Friday, 15 May 2015

Gewoon Allemaal Plaatjes


The time has come... om even weg te kwijlen bij mooie instagram-accounts, één van mijn hobby's. Naast Pinterest is Instagram de meest-beklikte app op mijn iPod, dat zegt vast genoeg. 
De laatste tijd kom ik zo veel mooie accounts tegen, ik moest er gewoon eventjes wat over typen. Vandaar de titel 'Gewoon Allemaal Plaatjes', vandaag deel ik mijn lievelingsaccounts! En dat zijn er veel, maar wees niet bang, ik deel er zeven (en frutsel er nog een paar tussen, hoera!).
Moge het inspiring zijn! 


O N E - @MIJA_MIJA


Ik hou van @mija_mija's account. Ze heeft altijd leuke foto's, lekker zomers en ze passen ook nog eens allemaal bij elkaar! Meestal zijn het van die foto's die ook vrolijk zijn, niet allemaal black 'n white! Gewoon, altijd leuk dus!

T W O - @JOELBEAR


Je hebt mensen die gewoon foto's maken van mooie dingen. Je hebt ook mensen die mooie foto's maken van mooie dingen. In @joelbear's geval, zijn die mooie dingen mostly wanderlust-achtige uitzichten. En die mooie foto's daarvan vind je op zijn instagram (ah, damn had bijna een rijmende zin..). Zijn wanderlust-achtige account vin dik prach-tig. Nog zo'n prachtig wanderlust-account is die van @jaquory_lunsford. Click-and-see!

T H R E E - @FETCHING_TIGERSS


Een nederlands account (wow)! Annegien plaats allemaal edits, van haar eigen foto's op haar account @fetching_tigerss. Heel gaaf! Ik geloof wel dat dit iets is waar je maar van moet houden, maar ik vind het leuk!

F O U R -@LAURESQUE


Bijna iedereen die dit leest kent haar account ongetwijfeld al, maar ik wou Laura's prachtige account er toch nog even bij zetten. Liefde voor haar prachtige foto's die op een magische manier altijd allemaal bij elkaar passen!

F I V E - @I_WILL_LAY_AWAKE


Zulke mooie foto's! @i_will_lay_awake heeft ook vaak foto's van van die plekken waar ik nooit aan zou hebben gedacht. Neem nou zijn schoenen bij die plas waarin hij en de wolkenkrabbers worden weerspiegeld. Ik denk nou niet bij elke plas die ik zie: "hey, misschien weerspiegeld die plas wel de grote gebouwen die hier naast de weg staan en vliegt er ook nog eens een vliegtuig in de lucht en word ik dan op de foto een mooi silhouet", ik bedoel maar. @ikko heeft ook van die prachtige foto's, zeker het bekijken waard!

S I X -@JULESDENBY


@julesdenby is gewoon zo'n leuk account. Gewoon zo leuk. Het is best een typisch account een meisje, maar dan wel een heel errug mooi account.

S E V E N - @DRESSINGDAPHNE

Een art account!!! Ja, maar één. Want weetje, over 'art accounts' schrijf ik nog wel een keer een aparte post, daar is veel over te vertellen! Ik heb voor @dressingdaphne gekozen omdat ze vaak post, en eigenlijk alleen tekeningen, niet ook nog allerlei foto's. En haar tekeningen zijn zo leuk. en mooi. en gaaf. Ik geloof dat het een soort bij-account is van @inslee, misschien ken je die wel (best beroemd, geloof ik), want alle tekeningen zijn door haar ondertekend. 

Deze week heb ik zelf ook een account gemaakt voor mijn blog! @flyinthroughaskyfullofstars. Er staan al twee HoogstInteressante foto's op, hahah. not. Ik ga proberen er iets moois van te maken! Ik vind het altijd leuk om nieuwe accounts te ontdekken, dus ik zou zeggen: Laat Een Linkje Achter van jouw (of iemand anders) account! (ofterwijl, a little insta-spam!)
Zijn er aan het andere kant van het scherm ook wat soortvan-insta-addicts?

Liefs,
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. Meeste accounts ken ik niet, maar zoals je al vermeldde ik ken Laura al wel ja haha :). Echt een onwijs mooie instagram account heeft ze! De andere ga ik even bezoeken :).

  ReplyDelete
 2. Leuk om te zien! Ik heb zelf geen instagram, maar altijd leuk om eens te kijken (en zo ontdek je opeens een gave blog)

  ReplyDelete
 3. Instagram vind ik zo leuk! Leuke accounts lijken me dit (de foto van het kleine katje is lief!).

  ReplyDelete
 4. Nu baal ik dan toch wel een beetje dat ik geen insta heb. Het zijn stuk voor stuk mooie foto's!

  ReplyDelete
 5. Dit is echt geweldig!! Ik heb meerdere malen op 'volgen' geklikt. Heel erg tof! Ik volg nog niet zo veel perfecte insta accounts, maar ik vind https://instagram.com/chrisventures/ wel mooie foto's maken. Zo simpel, maar toch kan ik er naar blijven kijken. Ik ben benieuwd naar het volgende lijstje met instagram accounts die je volgt!

  ReplyDelete
 6. Wauw, die laatste vind ik persoonlijk het leukst , heb wel Instagram maar dat is meer persoonlijk en selfies . Dus missxhien Niet echt de moeite om te volgen haha Liefs!

  ReplyDelete
 7. Leuke post! Mijn instagram account is: 0h_r.th
  Liefs,

  ReplyDelete
 8. Nog wat leuke accounts: Rollingshit, sssydd

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rollingshit is inderdaad prachtig, al die fotos passesn gewoon bij elkaar!! Ook ssydd heeft zo'n leuke sfeer!

   Delete
 9. lovely blog :) kisses:)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Gotta love Instagram ahh<3 Ja, hoe die foto's van Laura altijd bij elkaar passen zal ik nooit begrijpen haha.. Die wanderlust-achtige accounts vind ik ook zo mooi!
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Ik denk dat ik even wat mensen ga volgen nu, haha! Geweldig vind ik dit soort lijstjes! EN super dat Laura ertussen staat, ze verdient het zeker, want haar feed is echt mooi! En fetchingtigers, ja, die verdient een trofee, ze is geweldig! Je hebt gelijk trouwens, je hebt mensen die foto's maken van mooie dingen, maar ook mensen die mooie foto's maken van mooie dingen. (Maar dat laatste is zo onwijs moeilijk, pfoe.)

  ReplyDelete
 12. Wat leuk dat je insta hebt, ik ga je zeker volgen!

  ReplyDelete
 13. Ik kan al deze accounts niet. Nu schaam ik mij want deze mensen maken zo mooie foto's!

  ReplyDelete
 14. Wat een geweldige insta accounts! Die foto's zijn zo mooi <3

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...