Wednesday, 11 March 2015

Of je maakt die 'MissWallpaper' gewoon zelf... #1

1. "Bring along those watering cans!"
Hoe leuk is het als mensen van (de vaak o-zo saaie) spreekwoorden quotes maken! Jij blij. Je nederlandsdocent blij (spreekwoorden horen toch bij Nederlands? Ja, natuurlijk, Arjanne, want deze is engels. Logisch.)

Misschien weet je nog dat ik schreef dat ik schreef dat ik wel m'n eigen wallpapers wou maken (Niet? Nou, euhh... dat schreef ik dus :). Zo geschreven zo gedaan. 
Een eigen achtergrond maken, dat is weer eens iets anders. Het is best een andere manier van denken, vind ik. Ik had een groot, wit, leeg vel voor me. Het idee was om dat vel vol te krijgen, dat is een soort andere instelling. Eerst keek het lege vel me een beetje eng aan, maar als ik bezig ben, ben ik niet meer te stoppen. Het aantal volgekladderde papiertjes heeft iets te maken met het feit dat ik dit echt superleuk vind! Mijn plan was: '2 of drie achtergronden'. En wat gebeurt er als ik aan de gang ga: nu staat de teller op 7. 'oepsie, iets van mn plan afgeweken...' Nr 8 & 9 zijn ook al in de maak, dus verwacht binnenkort een 2e lading aan achtergronden Made By Arjanne! 
Maar eerst, lading nr 1! 5 is wel een beautiful getal, dus ik doe er 5 per keer. De eerste kan je boven al mijn -natuurlijk superinteressante- geklets vinden. 


2. "I actually see pineapples everywhere!"

Waarom je overal annanasjes ziet? Omdat ze er gewoon grappig uitzien. Gewoon grappig. En lekker zomers, en wie verlangt er nou niet naar zon, zee & strand. Ja, de winter heeft ook zo z'n charmes, maar die heb ik nu al lang genoeg gezien! 

 3. "Something to keep in your mind"
Deze was gewoon errug leuk om te maken :). 

Note: zie je al die lelijke kleine lettertjes onderaan? Ik wist niet helemaal of ik nou wel of niet een soort copyright erop moest zetten. Ik vind het altijd vreselijk lelijk staan en superirritant. De oplossing: hij staat op de afbeelding, maaaarrr omdat de afbeelding niet helemaal rechthoekig is, zoals je scherm, zie je 'm niet als hij zich op je bureauachtergrond heeft gevestigd :) 


 4. "Join da club!"
Ik hou van het woord 'wanderlust', dus tja... ik moest het even schilderen. Dit is denk ik mijn favoriet van deze lading, ook al is hij verreweg van perfect. 

 5. "De levensles van vandaag."
Ik vind het zo'n leuke quote! Hij lijkt eigenlijk wel op 'make every day like it's your birthday', ook een van mijn favoriete quotes. Duuuusss, als ik vraag: waar is een feestje? Dan roep jij: hier is een feestje! 

Dit was het dan, freebies made by me. En, wat vonden jullie ervan?

Liefs,
Arjanne


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. Wat een leuk en origineel artikel! ananasjes zijn altijd goed :)

  ReplyDelete
 2. You make every day a party!

  ReplyDelete
 3. Wauw, super leuk gedaan! Die met de vlaggetjes is erg vrolijk, maar de ananassen doen me weer denken aan de zomer!

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke wallpapers, lekker simpel en toch heel mooi!

  ReplyDelete
 5. Wat heb je dit mooi gedaan! Arjanne, je mag erg trots zijn op jezelf dit is echt supermooi!

  ReplyDelete
 6. Wat leuke wallpapers heb je gemaakt! Ik ben erg benieuwd naar al de rest, haha! Die met die ananassen vind ik persoonlijk de leukste!

  ReplyDelete
 7. Superleuke wallpapers! :) xo

  ReplyDelete
 8. Wat een prachtige wallpapers heb je gemaakt! Waaauw :)

  ReplyDelete
 9. wauwie, mooi en origineel! Ik vind ze allemaal leuk. Wordt moeilijk kiezen dus...

  ReplyDelete
 10. Ah, super leuk! De ananasjes zijn nu mijn wallpaper haha.

  ReplyDelete
 11. Wauw, ze zijn echt mooi! Vooral die met de ananassen en vlaggetjes vind ik tof.

  ReplyDelete
 12. Wat super leuk gedaan! Je hebt echt talent, dit soort sketches vind je vaak op van die populaire Instagram-accounts bijvoorbeeld. Misschien een idee om zo'n openbaar Instagram-account te beginnen met dit soort wallpapers? Ik weet wel zeker dat je heel veel volgers zou krijgen :)

  ReplyDelete
 13. Wauw! Super leuk en mooi gedaan Arjanne!

  ReplyDelete
 14. Superleuk! Erg creatief :)

  ReplyDelete
 15. Hele leuke wallpapers! Wat knap dat je die zelf zo kan maken zeg!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...