Wednesday, 1 April 2015

Of je maakt die "MissWallpaper"gewoon zelf... #2


"Je veter zit loooos!!!"
Tja, je ontkomt er niet aan. één april. En ja, betere grappen kun je van mij niet verwachten, ik probeer het nog steeds met de klassieker (+ ik trap er in. Oeps...). Vroeger had ik zo'n setje kaarten met allemaal "goede" grappen erop: "haal haren uit je moeders borstel, verf ze grijs en doe ze weer terug. Zodra je een gil hoort weet je dat het gelukt is!" 
Ha ha ha. Ik heb er geloof ik nooit ook maar ééntje geprobeerd. Dus ik blijf bij: "er zit een vlek op je trui! 1 aprilll kikker-in-je-bil! Die-er-nooit-meer-uit-wil!" (een vriendin trapte erin!)
Hevig, al die kikkers overal. Vieren ze eigenlijk ook 1 april in andere landen? *googled: "waar vieren ze allemaal 1 april?"* 
Er bestaat ook zoiets als poisson d'avril, April Fool's day, verzenderke(n)sdag (je probeert iedereen ergens heen te sturen om ze beet te nemen) День Дурака (Den Doeraka, de dag van de dommerik), dit betekent dat Engeland, Frankrijk, Vlaanderen en Rusland allemaal meedoen aan deze leuke traditie!
En hahaah, op Wiki staat ook een overzich van grappen van beroemde bedrijven en mensen, van verschillende jaren! Okay, dat was de geschiedenisles van vandaag. Nu ik jullie heb laten weten dat het 1 april is vandaag, wat je vast nog niet wist, het artikel:

Ik schreef anderhalve maand al dat er meer wallpapers aan zouden komen. Ik ben doorgegaan met schilderen en heb weer .... nieuwe achtergronden, tijd voor deel 2 van mijn selfmade bureauachtergronden! Ohja, ze zijn niet allemaal one hunderd percent nieuw, die ananassen heb je misschien al eerder voorbij zien komen, maar dit keer heb ik ze ingekleurd en van een leuke quote voorzien, dus toch een-soort-van nieuw.

1. "OH LA LAAA!"
Ik vind het heerlijke woorden: oh la la! Die wou ik wel op mijn bureauachtergrond, dus ging ik aan de slag met een leuk blauw kleurtje.

2/3. "LET'S GO BANANAS"
Sommigen houden van ananassen, ik hou van bananen. Natuurlijk om te eten, maar ik vond ze er ook wel leuk uitzien op een wallpaper. En een leuke quote erbij maakt het natuurlijk helemaal af! Dit is echt mijn favoriet van tot nu toe, ik vind hem echt leuk geworden! Ik heb altijd zo'n gelukkig gevoel als iets leuk is geworden!

4/5. "I SEE PINEAPPLES... EVERYWHERE!"Naast een bananen-lover, ben ik ook zo'n persoontje dat van ananassen houdt, dus ging ik door met mijn ananassenachtergrond (jemig, wat. een. woord.). Ik heb ze dit keer ingekleurd & bequote.

6. "STAY SALTY"

Ofterwijl: ga naar het strand, duik in de zee :) Nogal simpel, maar ik vond 'm wel leuk! Nouja, less is more, right!?

Ik hoop dat jullie het wat vinden! Enne... Ik heb hier nog sowieso 2 achtergronden liggen en ik heb nog zo veel ideeën! Ik heb net besloten dat ik hier een soort vaste serie van maak: je kan regelmatig wat selfmade achtergronden op mijn blog vinden, in da future!^
Ikzelf heb op de laptop 'wanderlust' van de vorige keer en op de 'vaste' computer 'Be happy like a monkey with a new banana', want tja... Ik hou gewoon erg van bananen, zoals je ook van annanassen en aardbeien kan houden ;)

Liefs,
Arjanne

KLIK voor deel 1 
Font: 'Snowberry' ©
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

 1. Jaaaa hier wachtte ik stiekem al op! Die met die bananen is te leuk :) haha wat betreft 1 april, ik ben er niet heel goed in. Doe grap met die grijze haren is idd "ha.ha.ha."

  ReplyDelete
 2. Oh prachtig! Talent dat je hebt! Die met die bananen is zo leuk! :D x

  ReplyDelete
 3. Heel leuk weer gedaan die wallpapers!
  Ik ben blij dat ik 1 april veilig ben doorgekomen.

  ReplyDelete
 4. Wow wow wow Arjanne wat kun je mooi tekenen :o. echt heel creatief gedaan! En ik trapte gisteren ook in die stomme grapjes.

  ReplyDelete
 5. Oeeh wat ontzettend leuk! Die bananen zijn ook echt heel leuk. xoxo

  ReplyDelete
 6. woow echt heel gaaf!! Vind vooral de ananassen (gewoon omdat ik ook van ananassen houd) heeel erg leuk gedaan :) Talent!

  Liefs,
  Didem.

  ReplyDelete
 7. Heel cute achtergronden! Echt leuk gedaan:) Een vriendin van me belde me op 1 april: 'waar ben je?! de toets begint over 2 minuten?' Na een kort paniekmomentje riep ze gelukkig: 1 APRIL! maar niet leuk.. hahaa

  ReplyDelete
 8. Natuurlijk doet Vlaanderen mee aan 1 april, haha! (; Bij de wallpaper van die bananen moet ik aan dat ene liedje denken (Gaan met die banaan) :p Leuke wallpapers alweer!

  ReplyDelete
 9. Zo leuk! En creatief!! Mijn favoriet is denk ik de bananen wallpaper :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...