Friday, 24 April 2015

Of je maakt die "MissWallpaper"gewoon zelf... #3

1. "Marilyn Monroe was a wise woman" 
Zo'n leuke quote, die verdient toch zo'n eigen background? Het blauwe en rode vind ik ook leuk bij Marilyn Monroe passen!

HOERA! 
*Doet een dansje op Centuries van Fall Out Boy* ik heb vakantie! 2 weken geen huiswerk of school, dus 2 weken lang doen waar ik zin in heb! Ik weet niet precies hoe het met de rest van het land en in België zit, maar als jij ook vakantie hebt: fijne vakantie! Moet je nog een weekje, dan is hier mijn: yeaah, je hebt bijna vakantie!
Ik heb de vakantie gevierd door een filmpje te kijken met mijn vriendinnen, tosti's te eten, lekker buiten te kletsen terwijl ik ontdekte dat ik best in kan vlechten (bij anderen dan) en 'stand-in-de-mand-en-de-bal-is-voor..' te spelen. Gezellig!
De laatste tijd ben ik weer aan het schilderen geweest. Ik hou maar niet op met die wallpapers, maar ik vind het zo leuk! Niet alleen het schilderen, maar ook elke keer als ik de laptop opstart en mijn eigen achtergrond zie, word ik blij. Dus daarom om mij, en hopelijk ook jullie, blij te maken: weer een aantal selfmade achtergronden!2. "A sky full of stars"Dit printje zag ik op het jurkje van Bethany Mota in één van haar video's. Ik zag er gelijk een wallpaper in, hahah. Sterren vind ik eigenlijk altijd wel leuk. Toen ik 'm klaar had morste ik er nog zwarte verf op, maar gelukkig is er photoshop, dus ik kon er alsnog een achtergrond van maken!

3. "Summer's on her way!!!"
Ahh... Ik heb zooo'n zin in summersunsets, zonnebrillen en de rest die bij 'zomer' hoort. Dus vandaar, 'Sunny side up!'

4. "Stripes and Hearts."
Streepjes zijn zo leuk! Niet alleen op je shirtje maar, in my view ook op een wallpaper! Gecombineerd met een hartje, helemaal leuk!

5. "En nog meer streepjes, voor de liefhebber!"
Van streepjes heb ik gewoon nooit genoeg! Nu i.p.v een hartje een leuke quote. Ik geloof dat ik dat toch iets leuker vind! 

Adios!
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

 1. Super leuk! Vooral die met de sterren, je hebt echt talent! :)

  ReplyDelete
 2. Ahh je doet dat zo leuk, ze zijn echt mooi! Zo'n leuke quote ook van Marilyn Monroe!
  Een fijne vakantie gewenst, ik moet nog een weekje vol met toetsen, maar ik overleef het wel. Daarna lekker naar Denemarken! :D
  X

  ReplyDelete
 3. Je bent zo creatief Arjanne! Fijn dat je vakantie hebt, ik moet nog een weekje en dan kan ik ook zeggen dat ik vakantie heb ;). Geniet van je vakantie! En je hebt echt talent. Verf je het en scan je het dan in?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merci! Ik verf het inderdaad eerst en daarna scan ik het. Ik verf op A3 papier, maar onze printer is A4, dus dat scannen gaat in deeltjes! En... Dat laatste weekje gaat snel voorbij hoor!

   Delete
 4. Ahh geweldig Arjanne, wat mooi zeg! Ik ga er zeker eentje downloaden, of allemaal denk ik want ze zijn zo pretty<3
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Je maakt super mooie wallpapers! Ik heb er eentje als mn achtergrond op mijn laptop. Ik heb ook vakantie, jee!

  ReplyDelete
 6. Zo leuk! Ik ga ze downloaden hoor :)

  ReplyDelete
 7. Dat heb je weer heel mooi gedaan!

  ReplyDelete
 8. Wauw super knap hoe je dat maakt! Het ziet er echt heel leuk uit. Wat voor verf gebruik je hiervoor? xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, bedankt! Ik verf met waterverf, dat vind ik het leukste!
   liefs

   Delete
 9. Wauw, ze zijn zo mooi! Vooral die over de zomer is super! X Minale
  http://minaleme.blogspot.be/

  ReplyDelete
 10. Wat leuk dat je dit allemaal zelf maakt! Ziet er heel tof uit!
  Liefs,
  Chantal

  ReplyDelete
 11. Blijf het zo tof vinden dat je dit kan! Ik vind die met de sterretjes deze keer het leukste :)

  ReplyDelete
 12. Dit vind ik zo gaaf he! Ik twijfel al erg lang om enkele dingetjes te tonen op mijn blog, omdat ik ze nooit het delen waard vind, haha. Misschien toch maar eens doen, want ik lees hier in een paar reactie's hieronder, dat je het 'gewoon' inscant? :D Ik me altijd maar afvragen hoe je zoiets doet, haha. Ik weet nu niet welke ik moet downloaden, meh. Veel plezier in je vakantie! Ik hoop dat hij bij jou wat langzamer gaat dan bij mij. (Hij zit er alweer een week op..) Veel plezieeeer! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moet je zeker doen! Op je insta zag ik al wat van je tekeningetjes, zo leuk! Ik scan ze inderdaad 'gewoon' in op de printer in delen. In photoshop zit de optie 'panorama' en dan plakt photoshop de delen van de tekening easily weer aan elkaar :)

   Delete
 13. Ik ben fan van streepjes! Super mooi gemaakt. Je kunt een zwarte, ripped jeans winnen op mijn blog, misschien iets voor jou?! Liefs,

  ReplyDelete
 14. Wauw je bent echt super creatief, moet je later iets mee gaan doen! Kisses

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...