Saturday, 2 May 2015

De duizendvierhonderdzesentachtigste keer dat het strand gefotografeerd word


In plaats van mezelf te laten fotograferen had ik de midweek die we aan op het strand doorbrachten, ook nog tijd om zelf het strand door een camera te bekijken. Dus dat is wat ik deed. Het strand is vast al duizendvierhonderdvijfentachtig keer gefotografeerd en misschien heb je er al vierendertig blogspost over gelezen. Prepair yourselves voor die vijfendertigste post, here it is!
Gister zijn we weer teruggekomen van het strand. De tijd ging voorbij als een op hol geslagen dodo. Erg snel dus. Ik heb ook niet echt het idee dat ik veel heb uitgevreten, maar het was een heerlijk mid-weekje! Toen ik ons huis in liep, in gedachten nog steeds op het strand, en ik m afvroeg wat ik erg gemist had van thuis en hoognodig moest gaan doen, kwam het aantal dingen na professioneel gereken precies uit op nul. En het enige wat ik niet ga missen van het strand is overal zand. O-ver-al. Dit is vast herkenbaar! Misschien heb ik mijn eigen bed ook wel een beetje gemist (net als onze douche). In het strandhuisje sliepen ik en mijn zus op een kamer met drie bedden boven elkaar. Ik sliep in het bovenste bed, zeker het chillst in verband met al dat zand, maar ik het laatst weg ik toch wel gestoord van die balk boven mijn bed, precies op ik-ga-half-rechtopzitten-en-stoot-mn-hoofd-hoogte.  Weer niet erg chill. Toch slaap ik liever in dat bed met de balk, daar word je wakker met de zee als achtergrondgeluid, in plaats van het geluid van rijdende auto's! 
Vinden jullie het strand ook zo'n heerlijke plek? 

Liefs,
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

 1. Ah wat een mooie foto's! Fijn dat je zo'n leuk weekje hebt gehad, ik vertrek maandag voor een midweekje! :)
  x Emma

  ReplyDelete
 2. Ook al is dit de vijfendertigste post over het strand, ik blijf al die foto's geweldig vinden! Ze zijn echt prachtig, en als ik eerlijk moet zijn, ben ik zelfs jaloers op je foto's!

  ReplyDelete
 3. Oooh wat is het strand toch fijn hè? Als het een beetje rustig is (dus niet in de zomer), dan is het zo'n fijne plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaah zeker!! Zomers is het op het Nederlandse strand inderdaad vaak maar een hoopje mensen. Maar in de lente, herfst en winter is het heerlijk rustig en heb je vaak het hele strand voor jezelf!

   Delete
 4. Ah wauw, super mooie foto's! Ik ben gek op het strand:)

  ReplyDelete
 5. Het strand is ook een van mijn favoriete plekken. In de zomer ga ik zeker een aantal keer naar het strand en in de winter vind ik het ook heerlijk om over het strand te wandelen met de wilde zee. Fijn dat je het leuk hebt gehad!

  ReplyDelete
 6. Enorme liefde voor het strand! Ik kan blijven fotograferen daar.

  ReplyDelete
 7. Het zijn weer mooie foto's Arjanne! Ik kan niet stoppen met het niet naar deze foto's te kijken! Ik krijg zelf helemaal zin om naar het strand te gaan.. dat zegt wel wat, toch?

  ReplyDelete
 8. Oh, geweldig mooi geschreven Arjanne! Hé, je sidebar foto is ook erg leuk trouwens! (: En die struggle die je meemaakte door vanboven op dat stapelbed te slapen, heb ik elke dag, door de schuine wand in mijn kamer, meh. Ik ben alweer een tijdje niet meer naar het strand geweest, maar dat zand probleem herken ik goed. Oh, vooral in de zomer, al het waait en het zand echt als-egels-die-over-je-benen-rollen voelt

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankje!! Jaaaaah, je egel-metafoor was deze weer ook van toepassing toen ik met opgerolde broekspijpen over het strand huppelde terwijl het keihard waaide. Net tienduizenden naaltjes die door de luchy suizen in plaats van kleine, onschuldige zandkorrels!

   Delete
 9. Het strand, de zee en de zon... het doet me telkens weer terugdenken aan de zomermaanden en de vakantie. Ik verlang er weer zo naar! Hele mooie foto's trouwens! :)

  ReplyDelete
 10. Super mooie foto's!! Ik hou ook echt van het strand, en al helemaal om te zwemmen tussen / in de golven. Hopelijk mag ik dat deze zomer weer gaan doen! Moet ik inderdaad wel weer even wennen aan het overal zand gevoel :)

  ReplyDelete
 11. Haha, het is misschien dan de duizendvierhonderdzesentachtigste keer, maar dat maakt het er niet minder op. Heel mooi!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...