Saturday, 28 March 2015

Cardigans, spring vibes & politieauto's


Één, twee, drie... KLIK. Zo, there you have it, een outfit/look/OOTD/hoejehetookwilnoemen! Eigenlijk, niet just a look, maar mijn eerste outfit! 2 posts terug schreef ik over de lente. Dus vrij logisch dat er nu een post aankomt, waarin een een lekkere, warme cardigan draag. Eh tja... In Nederland kan je niet verwachten dat het mooi weer word als het 'officieel lente' is dus die cardigans heb je voorlopig nog wel even nodig!
Omdat ik toch wel een wat spring fibes heb, trok ik vandaag onder mijn lekkere warme cardigan een wavy, beachy top aan. En nu we toch in een strandsfeertje zijn, kunnen we ook wel wat vrolijke, zomerse armbandjes en een kettinkje met schelpen bij. Want hé, zomer + winter = lente (ahaaaa, vandaar dat ik zo goed voor wiskunde sta. Natuurtalentje ;)
We dachten: een shirtje met golven, zee, water, heee er is een soort sloot in de buurt! Maar ieww, het. water. ziet. er. zo. vies. uit. 
Wearin':
/ Top: The Sting / Jeans: Mango | Shoes: Converse / Cardigan: Abercrombie & Fitch / Armbandjes: all over the world / Leren armband: Noosa / Ketting: was in z'n vorige leven een enkelbandje, van de Six / 

Oeehh, kapsél wind in die haarrree. 

Ik ben totaal niet fotogeniek (en dat maakt niet uit, want ik ben niet van plan om model te worden), maar dat maakt niet uit. Ik vond het leuk om eens een keer een outfit op mijn blog te gooien en het foto's maken was echt lachuuuh!
Het foto's maken... Ik en mijn zus gingen gewapend met een camera op pad. Het was minder awkward dan ik had verwacht (gelukkig waren er niet veel mensen op straat...)! Ik liep een beetje heen en weer over de brug, deed wat karateschoppen (geloof me, die foto's wíl je gewoon niet zien) en probeerde m'n haar uit m'n gezicht te houden (de wind word weer bedankt). En Alies schoot de foto's. Daarna fotografeerde ik haar, op de weg. Niet midden op de weg ofcourse, maar op dat 'tussenstukje' tussen de ene en de andere richting op plekken waar je kan oversteken. Ahaaa, cristal clear... (De volgend foto legt een al een hoop uit)


Er kwam ook nog leuk een politieauto voorbij, net toen wij rebels aan het doen waren. Vrolijk toeterend en zwaaiend reed hij voorbij. Duuus... Als je wilt dat de politie naar je zwaait, doe rebels! Nouja, dat was ons kleine avontuurtje. (klik hierrr voor het hele verhaal/mijn zus haar blog)

Het was echt perfect weer om foto's te maken, lekker zonnig! 

Liefs,
Arjanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. Wat een gave outfit Arjanne! Ik heb zelf ook geen idee wat ik naar school moet aantrekken. Want ja, soms is het koud en soms warm. Haha wat leuk die laatste foto!

  ReplyDelete
 2. Leuke outfit zeg! Haha geweldig hè, foto's maken, wij hebben altijd zoveel lol!
  X Emma

  ReplyDelete
 3. Leuk om een keer een outfitpost van je te zien!

  ReplyDelete
 4. Haha, lijkt mij dus ook heel ongemakkelijk maar volgens mij valt het uiteindelijk wel mee! Blijft een leuk shirtje wat je aan hebt :)

  ReplyDelete
 5. Leukleuk! Je vest is mooi! Liefs

  ReplyDelete
 6. Oh, wat een superleuke outfit heb je aan! De struggle voor je kleren aan te doen naar school heb ik ook. In de zon is het lekker warm, maar in de schaduw is het ZO koud! Echt een superleuk artikel! Liefs, Xx

  ReplyDelete
 7. Het was super gezellig! Moeten we snel weer doen!xx

  ReplyDelete
 8. Mooie outfit, een beetje de boho - stijl!

  ReplyDelete
 9. Heel mooie gilet! Ik heb je zus net gevolgd op bloglovin'! Leuke blog heeft ze!

  ReplyDelete
 10. wow such a lovely post! great job x

  Visit my blog? xx Miss Beatrix (http://missbeatrix.blogspot.com)

  ReplyDelete
 11. Wauw echt een hele leuke outfit! Ik vind de manier hoe je schrijft altijd erg leuk, en ik vind je best fotogeniek hoor :) Met dat weer in Nederland heb ik ook wel eens problemen ja haha. Ik ga zeker even een kijkje nemen op de blog van je zus!
  xoxo

  ReplyDelete
 12. Ik vind je outfit erg mooi! Inderdaad zo jammer dat het weer niet prachtig is, beih!

  ReplyDelete
 13. Aaah, die laatste foto is cool!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...