Saturday, 21 February 2015

Lookin' for MissWallpaper 25 februar 2015


Meestal drop ik van alles op mijn bureaublad (die op de computer). Hij staat dan ook vol met plaatjes, documenten, filmpjes, muziekbestanden en mapjes. Vooral heel veel mapjes. Van 'Naamloze Map' tot 'Naamloze map 3' en verder. Hiervoor bestaat maar één oplossing: zo'n leuke bureauachtergrond vinden, dat ik er niet eens een afbeelding op dúrf te droppen. 
Dus dat is mijn missie voor vandaag (naast vieren dat HET VAKANTIE IS!!!). En daarom kan je vandaag 14 (ik heb mezelf beperkt tot 13, anders waren het er minstens 28739 geweest! En dertien, omdat 13 ongeluk brengt, dus dan moest er wel eentje bij... toch...) leuke, vrolijke, grappige, kleurrijke wallpapers op mijn blog vinden!

1. 'A pineapple a day keeps the worries away!'
Jippieeee! Annanasjesss! Ik heb geen idee waar die trend opeens vandaan kwam, maar i love them! Lekker vrolijk, zomers en hier ook in leuke kleurtjes die weer perfect bij elkaar passen! 

2. 'Do-not hustle!'
Wat. een. geweldige. kleurtjes. Een beetje zomers en leuke letterart in het goud. Je t'aime. Waarom ik nu opeens met Frans kom? Tja, ik kan toch niet bij elke achtergrond 'hier hou ik zo van' zetten? Dat zou een beetje bo-ring zijn. Daarom zeg ik lekker overal hetzelfde maar dan ik een andere taal :)

3. 'Spring is co-ming to tooooown'
Ik heb al wel lentekriebels, of in ieder geval zin in lente/zon/metzonderjasweer. Jij nog niet? Dan is het hoog tijd voor deze achtergrond! Leuke dasies in pastel blue en felgeel. 


4. "It's pink and qouted..'
Wat een leuk, zacht kleurtje! En weer een leuke quote en een leuk 'lettertype!' Oui Oui! 

5. 'Because the moon shines pretteh'
Deze vond (op 1 of andere manier schijf ik altijd verleden tijd bij zulk soort dingen... Vreemd...) vind ik zo leuk! Misschien best een hoog hipster-gehalte, maar i don't care, de galaxy is leuk en de maan is gaaf! 

6. 'A happy, healthy wallpaper!'
Hoe vrolijk word je van de kleuren geel, oranje en groen? Ik krijg er gewoon energie van! En wederom een geweldig waterverfwerk. Omdat ik er heppie van word en het me opfleurd, kroon ik deze achtergrond tot MissBackground van Deze Laptop en staat hij op mijn achtergrond! 

7. 'Because cacti are always good'
Een cactusje hier of daar, altijd leuk! Ook op mijn bureauachtergrond zijn ze van harte welkom! Zeker deze leuke! 

8. 'Bunnies are even more cute, when they're made of paper'
Hahah, de helft van mijn lol in dit artikel is het bedenken van titels, hihi. Deze konijntjes zijn toch superrrrschattig? Ik vind het zo'n leuk idee, die gevouwen diertjes! 
Load this epic shit down'Paper crowns'

9. 'I shake it of, OEH OEH OEEHH'
Natuurlijk schalt Taylor Swifts lied gelijk door mijn hoofd, wat een heerlijk nummer is het toch! En het verdient z'n eigen bureauachtergrond, nietwaar? 
Load this epic shit down, 'DesignLoveFest'

10. 'Why not a quote on your wallpaper?'
Hmmm.... Deze is wel een beetje dark, maar wel prachtig! En met een leuke quote zit je nooit fout! 
Load this epic shit down, 'DesignLoveFest'

11. 'I think 'roam' is actually a beautiful word'
Black 'n White! Jippieee, dat geeft altijd zo'n heerlijk sfeertje! 

12. 'You got this!'
Ik denk wel dat dit kleurtje een typisch gevalletje hate-it-or-love-it is. In mijn geval is het love it, wat een heerlijk zonnig, kleurtje! Ben jij een hate-it? Hij is er ook in het turquoise, ook mooi!

13. 'And... another quote!'
Een geweldige quote en ook zo mooi 'verpakt'. Ik vind het zo gaaf als mensen goed zijn in typography, en dan vooral een beetje zo'n messy styletje, zoals deze! 

14. 'It's a cloudy day, my dear'
Deze vind ik echt genius. Wie wil er nou een blauwe lucht met witte wolken op z'n bureauachtergrond als je ook blauwe wolken en een witte achtergrond kan hebben? Ik bedoel maar. 
En dat het dan ook nog eens leuk gewaterverfde wolken zijn, is een leuke bonus! 
Load this epic shit down, (alwéér, het geweldige)'DesignLoveFest'  

Heeee... Ongeveer 99,9% komt van 'DesignLoveFest'.... Even wat goede raad: scroll die hele site even door:  hij. is. prachtig!
Meestal als ik op de 'download'-knop klikte bij een achtergrondje, kreeg ik gewoon de afbeelding, maar dan online op volledig scherm. Mijn eerste gedachte: 'Wat moet ik hier nou mee!?' En ik haakte af. Maaaarrr... Nu heb ik ontdekt dat je (bij Apple) heel easy op 'Archief' en dan op 'Bewaar als...' klikt en... whooosh, hij staat op je laptop. It's not rocket science!
(maar gewoon een dingetje dat je moet weten ;)
Er is ook een klein ideetje in mijn hoofd ontstaan, tijdens het zoeken naar achtergronden... Waarom zelf niet eens een poging wagen tot mooie wallpapers? En waarom ook niet? Weer iets leuks om te doen deze vakantie! 
Hebben jullie leuke/bijzondere/nietbijzondere plannen?

Liefs,
Arjanne 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

 1. Leuke achtergronden! Zelf achtergronden maken? Moet je doen! Volgens mij ben je heel erg creatief :). Ik zeg: proberen! Ik heb zonet mijn plannen online gezet haha. Fijne vakantie!

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige wallpapers! Liefs

  ReplyDelete
 3. Wat een super leuke achtergronden! Die met de cactusjes staat nu bij mij erop :)

  ReplyDelete
 4. Oh, ze zijn echt allemaal supermooi! Ik heb ze al snel opgeslagen! Ik kan zelfs niet zo goed kiezen welke ik nu al ga gebruiken! Superleuk! Veel liefs, Xx

  ReplyDelete
 5. Al de wallpapers zijn super mooi!
  Wat leuk dat je misschien ook wallpapers gaat maken, zo leuk!

  ReplyDelete
 6. De ananassentrend is en blijft gewoon leuk, haha! Oeh, die cactussen zijn ook erg leuk! En die 'Shake it off' ook! Eigenlijk gewoon allemaal, haha! Leuke post Arjanne!

  ReplyDelete
 7. Allemaal hele mooie achtergronden!

  ReplyDelete
 8. Die vijfde vind ik echt ongelooflijk leuk! Mijn hipstergehalte ligt qua achtergronden altijd vrij hoog haha.

  ReplyDelete
 9. Ja dit is precies wat ik nodig had, heel erg bedankt! Liefs Daphne

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...