Sunday, 12 April 2015

Smoothie: iets te vroeg voor koningsdag


Wat was het heerlijk lente (en zelfs bijna zomer) achtig weer. Totdat het (in ieder geval hier) begon te plenzen. Terwijl ik zomerse smoothies aan het maken en oplurpen was. Maar dat was gister. Vandaag word het weer lekker weer, tijd om een vloeibare fruitbom naar binnen te werken! Ohja, als het opeens spontaan begint te regenen als jij je zomerse smoothie aan het drinken bent, niet dat dat mij gebeurt is hoor, is dat gewoon een subtiele manier van het weer om je erop te wijzen dat het toch echt nog geen zomer is.Voor mijn favoriete smoothie word je lonely keukenmachine/blender vergezelt door bananen, aardbeien, mango's en een manderijntje. Ohja en youghurt! 
Voor een 4 grote glazen vol: 
Ongeveer 2 mango's, een bakje (250g) aardbeien, 1 banaan, het sap van 2 manderijntjes en een scheut yoghurt. Dit is gewoon wat wij lekker vinden, misschien hou je meer van mango dan aardbei, dan doe je er gewoon meer mango in. Het leuke van smoothies zijn vind ik wel alle variaties die je kan maken! 

Over hoe je het mixt heb ik niet zoveel te vertellen. Bij ons ging het ongeveer zo:
1. cut it.
2. blend it.
3. decorate it. (= drop er een rietje en parapluutje/zo'n ding als wij erin hebben gedaan, hoe het ook mak heten)
(3 1/2 photograph it ;) 
4. drink it.


Hahah, met deze smoothie ben je wel klaar voor koninginnendag (ik struggle er nog steeds mee) kongingsdag, lekker oranje!


Happy SUNday! 

Arjanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. Mmm, ziet er heerlijk uit! Mooie foto´s ook! :) Bij mij thuis hebben we tot mijn grote verdriet nog stééds geen blender in bezit (huilen!) dus dit soort dingen maken word 't nog niet helemaal. Toch heerlijk om bij dit artikel weg te smelten... :)

  ReplyDelete
 2. Ga ik eens uitproberen! Dat zal smullen zijn! :)

  ReplyDelete
 3. Ziet er uit als een heerlijke smoothie! Ik ben echt dol op smoothies en vooral als er aardbeien (en sinaasappels) in zitten! Ik wou zeggen dat koningsdag nog heel lang duurt, maar dat is ook alweer deze maand, de tijd vliegt echt te snel!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, serieus, is dat al zo snel? Ik heb wel zin in oranje tompoucen!

   Delete
 4. Jumm ik krijg er spontaan trek in haha! Prachtige foto's overigens, en ik vind je blog layout ook heel erg tof!

  ReplyDelete
 5. Zo leuk gedaan met dat gifje! Lekker receptje dit, ga hem onthouden!

  ReplyDelete
 6. Jummie, het ziet (en klinkt) er super lekker uit!

  ReplyDelete
 7. Mooie foto's heb je gemaakt! Hij ziet er lekker uit! En oh ik zeg ook nog steeds Koninginnedag dus je bent niet de enigste haha :). Deze ga ik proberen!

  ReplyDelete
 8. Heerljik, ik hou zoveel van smoothies!

  ReplyDelete
 9. Klinkt heel lekker! Die gifjes er bij zijn ook echt heel leuk haha.

  ReplyDelete
 10. Wat een overheerlijke smoothie lijkt me dat! Heel mooie foto's<3
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Lekker!! Vooral de aardbeien zien er heerlijk uit. Is het raar dat ik 5 minuten lang dat gifje heb bekeken? Hij is echt leuk. En ja, de koning/koninginnendag struggle herken ik!

  ReplyDelete
 12. Oh die smoothie ziet er zó lekker uit! En een leuk kleurtje haha. Ik maak in de zomer ook heel vaak smoothies als ik weer een vracht fruit heb ingeslagen op de markt, heerlijk! :D

  xo Liesbeth

  ReplyDelete
 13. Hmm, lijkt me heerlijk! Leuk recept!

  ReplyDelete
 14. Dit lijkt me zo lekker!
  Ik hou echt van smoothie's en deze lijkt me super lekker!
  En ik zeg ook nog steeds koninginnendag ;)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...