Saturday, 14 March 2015

I'M ADDICTED TO U... #2


Heee, die titel heb ik eerder voorbij zien komen! Jaja, ik ben namelijk aan meer dan 1 ding verslaafd... Natuurlijk zit er ook weer zo'n leuk, hypnotiserend GIF'je bij! (dit is een waarschuwing. Hij is hypnotiserend.)
Vriendinnen brengen ze voor me mee van hun vakantie, ik koop ze als ik op vakantie ben, ik krijg ze voor mijn verjaardag... Dan heb je er vanzelf verschrikkelijk veel. Ik heb het natuurlijk over mijn leger aan armbandjes! Bij het GIF'je dacht je waarschijnlijk na elke foto dat hij zou stoppen en opnieuw zou beginnen. Niet dus; veeeel armbandjes. Laat ik ze tellen... Het zijn er precies 30, hahah.Op dit moment is dit de plek waar je ze zult vinden. Best onhandig, allemaal in zo'n doosje gepropt (het is wel een grappig doosje. Er zit een sleutelgat in, maar er is geen sleutel. Je kan 'm gewoon zonder een sleutel openmaken.). Weet iemand een goede plek om een leger armbandjes op te bergen? Ik dacht misschien een soort schoteltjes ofzoietsachikweetheteigenlijkookniet.


Het leuke is, dat ik je van ieder armbandje kan vertellen, waar het vandaan komt. Ik trek nu even random armbandjes uit dit hoopje, en ga er lekker bij vertellen waar ze vandaan komen en van wie ik ze gekregen heb. 
Lichtblauw armbandje (die ene naast die ander, ja) met koperen kraaltjes ?
-voor mijn 14e verjaardag van 2 vriendinnen gekregen, die bijna een goudvis voor me hadden gekocht. 
Groen armbandje met rode, zwarte en gele kraaltjes?
-uit Malawi (nee, daar ben ik nooit geweest), van mijn zus gekregen. Ze is 2 jaar (wow, alweer 2 jaar geleden!) met school naar Malawi geweest voor een project voor sterscholen. 
Groen armbandje van hout met van die heilige mensen erop?
-uit Griekenland (ook nooit geweest, yay), van mijn buurmeisje gekregen. Ze had dat jaar op ons konijn gepast, terwijl wij weg waren. We hadden ook iets voor haar meegebracht.
Donkerblauw armbandje met muntjes?
-van Corsica, ja daar ben ik wél geweest. Ik heb 'm al souvenirtje gekocht. Toen ik thuiskwam, ontdekte ik dat een vriendin precies dezelfde haf gekocht, in Thailand :)
Lichtblauw en wit armbandje van wol?
-gekocht op de goededoelendag van school. Een vriendin van me had allemaal superleuke armbandjes zelfgemaakt en verkocht ze voor het goede doel. Ik heb nog 1 ander armbandje dat zij ook heeft gemaakt, ik vind het zo gaaf dat ze dat kan. Ik zou er het geduld denk ik niet voor hebben...


Behalve al dat herinneringengedoe, is het ook gewoon leuk om met een reeks armbandjes om je arm rond te lopen. Ik vind het altijd lekker vrolijk & zomers. Vandaag liep ik bijvoorbeeld met Corsica om m'n arm: met alle armbandjes die ik op Corsica gekocht had.


Liefs,
Arjanne & haar armbandjes
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

 1. Haha wat leuk die armbandjes met die herinneringen eraan! Inderdaad lekker vrolijk ook, zo om je arm<3
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Hele leuke armbandjes! Het is altijd fijn om te weten dat er achter iets een gebeurtenis/betekenis achter zit. Leuk artikeltje!

  ReplyDelete
 3. Haha het gifje had me inderdaad in zijn ban. ''NOG MEER??'', bleef maar komen. Anyway, ik houd ook echt van dat soort armbandjes, vooral in de zomer :)

  ReplyDelete
 4. Leuke armbandjes! En wat leuk dat je er een gif afbeelding van hebt gemaakt :D

  ReplyDelete
 5. Heel herkenbaar, al die armbandjes van vriendinnen en vakantie haha. Heb net je blog ontdekt, superleuke blog!

  ReplyDelete
 6. Hele leuke armbandjes. Lijkt zo vrolijk. Tof die gif afbeelding!

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke armbandjes! En het zal waarschijnlijk daarom nog belangrijker zijn voor je!

  ReplyDelete
 8. Leuke armbandjes, heel vroeger zaten ze bij de nibbit chips.

  ReplyDelete
 9. Leuke armbandjes! Super leuk om allemaal bij elkaar te dragen :)

  ReplyDelete
 10. Aaah zo leuk dit, met dat gifje (ik ben dol op gifjes!). <3

  ReplyDelete
 11. wel leuk om ze zo te verzamelen, vooral omdat er herinneringen aan zitten ^^

  ReplyDelete
 12. Aah! Ik ben dol op dit soort armbandjes! :) Ze zijn heel leuk!

  ReplyDelete
 13. Wat tof meid, die armbandjes vond ik vroeger ook super leuk. Ik smeekte mijn moeder er altijd om :p

  ReplyDelete
 14. Haha, heel leuk! Leuk dat vele ook uit verschillende landen/plaatsen komen.

  ReplyDelete
 15. Oh wat een mooi en schattig berichtje! Je foto's (en geheel je blog) zijn altijd zo kunstig :) echt prachtig!

  Heel veel liefs! X

  ReplyDelete
 16. Sieraden met een betekenis of herinnering achter vindt ik persoonlijk het fijnst. Dus leuk dat er achter enkele bandjes een betekenis zit! Inderdaad lekker vrolijk, zoveel bandjes! Zelf draag ik dit ook graag, maar enkel als de zon schijnt. Geen idee waarom, het voelt dan zo zomers aan denk ik, haha!

  ReplyDelete
 17. Heel tof al die armbandjes met een verhaal! Ik had er vroeger ook een heleboel, maar ik heb ze helaas allemaal wegggedaan met verhuizen en samenwonen..

  x Sara

  ReplyDelete
 18. Vrolijk!! Ik draag alleen zelf niet vaak armbandjes (sowieso niet zo veel sieraden) omdat ik ze bijna altijd ergens laat liggen of gewoon vergeet... Maar armen met armbandjes zien er wel altijd leuk en zomers uit!

  ReplyDelete
 19. Haha, wat een leuke post :-) Leuk ook dat elk armbandje een verhaal heeft.

  ReplyDelete
 20. Zo herkenbaar ik heb er ook heel veel. Komt vooral omdat ik aan het einde van de zomervakantie jarig ben ;)

  ReplyDelete
 21. Oh yas, ik hou ook van armbandjes! Vooral als ze zijn gekocht op bepaalde bijzondere momenten. Super leuk om te zien dat jij er ook herinneringen aan hebt (:

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...