Monday, 27 April 2015

Today, the country is ORANGE!... en eet het hele land tompoucen (die natuurlijk ook oranje zijn), koopt of verkoopt iedereen troep, hangen we massaal de vlag uit en zetten we een oranje hoedje op. Nee geen pure toeval, gewoon iets dat 'koningsdag' heet. Aka we vieren de verjaardag van de koning. Grappig, zo zie ik het helemaal niet. Ik zie koningsdag meer als een soort eet-zoveel-mogelijk-oranje-voedsel-challenge, probeer-je-tompouce-te-eten-zonder-dat-tie-uit-elkaar-valt-challenge en een scoor-leuke-troep-terwijl-je-door-een-gezellige-massa-oranje-mensen-loopt-challenge in één, een heerlijk en gezellig dagje dus, waarop je meestal ook vrij bent (bonus!). Die challenges hierboven zijn trouwens een prima samenvatting van mijn dag tot nu toe.De tompouce was heerlijk, maar 'viel uit elkaar'. Natuurlijk niet letterlijk *boem*, maar ik bedoel dat de 2 'koeken' braken, ya know what i mean.
Met m'n eet-zoveel-mogelijk-oranje-voedsel-challenge ging het bij het ontbijt al mis, hahah, alleen pindakaas is een beetje oranje! Wel at ik lekkere, ik bedoel zalige, heerlijke koningsdagcakejes die mijn zus had gebakken. Wat zullen we vanavond eten... Pompoensoep misschien? Worteltjes?


Een heerlijk zonnetje! 

Ik had mango, mijn zus stracciatella. Ik probeerde iets nieuw, maar mangoijs behoort niet tot mijn favorieten!  


Willen II feestte ook mee! 

We zijn 's ochtends even naar de kleedjesmarkt geweest. Ik vind het sfeertje er altijd zo leuk! Ik heb geen rommel gescoord, maar gewoon gezellig om er even rond te lopen.  

FIJNE KONINGSDAG! 
Arjanne


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

 1. Haha je challenges, geniaal! Super leuk geschreven! Ik heb mango ijs nog nooit geprobeerd, maar mango zelf vind ik wel heel erg lekker. Jij ook fijne Koningsdag!

  ReplyDelete
 2. Met eten is het bij mij helemaal mis gegaan, niks oranje. Wel ook pindakaas. Ik vind mango ijs wel erg lekker, maar ik vind bijna al het ijs lekker. Leuk geschreven weer! Je hebt koningsdag goed samengevat :D

  ReplyDelete
 3. Haha heel leuk artikel weer :) Ik maak vandaag zelf oranje tompoucen (als het lukt...). Fijne koningsdag! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah dankje! Zelfmaken, leuk idee! Moet ik ook eens proberen, zet het op je blog, kan ik het ook eens proberen :)
   Liefs

   Delete
 4. Haha zo leuk! Ik ben vandaag in Utrecht geweest en het was er geweldig! Iedereen is blij op Koningsdag, vind ik altijd zo leuk om te zien :D
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Leuk om te zien wat je vandaag hebt gedaan! Ik ga zo ook een oranje tompouce eten, maar op dit moment zijn ze nog bevroren haha.

  ReplyDelete
 6. Leuke foto's heb je gemaakt, goed sfeertje :D Ik heb de tompoucen dit jaar overgeslagen maar ik snap precies wat je bedoelt haha.

  ReplyDelete
 7. Wat ziet het er leuk uit zeg! Klintk heel gezellig allemaal.

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...