Friday, 26 June 2015

OHH YEAH, IT'S TIME TO CELEBRATE MY BIRTHDAAAY!!

GO SHAWTY, IT's MA BIRTHDAY, WE'RE GONNA PARTY LIKE 'CAUSE IT'S MA BRITHDAAAY! 
(Wie typte dit net mer de shift-toets ingedrukt en realiseerde zich op het laatste moment dat er ook zoiets als een 'capslock' bestaat? Juist ja, het feestvarken)
Zo, duidelijker kan ik niet beginnen: vandaag ben ik jarig! 
M'n 16e levensjaar begint (ofterwijl, m'n 15e is klaar, wat men '15 worden' noemt!)
Een jaartje ouder, of nou ja, in vergelijking met gister gewoon een dagje  maar in vergelijking met zesentwintig juni tweeduizendveertien, een. heul. jaar. (misschien heet het daarom 'verjaardag', je verjaard en je bent een dagje ouder!) Nu maar hopen dat ik ook wat wijzer ben, want vandaag moest ik nog een franstoets rocken en maandig is wiskunde aan de beurt. Hiephiephoeraaaa, ik ben in de toetsweek jarig. Vandaag zie ik alles lekker positief, dus fijn dat ik in de toetsweek jarig ben, minder schooluren en dus meer tijd om te party'en. ha! Ook heb ik na het weekend nog maar één toets, dus ik heb het hele weekend de tijd om blij en vrijdag-was-ik-jarig te zijn, yaaay! Over een week ga ik een feestje bouwen met mijn vriendinnnen, maar vandaag toch ook een filmpje kijken, de klas verblijden met heeeerluke blueberry-kokos muffins (komt nog een cooki-it-yourselfje online (food-o-graphy included!)), rondfietsen op m'n cadeau (rara, wat is het?), heerlijk lunchen en 's avonds lekker eten! 


Ook wil ik even een bedankje het web op sturen, want het is niet alleen mijn, maar ook mijn blog's verjaardag. Die kleine is vandaag 1/2 jaar oud! Dus dat vier ik ook lekker! Ik weet het, niet zoiets indrukmakends als je derde blogverjaardag, maar ik vond het toch leuk om eventjes te zeggen. De vorige post was de 50e, ook grappig. Het bedankje eerdergenoemde is voor jullie. Ik heb nog nooit een woord over mijn aantal bloglovin' followers geblèrt en dat ga ik dus nu even doen. Het zijn er namelijk 100. Het zijn er wel honderd! En dat. is. zo. veel. Het bloggen gaat om het schrijven, fotograferen, tekenen, HTML'en en wat-je-voor-de-rest-met-je-blog-doet, niet het aantal volgers, likes of reacties die je krijgt. Dan zou het wel zorg-dat-je-zoveel-mogelik-volgers-krijgt-drie-twee-één...-start heten en ik ben er vrij zeker van dat dat niet zo is. Maar al die reacties zijn wel gewoon superleuk, heel lief en motiverend (nu klinkt het net alsof bloggen een berg beklimmen of zoiets is...). Dus bedankt, jullie zijn lief!

Nu ik ben begonnen met een b-day-song, laat ik er ook mee eindigen: So make, a wish... I'll make it like your birthdaaay every daaaaaay. En da's mijn MOTD (Message Of ToDay): maak d'r een feestje van: lach tot je buikpijn krijgt van het lachen, zie de dingen eens lékker positief, deel complimentjes uit, verzin iets leuks :)

Have a very very very nice-nice day! 
Arjanne
_________________________________________________________________________________
A big, huge, greateful thanks to my sis (KLIK) voor de foto's in deze post! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

 1. Ah gefeliciteerd, óók met je blog! En wat een leuke foto's zitten hierbij :D Geniet van vandaag en succes met je toetsen nog!

