Friday, 29 May 2015

a summerlike shopblog

... want oh, wat heb ik zin in de zomer... Het weer mag wel weer wat zonniger worden, het liefst met 's nachts van die zomerse stortbuien waardoor het niet benauwd word en de volgende dag alles lekker fris is. Nu alleen nog een magische lamp vinden om te zorgen dat dit gebeurt, ik werk eraan! 
Maar goed, vandaag zo'n post waarin in laat zien wat ik de afgelopen tijd zo'n beetje heb gekocht, het fenomeen dat in de volksmond "collectieve haul" genoemd wordt. Toen we (lang, lang geleden in de vakantie) op het strand waren, zijn we ook een keer de stad ingegaan. Er zat een leuk boetiekje compleet met een dame die vond dat alles 'echt jouw kleur!' en 'dat staat je zo leuk!' was. Ook waren er wat bekende winkelketens, veel keuze dus.| SHIRT: JEANS CENTRE |


| SHORTJE: VILA VIA 'N BOEKTIEKJE | 

Laatst (afgelopen vrijdag) ging ik nog met mijn moeder de stad in voor voor een bikini. In plaats daarvan, en goh waarom ook niet, kwamen we terug met een superleuke zomerjas. Mission-impossible, aka vind-een-zomerjas, was dan wél weer geslaagd, ook al had ik dat al lang geleden opgegeven, toen ik in plaats van met een zomerjas met nieuwe schoenen thuiskwam, wanneer een zomerjas het koopdoel was. Ingewikkeld, ingewikkeld. Het leuke is, dat ik nu dus en én een zomerjas én zomerschoenen én een bikini heb. Het verhaal van de bikini kwam niet voor in de ik-had-een-shop-doel-maar-kwam-met-iets-anders-terug-verhalen, omdat ik het simply online had besteld.| BIKINI: AMERIKA TODAY |
| PARKA: AMERIKA TODAY |

| ALL STARS: CONVERSE VIA AMERIKA TODAY |

Wow. Loads of America Today stuff. Ach, het is gewoon een leuke winkel! Tijdens het winkelen viel het me op dat je nowadays al in februari een zomerjas moet kopen en in april voor een bikini naar de stad moet rennen, anders is de zijn in het geval van een bikini een matchend broekje en topje in dezelfde maat onvindbaar. En dat vind ik best raar. In april verlang ik (nog) niet naar zomer en denk ik nou nooit: hé, over 3 maanden is het zomer, laat ik alvast een bikini kopen! 

Liefs,
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Haha die theorie klopt helemaal. Ik kom namelijk ook nooit met iets thuis waar ik oorspronkelijk voor ging. Dan zoek je er teveel naar ofzo. Leuke spulletjes zijn dit! Vooral de jas is leuk en all stars jaaaa.

  ReplyDelete
 2. Haha die theorie klopt helemaal. Ik kom namelijk ook nooit met iets thuis waar ik oorspronkelijk voor ging. Dan zoek je er teveel naar ofzo. Leuke spulletjes zijn dit! Vooral de jas is leuk en all stars jaaaa.

  ReplyDelete
 3. Je nieuwe jas is echt super leuk! Ik hou echt van dat soort zomerjassen. Je bikini heeft ook echt een heel leuk kleurtje. Ik ga volgende week ook de stad in, op zoek naar een bikini :).

  ReplyDelete
 4. Herkenbaar. Misschien moet ik snel maar eens een bikini gaan kopen, voordat het te laat is. Leuke items!

  ReplyDelete
 5. Jaa wat een leuke bikini! Je jas is ook supermooi<3
  X Emma

  ReplyDelete
 6. Alles wat je gekocht hebt is zo leuk! Ik ben verliefd op je shortje! Liefs!

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke items! Ik krijg bij dat soort posts altijd zin om gelijk naar de winkel te rennen :( Leuke blog ook trouwens, ik vind je header echt super! De link naar mijn blog staat op mijn profiel, mocht je er eens rond willen kijken! Liefs <3

  ReplyDelete
 8. Leuke all stars! Mooie aankopen!

  ReplyDelete
 9. America Today ís een leuke winkel ja! Ik koop er ook vaak net wat te veel spulletjes. (: En het klopt, je hele verhaal! Ik maak vaak net hetzelfde mee, die jas is echt leuk! ♥

  ReplyDelete
 10. Wat leuk dat je zo goed bent geslaagd! Ik vind het altijd een beetje vervelend als mensen heel goed weten wat "echt mijn kleur" en zo is.

  ReplyDelete
 11. Leuk shirt, makkelijk te combineren! Ik ben het met je eens dat het irritant is dat je al zo vroeg moet winkelen voor kleding voor een seizoen wat het nog lang niet is!

  ReplyDelete
 12. Hele leuke dingen gekocht! Echt een mooie jas. De bikini en het shirtje geven me echt "summer vibes". Kan niet wachten tot het zomer is. xx

  ReplyDelete
 13. Wat een mooie spullen! Ik ben echt helemaal fan van die t-shirt. En stortbuien 's nachts kunnen inderdaad echt gezellig zijn haha! :)

  Liefs X

  ReplyDelete
 14. Die shirt van Jeans Centre en die bikini zijn prachtig! Een paar All stars kan in geen enkel meisje haar kast ontbreken! (;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precies! Mijn oude paar was helemaal vertrapt en te klein, dus het was tijd voor een nieuwe!

   Delete
 15. Wat een prachtige bikini!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...