Thursday, 9 April 2015

Watch it, watch it, babe! oeh oeh

Lately, ben ik best vaak naar de film geweest. bestwelheelergvaak. En aangezien alle films waar ik ben geweest nog steeds in de bioscoop draaien, vond ik het leuk om er wat over te typen. Ik vind het altijd heerlijk om naar de bios te gaan, waaaant op zo'n groot scherm zit ik veel meer in een film (+ je moet veel eerder huilen, of spreek ik alleen voor mezelf?) & er zijn een hoop films leuke films in de bioscoop op het moment. Er komen ook zo veel leuke aan! Can't wait for: The Minions, Insideout, The Duff en de vervolgen van Divergent, The Hunger Games en The Maze Runner! (oef, dat zijn een hoop films!)


Suprise, suprise. Na het lezen van de boeken, kijk ik de films. Divergent was geweldig, hoe ze die hele wereld neerzetten. In Insurgent was die wereld al neergezet, en kon de actie gelijk beginnen. De hele film gaat de strijd basicly gewoon door. Hij was dan ook veel spannender dan deel 1 (en daarom vind ik 'm misschien wel gaver!) en ook waren de special effects veel gaver. Ik weet niet of je het boek hebt gelezen, maar het verhaal wijkt iets van het boek af. Helemaal niet erg, want de gaafste stukken dat Tris in de simulatie zit kwamen niet zo in het boek voor. Ook mn petje af voor het acteerwerk, het was zo goed! 
Hij was in 3D, maar ik weet nou niet of dat nodig was. De film was zonder 3D ook 
 super geweest! 
Voor als je nog steeds dit leest, en nog niet op de fiets bent gesprongen om naar de bioscoop te racen, de trailer:


Die tekenfilm over een robot en een jochie die de wereld eensoortvan redden?
Yeah, die. Couldn't resist. 
Ik hou gewoon van tekenfilms! Despicable me, Tangled, Wreck it Ralph en ook the Lionking, ze behoren allemaal tot mijn favoriete films. Big hero 6 gewoon zo leuk gemaakt, het hele idee vind ik ook lekker origineel. Soms een beetje voorspelbaar (ik had van die 'nou, dat zag  ik he-le-maal niet aankomen. hoor'-momenten), maar hé het is een film voor net-iets-jongere-kinderen-dan-wij, schat ik zo. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het een gewoon een leuke en grappige film is. Ik zou zeggen: ritsel ergens een klein kind en neem 'm mee naar deze film! Of wacht tot hij op je netflix tevoorschijn komt :)

 
De film in 2 minuten en 36 seconden, 
ook wel known as de trailer/random momenten uit de film.


Bij deze film doe ik geen beroep op je Netflix. Cinderella is gewoon een magische, must-see film die toch echt wel het leukst is op het grote doek. De film in één twee drie veel woorden: prachtige kostuums, magische special effects, goed acteerwerk (whaaa... Helena Bonham Carter (= de gestoorde heks met zwart, ontploft haar in HP aka Bellatrix van Detta) speelt de fee en die boze stiefmoeder is ook briljant), het oude, wellknown verhaal nét iets anders en een knappe prins.
Dan hieronder nog  2 minuten en 26 seconden lang random momenten uit de film, om je over te halen naar de bioscoop te gaan :) Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik het een superleuke film vind!
Ohja, 'have courage and be kind'. Het word nogal vaak herhaalt in de film.


Wow, ik zie nu pas hoe verschilend alle films zijn. In Insurgent (arghh... ik schrijf de. hele. tijd. 'divergent'...) zit lekker veel actie -zolang je het niet met van die films als mannen-actie-films gaat verglijken-, ook zit er een animatiefilm bij en een magische Disneyfilm. Ik heb trouwens geprobeerd om alles spoiler-free te houden, zelf vind ik het altijd jammer als mensen spoilers geven, en daarom heb ik niet veel over de inhoud verteld. 

Hebben jullie laatst nog leuke (of 1 van deze) films gezien?

Liefs,
Arjanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Supertoevallig, ik was vanmiddag al opzoek naar een leuke film om te kijken! Ben gegaan voor My Sisters Keeper (met spaanse ondertiteling haha!). Insurgent wil ik ook graag zien, maar ik weiger 'm te bekijken voor ik het boek heb gelezen..

  ReplyDelete
 2. jaaaa insurgent is zooo leuk! en Cinderella wil Ik graag nog zien :) x

  ReplyDelete
 3. Leuke films, Insurgent wil ik nog heel graag zien! Ik ben nu de Maze runner aan het lezen en ahh die is zo spannnend, veel uitgebreider dan in de film wat ik wel leuk vind haha!
  X Emma

  ReplyDelete
 4. Ik vond Divergent ook echt een geweldige film en wil graag Insurgent ook nog zien! Maar eerst het boek lezen haha. xx

  ReplyDelete
 5. Big hero 6 heb ik ook gezien, vond hem echt super leuk haha. Insurgent staat nog op mijn lijstje :D Leuk artikeltje :)

  ReplyDelete
 6. ik wil nog heel graag naar cinderella!

  ReplyDelete
 7. Geweldig dat je zo vaak naar de film gaat, popcorn time is voor mij een andere optie ;). Leuke blog trouwens!

  ReplyDelete
 8. Ze lijken me zo allemaal leuk om te bekijken!

  ReplyDelete
 9. Ik ben wel benieuwd naar Cinderella! X Laura www.mixtfashion.com

  ReplyDelete
 10. Oh ik ben zo benieuwd naar insurgent!!
  Ik wil hem super graag zien!

  ReplyDelete
 11. Oh ik heb ze allemaal gezien behalve Cinderella. Maar die ben ik zeker nog van plan om te gaan kijken. (hij lijkt me gewoon zo leuk!) Big hero 6 was echt te schattig. Ik kon die schattige robot echt niet weerstaan (haha) En Insurgent was inderdaad echt goed. Ik zat echt vol spanning in de cinemazaal. :) Liefs x

  ReplyDelete
 12. Insurgent wil ik zo graag zien!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...