  ReplyDelete
 2. GEFELICITEERD! (en dit typte ik wel met capslock). Een hele fijne dag nog en ik hoop dat je zestiende levensjaar geweldig is en dat je veel mooie herinneringen gaat maken! Heel veel liefs, Klaske

  ReplyDelete
 3. Yaayy gefeliciteerd Arjanne!!<3 Wat een superleuke foto's en een lekker vrolijke post! Geniet van je dag en die toetsen ga je gewoon rocken! ;)
  X Emma

  ReplyDelete
 4. Hele fijne verjaardag! Maak er een mooi jaar van!

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd Arjanne! Ooooh is het misschien een pennyboard wat je hebt gekregen? :) Ik ben bijna ook jarig en dat wil ik ook vragen! Of zit ik helemaal mis? Geniet nog van je verjaardag!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, nee het was een fiets, ook leuk! ik heb al een half jaar een pennyboard!

   Delete
 6. Gefeliciteerd! leuke foto's zeg :)

  ReplyDelete
 7. Tsja, een originele reactie wordt dit niet (sorry..), maar: SUPER GEFELICITEERD!!! Nu ben ik ook benieuwd of je wat spulletjes van je 'something like a birthdaylist' af kan strepen! Heb een fijne avond!! (de dag van de uitroeptekens!)

  ReplyDelete
 8. Gefeliciteerd lieve Arjanne! EN oke, dit is een beetje eng, maar tijdens dat ik je artikel aan het lezen was, zat het liedje van Katy Perry in mijn hoofd, en je benoemt het als motto van de dag, HOE TOEVALLIG?! En die 100 volgers zijn je zoo verdient joh! Je verdient er vele meer. (: En veel plezier met je fiets ('t is toch een fiets he?) En succes nog met je laatste toetsen enzoo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Woooww hahah zo toevallig!!! Toen ik het schreef had ik het ook in mn hoofd vandaardat ik ermee eindigde :) En ja, het is idd een bike!

   Delete
 9. Daarom was ik vandaag zo vrolijk! :D Gefeliciteerd, mooie tijd om jarig te zijn. De foto's zijn erg mooi, goede timing! Ik had vandaag wiskunde, succes er mee. Je aantal volgers verbaasd me niks en je zult er zeker nog veel meer krijgen.

  ReplyDelete
 10. Gefeliciteerd Arjanne!!! Ik hoop dat je een hele leuke dag gehad hebt :) Je foto's zijn in ieder geval leuk!

  ReplyDelete
 11. Een dagje te laat maar nog een hele hele hele gelukkige verjaardag!!!! Wow is dat al een half jaar geleden dat je begonnen bent met deze blog? De tijd vliegt! Die honderd volgers zijn echt wel verdiend en er zullen nog wel heel veel bij komen, want je hebt echt een hele leuke mooie blog! Nogmaals gefeliciteerd! :)

  ReplyDelete
 12. JE HEBT 100 VOLGERS IK BEN ZO TROTS OP JE! oke dat wou ik even zeggen. Ik ben super blij dat de foto's zijn gelukt! En ook ik wens je een super leuk 16e levensjaar toe vol met glitters en sterretjes(see what i did there hahaha). Liefs, Je trotse Sistaaa

  ReplyDelete
 13. Nog van harte gefeliciteerd!!

  ReplyDelete
 14. Wat een geweldige foto's. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag alsnog!

  ReplyDelete
 15. Oh zo leuk!!!! Veel plezier met je nieuwe fiets en succes met je toetsen ! ♡

  ReplyDelete
 16. Van harte gefeliciteerd! :-) Leuke foto's!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 17. Oh wat leuk! Nog een hele gelukkige verjaardag! (ik ben een beetje laat, maar wilde het je toch nog zeggen ;) ) en ook wat een prachtige en leuke foto's!

  Heel veel liefs X

  ReplyDelete
 18. Het is een beetje laat (veel te laat, oeps!) om je nog gelukkige verjaardag te wensen, maar bij deze doe ik het toch nog: Happy birthday! :D

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...