Monday, 29 June 2015

SOME WOODLY PHOTO'S*

Een foto op hout, dat klinkt best epic, right? Ik zag het wel voor me, staand in het raamkozijn, bij m'n typemachine in de buurt, opgehangen aan het prikbord boven mijn bureau of hangend bij mijn bed. Ik weet niet of je het doorhad (eigenlijk weet ik het wel, je had het natuurlijk niet door), maar dit is mijn tragische poging om te vertellen dat ik een samenwerking heb gedaan met Webprint.nl, die dus onder andere foto's op hout bij je afleveren!

Vandaag een post over webprint en foto's op hout dus. Doordat de foto op hout is gedrukt, geeft het gelijk een heel ander sfeertje en dát sprak mij aan en leek me leuk in mijn kamer.
Ik heb voor een vierkante en een rechthoekige, rechtopstaande foto gekozen. De vierkante foto van mij, mijn zus en mijn moeder op het strand (a long, long time ago) eindigde op mijn kast gezellig naast mijn typemachine, ik hoop dat ze het leuk hebben samen. De rechthoekige waar ik en mijn zus vliegerend op staan, word nu in het raamkozijn (tried so hard om normale foto's te maken met dat tegenlicht maar helaas, ik ben niet geboren om foto's met tegenlicht te maken dus. tja.), vergezeld door wat bloemetjes en waxinelichthouders (galgjewoord-alert!) De kleuren op de foto vond ik leuk bij de bloemetjes passen en bij de bomen die door het raam te bewonderen zijn!
Dan nu, prrrraktische informatie:
Op een donderdagavond had ik mijn bestelling geplaatst, en vijf dagen later viel het door de brievenbus (ehm, correctie: werd het aan de deur afgeleverd), precies zoals door Webprint voorspeld was. Ik ben echt tevreden over de kwaliteit van het hout, ook al kan iemand die aan karate doet het natuurlijk doorhakken zoals je altijd in series ziet, het blijft super stevig hout. (niet dat ik geprobeerd heb m'n foto's te breken om hier zeker van te zijn, hoor!) Ook is de kwaliteit van de foto's top, dus ik ben helemaal blij.


What do y'all think of these wooden pictures?
Liefs,
Arjanne

*Deze post is in samenwerking met webprint.nl. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

 1. Gaaaf! Vind dat kleine deel dat ik zie van je typemachine ook erg tof :)

  ReplyDelete
 2. Ah het klinkt leuk en het ziet er ook goed uit!

  ReplyDelete
 3. Super gaaf! Kom je niet vaak tegen, foto op hout! En wat heb je pretty foto's gemaakt ;)

  ReplyDelete
 4. Aaawh wat een schattige foto zeg! Je hebt supermooie foto's gemaakt<3
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Super mooi ♥ Heel sfeervol.

  ReplyDelete
 6. Erg mooi, ook handig dat ze daardoor kunnen staan. Ik vind de foto's erg leuk, het hout geeft al een leuk sfeertje maar doordat de foto's ook al wat ouder zijn is het helemaal mooi! Je kamer lijkt me erg leuk.

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...