Thursday, 11 June 2015

G O A L S - ALMOST SUMMER(HOLIDAYS)


Jongens, nog maar vier weken en dan is het (okay, hier tenminste ik weet niet hoe het met jou zit, misschien heb je al wel vakantie? (jaloerrs)) hier vakantie! Dus ik dacht, laat ik het vandaag lekker #detypischeblogger doen: ik heb wat goals bedacht voor ehh... juni, en ga ze met jullie delen! Want oh, nogmaarvierwekenofzoendanhebbenwevakantiehiephiephoeraaaa! De zomer komt eraaaaaan! 


 U N 
Leuke shit doen met vriendinnen aka picknicken, ijs eten (heul veul ijs), een thehobbit-lordoftherings marathon houden na de toetsweek, naar de bios gaan (oh, er komen zo. veel. leuke. films. aan. Neeeee, ik heb niet net superlang trailers zitten kijken, kom je d'r bij?), zwemmen en andere het-is-lekker-weer-(beschouw dit deel maar als een oproep aan de weergoden)-en-bijna-vakantie-achtige-dingen.

D E U X
Een soortvan 'grote' zomerschoonmaak houden. Ja, het word echt weer eens tijd om al die random spullen die ik overal zie een vaste plek te geven, hierbij kan ik de keuze maken uit de prullenbak of m'n kast. Tough choices. Misschien zijn sommigen plekken ook wel toe aan iets in de richting van een make-over...  


T R O I S
Tja, bijna zomer betekent ook toetsweek, ofterwijl: de laatste lootjes. Even niet denken dat ik ook over ga als ik nu allemaal enen haal, maar gewoon ook die laatste toetsjes nog even rocken. Hieronder vallen ook die toetsen en SO's die ik in de week voor de toetsweek heb. Ja, echt.

Q U A T R E
Ik heb nog aardig wat DIY-ideeën en vast wel wat tijd om er drie of twee te doen. Ook wil ik echt weer meer gaan tekenen en schilderen en andere creabea dingen doen... Ik ga geen aantallen vaststellen maar meer tekenen en wat DIY'en is vanaf nu goal numero 4.

C I N Q
GLEE! Haha, is dit een goal? Not realy (tot #eigenlijkgewoonhelemaalniet). Het is gewoon iets dat ik toch wel doe, en door het op mn 2DO-list te zetten lijkt het toch nog nuttig. Wacht, het is ook nuttig. Het is goed voor je engels en je ehh... algemene kennis? Misschien moet ik ook eens aan once upon a time beginnen, want a) sprookjes. door elkaar. briljant concept (ja, ik ben zo snel verkocht) en b) ik heb een vriendin die ik drie maanden geleden beloofd heb om de eerste aflevering maar eens te kijken omdat ze er helemaal enthousiast over is. Jep, moet ik echt eens gaan doen.

S I X
Dan als het om bloggen gaat niet echt een goal die je 1, 2, 3 haalt, maar wel iets waar ik aan wil werken: geen artikelen meer plaatsen 'om maar wat online te hebben' of als ik het idee heb dat het toch nog niet helemaal goed is. Er gewoon meer tijd + aandacht aan besteden, ook aan de foto's. Niet gelijk langere artikelen, misschien juist soms iets korters (kort maar krachtig, less is more, op die manier!). M'n vorige artikel is alweer 5 dagen geleden, maar ik had geen tijd om een leuk tekeningetje te maken en fotograferen. Ik had ook oude foto's kunnen pakken en ze er randomly (zo voelt het dan) tussen te zetten. Maar ik 'wachtte' tot ik tijd had, dus dit artikel is een soort voorproefje van goal nr. six :)

Hebben jullie iets van goals/doelen/eengrote2dolist?
Liefs,
Arjanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Aah nog even doorzetten en dan kan de fun beginnen :D Een thehobbit-lordoftherings marathon houden is ook iets wat ik jaarlijks in plan en dus ook doe (moet ik dit jaar nog doen!).

  ReplyDelete
 2. Jaa die toetsen gaan we gewoon even rocken (al zit de motivatie momenteel in m'n tenen maarja).. De laatste is echt een goeie, pas heb ik een keer niets online gezet wanneer ik het normaal wel doe en voor jezelf voel je je dan een beetje schuldig maar het is uiteindelijk echt beter! :) Successs!
  X Emma

  ReplyDelete
 3. He zie ik daar mijn schattige glazen potje met ijzerdraadhengsel (leuke DIY) met klimopstekjes niet in jouw foto's?

  ReplyDelete
 4. Zo enthousiast Arjanne? Hahah! Ik kan je wel begrijpen, ik ben er zelfs al over drie weken vanaf! Die zomerschoonmaak zou ik beter ook eens doen, ik heb echt veel te veel spullen rondslingeren...! Goal 6 ga ik proberen te behalen zodra ik vakantie heb, dan heb ik EINDELIJK meer tijd voor het bloggen, zalig! Ik kijk er al naar uit. Succes met het behalen van je goals!

  ReplyDelete
 5. Nog even doorzetten meid! Ik heb over twee weken al vakantie (sorrynotsorry). Heel leuk geschreven artikel! En je zesde doel is zo waar. Ik heb er zelf nooit zo'n last van omdat mijn nicht en ik altijd een hele goede planning hebben!^^ Liefs, Klaske!

  ReplyDelete
 6. Picknicken wil ik ook heel graag doen en nog veel succes <3

  ReplyDelete

 7. Ik verlang ook heel erg naar de zomer en naar de ijsjes, picknicken, mooi weer, ...
  Goal nummer 6 vind ik ook een hele goeie, je hebt daar helemaal gelijk in. Soms maak ik ook niet echt tijd om goede artikels te schrijven of mooie foto's te trekken.
  En ook nog heel veel succes met je toetsenweek! Je kan het wel!

  ReplyDelete
 8. Oh leuk om te lezen! Ik krijg zelf al echt zin in de vakantie, voor mij ook nog een aantal weken. Dus dat wordt nog eventjes doorbijten... Maar dat van the lord of te rings of the hobbit is helemaal geen slecht idee. Ik denk dat ik dat deze vakantie ook wel wil doen met vriendinnen ;)

  Heel veel liefs X

  ReplyDelete
 9. Leuk lijstje! Ik ben net klaar (of eigenlijk moet ik maandag nog een discussietoets doen) met de toetsweek, dus inderdaad alleen nog de laatste loodjes en dan VRIJJJJ!!! Is de nummering trouwens, als je naar een Franssprekend land gaat, een soort oefening zodat je in de zomervakantie 1,2,3,4,5 of 6 ijsjes kunt bestellen? :) (Wel allemaal zelf opeten hé?)

  ReplyDelete
 10. Succes met het behalen van je goals ;) Ik vind dat 6 in elk geval al goed is gelukt. De tekening bij deze post is heel leuk!

  ReplyDelete
 11. ah nog even doorzetten en dan is lekker alles voorbij!

  ReplyDelete
 12. Leuke doelen! Ik wil ook weer meer tijd besteden aan mijn blog.

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...