo up-to-date te blijven!

  ReplyDelete
 7. Wat een leuk en origineel artikeltje! Ik vind het ook echt erg fijn om met waterverf te schilderen! :D xxx

  ReplyDelete
 8. Wat heb je een leuke blog ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs Tineke

  ReplyDelete
 9. The Theory Of Everything wil ik echt een keer zien!

  ReplyDelete
 10. Wat een super leuk artikel! Echt heel erg leuk om te lezen!
  liefs

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...