Sunday, 21 June 2015

HAP KLIK WEG

Misschien moet ik maar een aparte categorie 'food-o-graphy' gaan maken (nee Arjanne, je hebt al belachelijk veel categorieën), want ik geloof dat het m'n nieuwe hobby is :) Telkens wanneer ik eten zie, zelfs gewoon tijdens een niet-fotogeniek ontbijt, denk ik 'foto!' En toen ik gisteravond gezellig met mijn zus pizza zat te eten, heb ik toch maar de camera erbij gepakt en onze o-zo lekkere Dr. Oetker afbakpizza's (jaja, afbakpizza's, ondanks dat ik voorstander ben van zelfmaken moet ik zeggen dat mozzarella + pesto een briljante combinatie is, well done Dr. Oetker.)en salade in leuke hartvormige bakjes vastgelegd. Op een bepaald moment had mijn zus natuurlijk honger en moest de camera weg om aan te vallen, want tja, voedsel is er niet om te fotograferen, Arjanne, het is er om gegeten te worden!Gister was trouwens echt een heerlijk dagje. Unlike today, was het gister nog wél chill weer (heuu, hands up wie er vandaag dacht dat het droog zou blijven en ze wel 75 min kon gaan hardlopen en uiteindelijk na 30 minuten drijfnat terugkwam en in bad sprong!). Eergisternacht had het volgens mij geregend, ik weet geen andere verklaring voor die duizenden naaktslakken die ik en m'n vriendin tijdens het pennyboarden tegenkwamen. Een kwart is gister een pijnlijke dood gestorven omdat ze een beetje moeilijk te ontwijken waren. Iets met vieze naaktslakprut. aan de onderkant van onze board. Ik ben niet het type dat elk klein beest dat langskomt (vliegen) gelijk slacht, maar met naaktslakken heb ik niet veel medelijden... Ook moest er nog iets leuks voor vaderdag bedacht en gekocht worden en natuurlijk, how can I possibly forget it, leren. Ook al heb ik nu toetsweek (hahah, een woord dat deze computer niet kent, volgens hem hoort het 'toesteek' te zijn. Kan iemand computers even vertellen dat ze niet altijd gelijk hebben?), maar ik het het idee dat ik veel minder hoef te doen dan in een normale week, hahah. Ik ben dat type die toetsweek  nooit zo erg vind.
Hebben jullie nu ook een weekje-vol-met-toetsen? Succes!

DJEU!
Arjanne

PS: oh jongens, ik ontdek dat dit mijn vijftigste post is, even een feestje op papier hoor, dat is ZO VEEL!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. Haha Arjanne! Ik denk net hetzelfde! Iedereen hier blijft me maar raar aankijken als ik van mijn eten foto's wil nemen. (: Je foto's zijn mooi, oh! Ik ben wel een kleine insecten seriemoordenaar(omdat ik schrik heb dat ik ooit wakker word me een spin op mijn gezicht), maar ik heb mijn 'angst' overwonnen en ik heb een spinnetje laten leven in mijn kamer. Maar eh, je pennboard vol met de lijken van naaktslakken, ie-u-wl. En Dr. Oetker bakt er wel wat van ja, van pizza's. (oh, die woordgrap) gefeliciteerd met je 50ste post! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, met spinnen bij mn bed heb ik precies hetzelfde! Wakkerworden naast een spin, brr.... Liever niet! Of muggen, ook niet mijn bff's, elke zomer weer muggebulten...

   Delete
 2. Als de kat van huis is...............
  Maar het ziet er gezellig uit hoor!

  ReplyDelete
 3. Wat lukt het je goed om voedsel-foto's te maken. Bij mij ziet het er altijd uit alsof iemand het eten alvast heeft voorgekauwd. :P

  ReplyDelete
 4. Jaaa, ik heb ook een week vol met toetsen en ik stress 'm echt. En dat foodphotoding heb ik ook zeker X

  ReplyDelete
 5. Het eerste wat ik ga zeggen is dat die pizza er zo smakelijk uit ziet. Spijtig dat er zo niets bestaat dat je eten uit je scherm kunt nemen en daarna kunt opeten. Je foto's zijn heel goed gelukt!

  ReplyDelete
 6. Ooh yummy wat ziet die pizza er verrukkelijk uit zeg! Hawaii van dr. Oetker is écht da best<3 Maar die vers uit de steenoven nog nét ietsje beter hahaha. Nomnom ik krijg er gewoon honger van! :')
  Naaktslakken zijn inderdaad zooo vies! Gefeliciteerd met je vijftigste post!<3
  X Emma

  ReplyDelete
 7. Die pizza<3 Ik krijg spontaan honger! Zo lekker:) Leuke post weer Arjanne! Liefs!

  ReplyDelete
 8. Wáárom ziet dit er zoo heerlijk uit haha, ik heb zo'n honger nu. Lukt jou echt heel goed om eten er uit te laten zien zoals het er echt uitziet (if that makes sense).

  ReplyDelete
 9. Ik neem nooit foto's van mijn eten, puur omdat iedereen me raar zou aankijken, haha! Echt prachtige foto's Arjanne! Oeh, Dr. Oetker! Die pizza's eet ik ook heel graag, maar zelfgemaakt blijft natuurlijk het lekkerst! Gefeliciteerd met je 50ste blogpost meid, dat moet gevierd worden! :D

  ReplyDelete
 10. SUPER TOF DAT JE PENNYBOARD! Ik wil het ook gaan doen, welke heb jij? Ik wil denk ik een pastel kleurige maar daar ben ik nog niet over uit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb er 1 van landsurferskateboatds, niet heel diur maar wel fijn! Én hij is neonoranje :)

   Delete
 11. Naaktslakprut, wat een heerlijk woord. Ik krijg er gelijk rillingen van :). En inderdaad, foodfoto's zijn altijd leuk!! Je kan heel goed trekhebbende mee-eters (HA) pesten...(I know, ik ben best wel evil).

  ReplyDelete
 12. Hey Arjanne! Ik ontdekte net je blog en echt waar; ik ben nu al dol op jouw blog. Je schrijft echt op een leuke manier, en je bent altijd zo lekker enthousiast. Heerlijk om te lezen, keep it up! Oh en hierbij heb je er weer een trouwe volger bij 😊 Liefs!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...