Monday, 25 May 2015

TO HANG ON THAT WALL


Ik heb (okay, technisch gezien had) een boot wit stuk muur. En papier. Ook heb ik verf en kwasten. Wat je dan kan doe is 1)een rand op je papier schilderen, de kwasten erop plakken met washi tape en ze op je muur plakken en 2) wat leuke dingen schilderen en ze aan je muur hangen. Op Pinterest zie ik vaak van die muren vol schilderijtjes van verschillende groottes en diktes met quotes, foto's en andere leuke dingen erin. Mijn witte muur leek me daar heel geschikt voor! Dus ga ik lijsten en leuke dingetjes om op te hangen verzamelen, maar ook een paar zelf schilderen. Wat tja, het is leuk om te doen + ziet er leuk uit!
Ik dacht, misschien vinden anderen het ook wel leuk om zoiets aan de muur te hangen of ergens neer te zetten, dus leg ik even uit wat ik allemaal gedaan heb. En tja, als je er geen zin in hebt, kun je het altijd nog downloaden. Ook een Load this epic shit down vandaag!

Het is zo leuk en simpel om zelf wat quotes te schilderen! De eerste 'SURF' heb ik gemaakt door wat acrylverf op een slechte, beetje tja.. kapotte kwast te doen en snel er ruig de letters te schilderen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dit easypeasy kan rocken.De tweede is ook geen rocket science (oh my, nu ik dit schrijf begrijp ik pas echt wat ze eigenlijk zeggen. Niet zo moeilijk als raketten. Nouja, een 'ophelderend momentje' noem ik het dan maar). Geen ingewikkelde letters, gewoon strakke blokletters. Schets ze, verf ze en klaar is kees!Bij deze heb ik een plaatje van een kompas opgezocht en nagetekend. Voor deze moet je misschien wel je tekenskills uit de kast halen, maar in plaats van je tekenskills kan je ook een passer en geo uit de kast halen! En zo'n superingewikkeld figuur is het ook weer niet!

Met het tekenen of uitprinten is het denk ik goed om rekening te houden met de maten waarin fotolijsten worden gemaakt, wat ik eerst vergeten was. Mijn 'hello sunshine' heeft dus geen fotolijstmaat, maar de rest wel. 'surf' heb ik 21x30 cm gemaakt, het kompas 18x13 cm.
Dit is hoe mijn muur er nu uitziet, deze nieuwe look staat haar goed! Maar ik vind dat er nog wel wat bij mag. Naast lijsten, ga ik denk ik nog wat schilderen/tekenen, ik gok dat d'r nog wel een part two aan komt!

Lijkt zo'n muur vol schilderijtjes jullie ook zo'n leuk idee?
Happy Pinksteren!
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

 1. Wat een leuke resultaten heb je gekregen! :)

  ReplyDelete
 2. Heel leuk gedaan Arjanne!

  ReplyDelete
 3. Wauw, ziet er heel leuk uit!

  ReplyDelete
 4. Oeh leuk zeg, je bent lekker creatief bezig geweest! Ik denk dat die muur héél blij is met z'n nieuwe jasje haha ;)
  X Emma

  ReplyDelete
 5. IK WIL DUS AL MEGA LANG HETZELFDE DOEN!!! Niet met creatief zijn en awesome dingen verven (mijn tekenskills zijn net zo goed als een peuter met zijn koppoters) maar leuke dingen uitprinten en ophangen: brieven, kaartjes, quotes, bonnetjes. Weg met die witte muur!!

  ReplyDelete
 6. Oh wauw wat is het mooi! :) X

  ReplyDelete
 7. arjanne! Wat ben je creatief zeg! Wow! Je blijft me serieus verbazen en op de manier hoe je het allemaal uitlegt, alsof het niets is. (: Misschien is het ook écht niets (maar voor klungles als mij, is dit een hele opgave om iets er zo leuk te doen uitzien.) Vooral dat kompas ziet er erg fancy uit!

  ReplyDelete
 8. Ik vind jou altijd zo creatief! Echt heel knap allemaal (ik kan er ook echt niks van dus haha).

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...