Monday, 11 May 2015

Een klein strandje op de achterkant van je Phone


Mijn oude hoesje schreeuwde als het ware naar me dat hij aan vervanging toe was, door 'een beetje' tot 'verschrikkelijk' beschadigd te zijn. En eigenlijk ook gewoon kapot. Niet heel raar, want het is geloof ik al ruim een jaar gelden dat ik (vol trots) een wit telefoonhoesje een soort totempaal maakte. Ohnee, al bijna anderhalf jaar geleden! Het was dus gewoon tijd voor iets nieuws. Ik had ergens nog een wit telefoonhoesje liggen, ooit had ik er 2 besteld bij miniinthebox. Dat hoesje was het slachtoffer dat betekend ging worden. Toen ik na een tijdje had besloten dat het schelpjes werden, niet olifantjes of bloemetjes of sterrentjes, begon in aan mijn 'study of shells'.

Ik heb uiteindelijk besloten dat de perfecte schelp die linksonder was. Ik wou ze er mooi, recht op, maar hoe? En hoe kreeg ik ze allemaal in ieder geval een beetje hetzelfde? Het witte hoesje staarde me een beetje eng aan, dus ik heb er eerst een soort bakstenenmuur op geschetst: elke schelp z'n eigen vakje. Ik ben zelfs wat gaan rekenen voor een goede verhouding, zodat ik geen extreem hoge of veel te brede schelpen zou krijgen. Ik heb de schelpen zelfs in de hokjes geschetst, bang dat het fout zou gaan als ik gelijk de stiften zou pakken. Uiteindelijk pakte ik toch van die stiften waarmee je overal op kunt schrijven, en ging aan de slag. Nouja, het enige dat ik praktisch nog moest doen was wat lijntjes overtrekken en daarna het potlood uitgummen. Ohja, wacht daarmee tot het helemaal droog is. ahum. De stiften die ik heb gebruikt heeft mijn moeder ooit in Frankrijk gekocht, ze heten ''uni posca''. okay.
Het is niet fabrieksstreek maar daar is een reden voor. Het komt niet van de lopende band. Het is handmade! Ik vind het er heel vrolijk uitzien! Eerst wou ik het met zwart doen. Maar die stift wou niet en zo kwam ik op donkerblauw. Dus, dit hoesje is mede mogelijk gemaakt door de zwarte stift.
Ik vind het heel leuk gelukt! Lekker beachy en daardoor zomers!

Doeidoeii!
Arjanne

PS: benieuwd naar de boodschap van mijn oude hoesje? Dit schreeuw toch best wel: "vervang me!!?"Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

 1. Ziet er heel mooi uit! Lekker zomers en het blauwe kleurtje past er mooi bij. Het is je wel heel goed gelukt ze precies het zelfde formaat te maken!

  ReplyDelete
 2. Wat super leuk en creatief gedaan! Haha, mijn telefoonhoesje schreeuwt nog steeds om vervanging. Het is echt verschrikkkelijk. Ik heb zo'n stoffe openklapbare telefoonhoesje, lang geleden van mijn vriendinnen gekregen met de foto van mijn dierbare hond en kat erop.. alleen de achterkant is helemaal opengescheurd! :')

  ReplyDelete
 3. Super leuk gedaan! Ik heb mijn telefoonhoesje laatst ook weer even opgefleurd. Ziet er zo leuk uit als je dingen zelf maakt.

  ReplyDelete
 4. Knap dat zelf je hoesje gepimpt hebt. Ziet er heel leuk uit!

  ReplyDelete
 5. Wauw super creatief gedaan! Het ziet er echt heel leuk uit. Toen ik de beginfoto zag dacht ik dat je je nieuw gekochte hoesje wilde laten zien, en vond ik hem al leuk. Maar je hebt hem gewoon zelf gemaakt! :)

  ReplyDelete
 6. Wat ontzettend gaaf gedaan, zeg! Lekker creatief en perfect voor de zomer. Ik vind het echt een hele leuk tip, je telefoonhoesje zelf 'maken'! Veel liefs,

  ReplyDelete
 7. Oh wat een leuk nieuw hoesje heb je gemaakt! Het zomergevoel straalt er gewoon vanaf! Superleuk dus! En dat je kan zeggen dat hij zelfgemaakt is, is nog leuker! Liefs, Xx

  ReplyDelete
 8. Ah wat ziet dat er gaaf uit zeg! Supercreatief :)
  X Emma

  ReplyDelete
 9. Je bent zooo heerlijk creatief! Mooi gemaakt! Je schrijfstijl is olie chat geweldig! :)

  ReplyDelete
 10. Wat mooi! Alles wat je zelf doet doe je beter! ;)

  ReplyDelete
 11. Heel leuk gedaan! Super voor de zomerse dagen :)

  ReplyDelete
 12. How cute! Knap dat je de schelpen zelf hebt getekend! XO

  ReplyDelete
 13. Heel goed gelukt. Ik ben ook altijd zo bang met dit soort dingen dt ik het compleet verpest hahaa:)

  ReplyDelete
 14. Oooh, Arjanne, wat ben je creatief, hihi! Ik dacht echt dat je het ergens had gekocht, zo zag het er toch uit! Ik had niet verwacht dat je dit zelf had gemaakt (niet dat ik je onderschat ofzo), maar wauw! Het ziet er prachtig uit!Jammer genoeg bestaan er voor mijn gsm nog geen hoesjes, of je mocht er eentje voor me maken. (:

  ReplyDelete
 15. Ik sta er nooit echt bij stil dat je zo gemakkelijk ook zelf leuke hoesjes kunt maken. Ziet er echt heel schattig uit! En lekker zomers :)

  ReplyDelete
 16. Wat leuk gedaan zeg! Ziet er echt ontzettend leuk uit :)

  ReplyDelete
 17. Ah wat supergaaf gemaakt! Je hebt echt hele leuke ideeën :) Je oude hoesje was inderdaad aan vervanging toe, ik heb die van mij zelf digitaal ontworpen via internet. Gewoon een motiefje gemaakt en daarover heen het arctic monkeys logo geplakt haha. Vind hem wel erg leuk, alleen laatst liet ik mijn telefoon vallen in de praxis waardoor er nu een deukje aan de bovenkant zit en het hoesje daar is afgebroken :( maarja, is nog mee te leven! x

  ReplyDelete
 18. Waauw, wat mooi gedaan! Ik zou nooit het geduld hebben om het helemaal zo netjes met vakjes te doen, haha. Zou eigenlijk wel moeten natuurlijk, het ziet er echt heel professioneel uit! :D

  ♥♥♥ Saskia

  ReplyDelete
 19. Super leuk en heel origineel gedaan!

  ReplyDelete
 20. ah wat super leuk en heel erg creatief gedaan zeg! :D

  ReplyDelete
 21. Super leuk ik geniet echt van jouw creativiteit altijd. :)

  ReplyDelete
 22. Oh wauw ziet er super mooi en creatief uit! Vooral die kleur blauw vind ik ook super mooi! Ik denk dat ik ook maar eens mijn i pod hoesje moet gaan vervangen haha. Het is dringend tijd :D xxx

  ReplyDelete
 23. Wat gaaf dat je het zelf hebt gemaakt! Ik dacht dat je hem ergens had gekocht ofzo toen ik naar je eerste foto keek :).

  ReplyDelete
 24. Super leuk en makkelijk te doen! Voor mijn telefoon kan ik bijna geen leuke hoesjes vinden (alles is tegenwoordig alleen voor iphone??) Dit moet ik ook doen, dankje!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...