Thursday, 21 May 2015

A LITTL' MIRROR UPGRADE


Soms hebben dingen gewoon een upgrate nodig. For example, mijn spiegel. Ik was een beetje op mijn spiegel uitgekeken, er bovenuit gegroeid, de sommigen ooit wittige delen van de rand waren ene beetje gelig, bij de randen diende hij als lachspiegel, alsof hij door de jaren heen bol was geworden en het enige dat erin zichtbaar was, was mijn hoofd. Daarom rende ik om een outfit te bekijken altijd naar mijn ouders' kamer/spiegel. Een tijdje geleden rende ik in plaats van mijn ouders kamer naar de Xenos, voor een nieuwe spiegel. En nu ben ik 10 euro's armer (ohnee. negen euro en negenennegentig cent.) en een grote spiegel rijker. De kleine lachspiegel had een hele leuke rand om zich heen, wat lekker vrolijk stond (dus ik ben helemaal niet een-en-al negatief over hem, hoor!) Mijn nieuwe spiegel is randloos en dus one hunderd percent mirror. Wel een beetje saai. En daarom heb ik er een quote opgeschreven, wat de spiegel toch net even iets extra's geeft. Dit keer deed de zwarte uni-posca-stift-die-ik-ook-heb-geprobeerd-voor-mij-telefoonhoesje-te-gebruiken het wél en werd dus ook gebruikt. "WAKE UP & BE AWESOME" vond ik erg toepasselijk voor op een spiegel en kom op, 'awesome' is gewoon een geweldig leuk woord! Wel leuk is dat de quote ook gespiegeld word en dus een soort (misschien ben ik de enige persoon op aarde die dit ziet maar oké) 3D achtig lijkt.

Deamm, het is best lastig om foto's te maken van een spiegel


"Mirror, mirror on the wall, who's the awesomest of them all?"

Liefs,
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Wauw super leuk idee Arjanne! Mijn Spiegel is best smal, en er zitten barsten in. Ja, een nieuwe spiegel heb ik ook wel nodig haha.

  ReplyDelete
 2. Tof idee en heeel leuk tekstje!

  ReplyDelete
 3. Het lijkt me dat je een hele leuke kamer hebt met al die diy's!

  ReplyDelete
 4. Haha wat leuk zeg, geeft inderdaad een superleuk 3D-effect! ;) En van die quote word je gewoon helemaal vrolijk 's ochtends! :D
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Ik snap je 3D gevoel! Ik zie 'm ook dubbel :) Het lijkt ook altijd alsof we een shitload aan tandenborstels hebben terwijl het eigenlijk wel meevalt. De spiegel houdt blijkbaar van wiskunde en doet alles keer 2.

  ReplyDelete
 6. Haha, wat leuk bedacht! Dat kan natuurlijk gewoon met een stift (nooit aan gedacht namelijk).

  ReplyDelete
 7. Leuk gedaan, mooie quote ook :-)

  ReplyDelete
 8. Echt super tof vind ik het! Echt heel leuk gedaan Arjanne!

  ReplyDelete
 9. Aah, echt een super idee! Het geeft inderdaad een beetje een 3D-achtig effect! De quote die je er hebt opgeschreven is geweldig! Net zoals het woord awesome! (;

  ReplyDelete
 10. Wat gaaf <3 Helaas hebik niet zo'n spiegel...

  ReplyDelete
 11. Yes! Absoluut briljant! Dit is fantastisch om mee wakker te worden, lekker positief!

  ReplyDelete
 12. Het ziet er echt heel cool uit door dat spiegeleffect, echt leuk:)

  ReplyDelete
 13. Oh wauw, superleuk! Dit doet me denken aan toen ik nog een ukkie was. Ik bekladde de spiegels van ons mama altijd met lippenstift. Die mooie, felle, rode lippenstift. Na vele ruzie's altijd, kreeg ik m'n eigen spiegel die ik helaas heb moeten weggooien omdat de lippenstift er nogal raar begon uit te zien...hahaha. Maar dit is zo simpel en geeft je echt een boost van energie om aan de dag te beginnen! Liefs, Xx

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...