Monday, 2 March 2015

Gewoon een leuke pas-it-on tag

'Eigenlijk is het gewoon een tag die je aan elkaar doorgeeft. Ik hou niet echt van tags. Tenzij het leuke zijn. Wow duidelijk & vast standpunt, Arjanne. Tsja, dit is wel een leuke tag. Het klinkt ook grappig, dat 'award'. Waar zou dat 'Versatile' nou weer vandaan komen? Laten we googlen.. hey! het betekend veelzijdig (bruikbaar), vet! Er is over na gedacht.'
En zo besloot ik ongeveer om de tag in te vullen waarvoor deze leuke meid en deze leuke meid eeeen ook deze leukerd me genomineerd hadden, ik voel me vereerd, merci beaucoup. Il s'appelle "The Versatile Blogger Award". De bedoeling is dat je 7 random (heee, dat kan ik wel!)  feitjes over jezelf deelt en daarna, just pass it on!
Okay, daar gaat-tie dan!


one.
Ik lig nu om de bank, om mn buik. En ik kan je vertellen, het ziet er misschien heel hipsterbloggerig uit, maar het is mission impossible om zo te schijven. Toch ben ik te lui om anders te gaan liggen, vrees ik.

two.
Ik ben zo'n persoon die vroeger de 3 altijd verkeerd om schreef. Bewijs: oude schriften. Ik had ook struggles met de s zie ik nu. Nja, 't ziet er wel schattig uit.

three.
Het is ochtend. Half slapend hijs ik me in z'on rippend skinny jeans. Voet in de pijp... Ratjsss! Voet niet in de pijp maar in een 'gat'. En zo word je broek weer iets meer ripped. Dit is me nu al 2x overkomen, ook vanochtend weer.

four-five.
Is het je ooit opgevallen hoe belachelijk vaak ik van die niet-bestaande-je-schrijft-het-zoals-je-het-hoort woorden gebruik? 'Nja', 'wauw'en 'tsja' zijn mijn favo's. Ook verschijnen er veel talen door elkaar heen en nog meer dingen in italics op je scherm. Ik weet niet waarom, maar ik vind italics altijd best fancy staan. Misschien ligt dat ook aan het feit dat als je een blog typt in onze geliefde (ahumhum, okeee ik ben d'r blij mee!) Blogger de woorden in een totaal ander lettertype komen in italics. En dat lettertype vind ik wel nice, i guess. Ook verschijnen er veel van-die-woorden-met-streepjes-ertussen. Nu ben je volledig op de hoogte van mijn rare gewoontes. Ja-ha, dit punt bevat ongeveer drieduizend punten daarom tel ik 'm als 2.

six.
Speaking 'bout 'rare gewoontes'... Laten we die dagen dat ik de halve hele dag in mijn ochtendjas te vinden ben maar niet noemen. Laten we dat maar niet doen.

seven.
Ik ben het meest productief in de avond. Vooral rond 'bedtijd' ploppen er a great amount of ideas in mijn hoofd. Ook ben ik behoorlijk productief als ik huiswerk moet maken. Tja, het is zoals het is.

*trommelgeroffel* ik nomineer: 
(of-fi-cieel moet je er 15 doen, maar vandaag was ik in da mood voor 13, can you forgive me?)


Pass it on! 

Liefs,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

 1. Wat lief! Dankjewel, leuk dat je hem deed! Liefs,

  ReplyDelete
 2. Wat lief dat je me genomineerd hebt! Ik zal de tag met veel plezier invullen!

  ReplyDelete
 3. Hahaha, zo herkenbaar, dat van die 'ripped jeans'. Oh en, ik ben ook echt het meest productief in de avond! :')

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke tag! En wat leuk dat je me genomineerd hebt. Deze ga ik zeker invullen! Je feitjes hebben me echt doen lachen. Vroeger had ik ook moeite met de 3 en kon ik de r niet uitspreken. Woorden met een r vermeed ik dan zo vaak, het was allemaal gewoon zo moeilijk haha. Je schrijft echt geweldig. Nog eens bedankt! Veel liefs, Xx

  ReplyDelete
 5. Echt tof om te lezen, ik vind je schrijfstijl heel leuk! Ik kom ook altijd met ideeën voor m'n blog 's avonds, niet altijd heel handig haha :)

  ReplyDelete
 6. Oh wat een leuke tag! Ik heb dat ook altijd met mijn broek! En dan kan je er weer een nieuwe gaan kopen haha. Nog heel erg bedankt om te nomineren :D echt super lief xxx

  ReplyDelete
 7. Ha, ik herken dat: 's avonds productiever zijn! En ja hoor, laatst in de Zara heb ik zo'n ripped jeans ook op diezelfde manier als jij even iets extra 'ripped' gemaakt ;) x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hee supertoevallig: mijne is ooook van de Zara, hahah!! Wel echt balen dat het in de Zara was, natuurlijk.

   Delete
 8. Haha wat leuk! Wat betreft in de avond productief zijn, ik ken het. Heel vervelend eigenlijk haha.

  ReplyDelete
 9. Wat vul je dit ontzettend leuk in! Ik ben op je geabonneerd hoor. Wat een leuke blog zeg. Liefs Daphne

  ReplyDelete
 10. Geweldig geschreven weer Arjanne! En ontzettend leuke tag! Ik twijfel om hem te doen, want ik ben niet zo interessant op vlak van random feitjes vertellen. (: Ik had ook altijd problemen met de S, ahah! En op je buik typen is inderdaaad niet makkelijk! En super lief dat je me tagde! <3

  ReplyDelete
 11. Wat is dit een leuke tag! Het meest productief zijn in de avond is ook zo herkenbaar.

  ReplyDelete
 12. Haha wat een leuke tag!! En leuke blog heb je! Ben je Russisch? (Privjet! ;)) X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, grappig dat je het vraagt, maar nee. Ik ben gewoon saai 100% Nederlands :) Ik ben dit jaar op uitwisseling naar Sint-Petersburg geweest en daar heb ik wat Russische woordjes geleerd (het was 1 week, dus ik kom niet veel verder dat 'da' en 'spacoynoy noci (ik weet niet eens hoe je dat schijft). Wel supergaaf dat jij half russisch bent!
   Liefs

   Delete
 13. Leuke, persoonlijke tag! Altijd grappig om feitjes van iemand te horen, en daar héél misschien een paar dingetjes in herkennen... Just sayin' haha :)

  ReplyDelete
 14. Wat een grappige feitjes! Ik ben ook het meest productief in de avond haha, ik zal wel moeten met zulk uitstelgedrag... ;')
  X Emma

  ReplyDelete
 15. Wat een leuke tag! X Laura www.mixtfashion.com

  ReplyDelete
 16. Haha, de 'niet-bestaande-je-schrijft-het-zoals-je-het-hoort woorden' gebruik ik ook heel vaak. Leuke tag!

  ReplyDelete
 17. Hihih, feitje 4-5 is geweldig! Soms heb ik ook wel de neiging om zo'n woorden te gebruiken, of er een andere taal tussen smijten, maar ja, ik ben altijd bang dat er commentaar op zal komen ... Echt lief dat je me getagd hebt, ik plan dit artikel zeker wel ergens eens tussen!

  ReplyDelete
 18. Wat een leuke tag haha, ik herken het idd dat in de avond extra productief zijn, steeds net als ik moet slapen haha

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...