Saturday, 21 March 2015

Just some Springspiration


21 Maart. Yes, het is LENTE! We kunnen nu wel allemaal door een bloemenveld met pasgeboren lammetjes, een lentezonnetje en fluitende vogels gaan huppelen! Maar dat is niet echt mijn eerste gedachte bij lente. Ik dacht meer: doei Winter, hallo bijna-zomer! Hallo zon, metzonderjasweer, bijna korte broeken, géén regen en langere dagen!
Waarschijnlijk word het internet vandaag gebombardeerd met zulke vreugdekreten (behalve dan de knusse-winter-lovers, laten we die niet vergeten!). En ik dacht: laat ik eens meedoen, en zelfs de knusse-winter-lovers een beetje van de lente laten houden: wat springspiration (even een applausje voor mijn supergrappige woordspeling. ha. ha. ) Wees voorbereid op een hoop zoetigheid en typ 'spring' in op Google. Het resultaat is een soort perfecte bloemige kleurige (dat wel) wereld. Dat is nou niet echt mijn idee van lente.... Typ je 'lente' in, dan word je beeld veel groener, dat komt al meer in de buurt van mijn eigen idee van lente. Ook vind ik het heerlijk dat bij de eerste zonneschijn de hele wereld 'wakker word' en massaal naar buiten gaat. Overal spelen kinderen, mijn ouders gaan in de tuin werken en zelf lees ik een boek in de hangmat, dát is lente!


Liefs, 
Arjanne

source - source 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

 1. Wauw! Wat een prachtige foto's! Ik vind de haarband van paardenbloemen helemaal fantastisch!

  ReplyDelete
 2. Ik hou van de winter maar ik ben ook wel weer blij dat het lente wordt. Vrolijke vogels en mooie bloemen. Heerlijk!

  ReplyDelete
 3. Super fijne inspiratie! Helaas is het aan het weer nog niet te merken dat het lente is.

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
 4. Oeh mooie springspiration (yep mooie speling!). Ik kan ook echt niet wachten dat het weer wat warmer wordt :D

  ReplyDelete
 5. Hele mooie inspiratie. Ik kan niet wachten tot dat het zomer wordt!

  ReplyDelete
 6. Super mooi collage! Zelf ben ik blij dat het eindelijk lente is.

  ReplyDelete
 7. Wat een mooie foto's! Ik ben ontzettend blij dat het nu lente is, dat is zeker mijn favoriete seizoen :)

  ReplyDelete
 8. 21 maart, vier de lente met het lekkerste wintersnoepgoed dat er bestaat: pepernoten!

  ReplyDelete
 9. Wat een prachtige inspiratie!

  ReplyDelete
 10. Hele leuke collage! Ik ben ook erg blij met de lente :)

  ReplyDelete
 11. Wat een fijne inspiratie! Ik heb nu al zin in mooi weer haha!

  ReplyDelete
 12. Aaah ik wordt hier echt heel erg happy van! En dat terwijl ik eigenlijk stiekem toch echt een knusse-winter-lover ben ;)

  ReplyDelete
 13. Wat een supermooie inspiratie! Ik vind de lente ook echt geweldig! Ook omdat het dan de dag is waarop mijn ouders zijn getrouwd. Dubbel feestje dus, hihi! Liefs, Xx

  ReplyDelete
 14. Deze plaatjes zijn echt zo leuk! :)

  ReplyDelete
 15. Ik wilde even laten weten dat ik jou manier van schrijven echt enorm leuk vind en alleen daar al veel inspiratie van kan opdoen! Blijf bloggen want je bent er supergoed in. ♥

  ReplyDelete
 16. Die collage is zo mooi geworden. Die plaatjes zijn prachtig!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...