Tuesday, 24 February 2015

Pindacheese of Pindáácheese?


Ik heb zo om dat filmpje gelachen. Annéénes of annenes? Zeg alsjeblieft dat je het filmpje hebt gezien waar een man aan een meisje vraagt of 'annanas' in het engels annéénes of annenes is. Vervolgens kijkt hij met een briljante kop naar de camera: 'Pineapple!!' Ge-wel-dig. 
Ik. Lag. Dubbel. 
In deze post is de vraag: Pindachees of Pindáácheese? Ik kwam een leuk receptje -als je het zo kan noemen, ik zou het eerder 'eet-ideetje' noemen- tegen op Pinterest. Het is vakantie dus ik dacht: laat ik het uitproberen! Het leek me namelijk best 'omnomnomnomnom'-waardig en best lekker. Nou, het was niet 'best lekker'. Het was (je voelt 'm vast al aankomen) HEERLIJK!!!
Misschien is het best wel you hate it or love it, maar als je van pindakaas houdt, zou ik het zeker uitproberen, als tussendoortje ofzo. Ik denk dat iedereen nu wel weet wat je moet doen: doorboor de appel. Snij de appel. Doe pindakaas op de appel. Doe muesli op de appel. Doe noten op de appel. 
Wat is het toch moeilijk, mijn kinders. 
Daarna nog een heel belangrijke stap: fotografeer je eten. En maak iedereen jaloers :) OMNOMNOMNOMNOM-FACTOR: 
(van de 5, if you wonder)

Liefs,
Arjanne


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Ik heb het filmpje niet gezien, maar lig wel dubbel met jouw uitleg en titel, haha! Het ziet er inderdaad omnomnom uit! (:

  ReplyDelete
 2. Oh, ik krijg al honger als ik dit receptje lees! Ik ben dol op pindakaas dus de deze ga ik zeker eens uitproberen! Hmm! Veel liefs, Xx

  ReplyDelete
 3. Wat grappig om te zien, ik heb dit afgelopen weekend nog geprobeerd! Ik hou van pindakaas én appel, maar vond het samen toch niet zo'n geslaagde combi. Ik was helemaal misselijk daarna, haha! Maar het ziet er wél lekker uit. XO

  ReplyDelete
 4. Mijn BFF is zo gek op pindakaas. De volgende keer dat ik haar zie, zal ik dit voor haar maken!

  ReplyDelete
 5. Ziet er heerlijk uit. Dit gaan ze hier thuis heerlijk vinden als ik dit recept van je uit zou proberen.

  ReplyDelete
 6. Hahahaha dat filmpje heb ik gezien :'). Geniaal! Lekker en leuk receptje! Ziet er lekker uit!

  ReplyDelete
 7. liefde.voor.pinda.kaas. Meer hoef ik niet te zeggen, toch?

  ReplyDelete
 8. I’m in love with your blog! It was so interesting to read your posts and also I’d like to say that you have beautiful photos!
  p.s. new post - how I met Victoria Beckham http://www.dianacloudlet.com/2015/02/victoria-beckham-zip-pouch-met-victoria-beckham.html

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  ReplyDelete
 9. Mmm... Ziet er geweldig uit! :D

  ReplyDelete
 10. Dit zit er echt heerlijk uit! Ik ben gek op pindakaas! :)

  ReplyDelete
 11. Oh, I Like your blog and your style of writing! Also I’d like to say that you have beautiful photos! Great job! I know that it requires so much time to update blog, but keep doing it!)
  I’ll be happy to see you in my blog!)

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  ReplyDelete
 12. ziet er heel apart uit zeg, weet niet of ik het lekker vind!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah, snap ik! Dit is wel echt iets waar je van moet houden!

   Delete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...