Wednesday, 18 March 2015

'bout a Skaterdress, necklace, shirt and top...

Als ik dan een paar leuke dingen heb gevonden, ben ik er ook echt heel blij mee. Ik vind het soms best moeilijk om echt 'arjanne'-dingen te vinden, maar deze komen aardig in de buurt! Dit betekent dus dat ik er superhappy mee ben! 
Ik ben dus weer een keer 'naardestad' geweest samen met een vriendin. Behalve dat het supergezellig was en we lekker een ijsje hebben gegeten toen het misschien 10 à 13 graden was (want het is lekker #kangewoon) heb ik ook een leuke ketting, een shirtje en een -tja, een wat-is-het...- een top gekocht. Een tijdje geleden bestelde ik ook een leuk jurkje (arjanne bestelde een jurkje, yay! If you might wonder dat is dus niet echt iets wat ik daily doe.). Dit betekent (duh, obvious) een shopblog, ofterwijl een tragical story of my wallet! 
(ofterwijl: maak je klaar voor een overload aan foto's van kleren)
/ Ketting: V&D 'J.Club' /

Turquoise avec gold, oui oui! Het boho-uiterlijk, kwastje en muntje allemaal zo leuk bij elkaar!/ Jurkje: Hollister / 

First, het bestelde jurkje. Jurkjes kunnen ook stoer zijn, ontdekte ik toen ik dit jurkje zag. Jurkjes kunnen ook léuk zijn. Jurkjes zijn echt leuk! Zo ongeveer besloot ik dat jurkjes niet perse tuttig of extreem meisjesachtig hoeven te zijn, ze er leuk uitzien en ik er 1 ging bestellen. Bordeauxrode skaterdress (alleen dat klinkt al leuk. skaterdress.) met een hoge hals, je bent zo leuk.

/ Shirt: The Sting / 

Deze zag ik al op de site: 'online exclusive'. En toen hing hij opeens in de winkel! En er staan golven op! En hij is blauw!

Top: The Sting /

Ik geloof dat ik stiekem het gaafste voor het laatst heb bewaard. Ik heb ongeveer tien minuten, sorry Maartje, in het pashokje bij The Sting gestaan met deze top aan. Ik heb dus tien minuten staat twijfelen. Man, wat kan ik twijfelen (over zoiets als een shirtje? Nu voel ik me heel oppervlakkig.). Maar, oke. Ik heb hem gekocht! Ik vind het echt leuk dat het iets is dat niet iedereen uit het rek zou trekken. Ik dus wel en ik ben er zo blij mee! 

Liefs, 
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Oh je jurkje is zooo leuk! Ook prachtige sieraden :) X

  ReplyDelete
 2. Je ketting is super schattig!! ♥

  ReplyDelete
 3. Super tof die ketting. Ik merk dat ik dat soort kettingen steeds leuker ga vinden!

  ReplyDelete
 4. Leuke spulletjes! De ketting is super:)

  ReplyDelete
 5. Hele leuke spulletjes heb je gekocht Arjanne! Je ketting is zo mooi misschien boven het jurkje? Ik heb laatst ook een jurkje besteld! Ik hou ook meer van het stoerdere en kwam erachter dat een spijkerjasje best goed op een jurkje staat. Misschien ook wat voor jou?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk idee! Zelf dacht ik aan een leren jack, maar een spijkerjasje is ook een leuk idee! Nu is het jurkje in ieder geval nog niet zonder een jasje te dragen. Werd het maar sneller zomer... :)
   Liefs

   Delete
 6. Hele toffe sieraden! En ik ben fan van dat shirtje met die golven, ben hem meteen gaan opzoeken op de website!

  ReplyDelete
 7. Wat een toffe items heb je gekocht! Luf dat jurkje<3
  X Emma

  ReplyDelete
 8. Dat jurkje is super leuk! Vind die bordeaux rode kleur echt prachtig! Ik ben benieuwd hoe hij je zal staan!!

  ReplyDelete
 9. Die ketting is supertof, inderdaad heel boho. Hollister heeft altijd hele leuke jurkjes maar voor mij zijn ze altijd te kort dus dat is balen.

  ReplyDelete
 10. Wat een leuk jurkje, die ketting is ook erg mooi!
  Liefs

  ReplyDelete
 11. Dat laatste shirt is zeker gaaf.

  ReplyDelete
 12. Die jurk is echt geweldig! Ik ben dol op mijn skaterskirt, maar een skaterdress heb ik niet in mijn bezit, nog niet! ;)

  ReplyDelete
 13. Leuke aankoopjes! Je kleedje is super mooi en ben jaloers op dat speciale shirtje!

  ReplyDelete
 14. Superleuke dingen heb je!! Die ketting is ook echt heel gaaf! Leuke blog trouwens :)

  Liefs,

  Erica

  ReplyDelete
 15. Leuke aankopen heb je! En prachtige foto's. Mijn favoriet is de ketting! :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...