Thursday, 30 April 2015

Bij "de reuzen zandbak bij die plas water"

Wat is een betere situatie om een blogpost te schrijven dan met uitzicht op een zonnig strand, Disney muziek op en een cookie in mijn hand? Ik bedoel maar. 
Even over dat 'uitzicht op een zonnig strand', wat een heerlijke plek is the beach. Een heerlijk grote zandbak, waar je kan rennen, springen, wegwaaien, zandkastelen bouwen, schelpjes zoeken, vliegeren en jezelf eindelijk eens de randslag leren. Een bonus bij deze grote vlakte, is die grote plas water erbij, bekend als 'de zee'. De golven zijn nooit op, ze blijven het land maar aanvallen. Je kan erop surfen en varen, erin zwemmen en ervoor wegrennen... Die plas water en grote zandbak zijn natuurlijk ook een prachtige achtergrond voor wat outfitfotootjes, dus hees ik me in een leuk jurkje, knoopte een bloes om en vulde mijn armen met armbandjes. Ik had verwacht dat het zo veel kouder zou zijn. De plannen voor outfitfoto's waren zegmaar al eerder gemaakt dan de weervoorspellingen en toen was het nog best koud voor een jurkje :) Gelukkig ben ik een beetje eigenwijs, dus ben ik alsnog in dat jurkje naar buiten gestapt. Enjoy! 

| Jurkje: Hollister | My sis' blouse: Bershka | Sunnies: America today | Shoes: Converse | Leather bracelet: Noosa Amsterdam | All those Bracelets: All over the World |

Foto credits naar my sis 

Ik ben net terug van een leuk rondje hardlopen, zwaarder maar zo veel leuker op het strand dan in de stad. Met de wind mee rende ik langs de kustlijn, daarna terug tegen de wind in door de duinen. "Who says there aren't any mountains in the Netherlands? They just call them 'dunes', that's all!" Het pad ging omhoog, naar beneden, omlaag, naar boven en weer naar beneden etcetera. Vermoeiend. Maar, een prachtig uitzicht over de duinen, die in mijn hoofd tot Nederlandse Bergen zijn omgedoopt.  

Adios!
Arjanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Ooeehh, zo leuk!! Mooie foto's en ik wil nu ook heel graag met blone benen, gehesen in een leuk jurkje, over het strand lopen! Helaas moet ik vandaag én naar school, én werkt het weer niet echt mee... Maar in de zomer wil ik hoe dan ook nog in de golven zwemmen!

  ReplyDelete
 2. Mooie foto's! Leuk hoe je ook in beweging bent in plaats van dat je alleen staat te poseren.

  ReplyDelete
 3. Leuk artikeltje, wordt er helemaal vrolijk van :D

  ReplyDelete
 4. Wat een toffe vrolijke foto's, krijg heeel veel zin in de zomer ervan haha. En wat een leuk jurkje heb je aan!!

  ReplyDelete
 5. Wauw, wat een mooie foto's!

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke foto's en tekst! Zo'n mooi jurkje ook! ♥ Daamn, respect dat je gaat hardlopen door de duinen. Da's zo zwaar met wind tegen! Ik heb het ook geprobeerd in Zeeland maar het was niet zo'n succes.
  xxx

  ReplyDelete
 7. Ahh geweldig die foto's op het strand! Ik heb zoveel zin om naar het strand te gaan zonnebaden haha! Onwijs leuke outfit ook :D
  X Emma

  ReplyDelete
 8. Oohh! Wat heb jij een heerlijke blog! En fijne foto's, ik snap helemaal dat je hier ontzettend van kan genieten. :) Je edit ze ook ontzettend leuk met al die kleine tekeningetjes erbij!

  ReplyDelete
 9. Wat een leuk jurkje! Staat je goed en de kleur is echt mooi :)

  ReplyDelete
 10. Prachtige foto's! Het jurkje staat je mooi en je hebt het heel leuk gecombineerd met die jeansblouse.

  ReplyDelete
 11. Wauw! Mooie jurk heb je aan! Bordeaux is mijn lievelingskleur <3. En wederom weer mooie foto's zoals altijd!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...