Thursday, 12 February 2015

Winterse Wanderlust


Een inspiratiepost! Dat had ik eigenlijk niet verwacht, maar ik had zin om een bepaald sfeertje te vangen in plaatjes, een goed excuus om lekker op TheWorldWideWeb rond te surfen. De laatste tijd hou ik erg van zo'n Scandinavian-stijltje en ook verschijnen er veel bohemian pins op mijn Pinterest. Ik heb het Boho gypsywanderlust (wat een prachtig woord trouwens, bewijsstuk A dat Engels mooier is dan Nederlands ;) idee en de Scandinavian winter met haar 'retro kleuren' (okergeel, bordeauxrood, legergroen, donkerblauw, zulk soort kleuren.) gemixt en kwam hier op uit. Deze sfeer is nu 'on my mind'. En ik noem mijn uitvinding.. Winterse Wanderlust!
In plaats van verlangen naar zomer, desnoods met-zonder-jas-weer, en naar vakantie, verlang ik nu naar winter en vakantie. En die is dichtbij! Nog 1 dag en 1 week en er staat een weekje No School op het programma, heerlijk!


 Dit sfeertje lijkt eigenlijk best op de FreePeople blog (Ken je ze? Ik kwam via Pinterest terecht op deze bohoblog en ik vind het een kunstwerkje! Ik zou zeggen: neem even een kijkje!) gemixt met Tuulavintage (ook een heerlijke blog om lekker bij weg te dromen: in plaats van outfitfoto's in je achtertuin (of met geluk in het park), foto's van haar kleding (ze lijkt een soort ezeltje-strek-je voor kleren te hebben, of een kast die nooit leeg gaat :) op exotische locaties. I say yes!). Tja, denk je iets nieuws uit te vinden, verzin je er een gave naam voor, blijkt het al te bestaan :)

Wat vinden jullie van zo'n plaatjes-kijk-post, waar ik ook het wereldrecord
dingen-tussen-haakjes-zetten verbreek?

Liefs,
Arjanne

(De plaatjes komen van onze geliefde Pintersest, Tumblr en WeHeartIt. 
Even een linkje naar mijn Pinterest, Tumblr en WeHeartItzodat je de orginele bronnen te vinden zijn.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Mooie foto's zitten er in de collage!

  ReplyDelete
 2. Ik hou zo van dit soort foto's! Nu wil ik meteen naar Scandinavië.. ofzo.. haha. Ik heb je even gevolgd op Pinterest! ♥

  ReplyDelete
 3. Zulke post zijn leuk om naar te kijken en te lezen! Ze geven me inderdaad inspiratie en ik wil ook zulke foto's kunnen maken..

  ReplyDelete
 4. Heerlijke foto's heb je uitgezocht! Ik kan er naar blijven staren, ik weet het niet, de foto's hebben iets speciaals dat mijn aandacht trekt ....!

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie inspiratiepost! Leuk gedaan!

  X Sara

  ReplyDelete
 6. Wauw, wat heb je dat prachtig gemaakt! Heel knap gedaan deze collages. En inderdaad: heeerlijke foto's om lekker zin te krijgen in reizen, wandelen en buiten zijn! :) Liefs, Rowan

  ReplyDelete
 7. mooie foto's, en wauw wat heb je een mooie site :)!!

  ReplyDelete
 8. Ik ben dol op dit soort foto's en inspiratie posts! Hele mooie blog heb je, ik ga je zeker volgen ^_^ Liefs, Jinn

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...