Thursday, 18 June 2015

something like a birthdaylist

Hebben jullie ook dat wanneer je het superdruk hebt (zoals ik nu heb) je hoofd opeens vol is met leuke ideeën (zoals ik nu heb)? Je vraagt je natuurlijk af waarom ik, als m'n hoofd o-zo vol is met gave ideetjes, ik ben zoiets als een whislist aan kom zetten. Eigenlijk heb ik daar dus best wel een goede reden voor, want over één dag en één week is het tijd om het cijfertje '14' in de sidebar, eindelijk te veranderen in '15'! Wat in gewone-mensjes-taal betekent dat ik al snel jarig ben! Jippiee! Een goede gelegenheid om eens een B'Day lijstje online te gooien!
Misschien is het ook herkenbaar hoe je het hele jaar door duizenden dingen wil kopen, maar dingen voor een verlanglijstje verzinnen als je bijna jarig bent is dan weer half onmogelijk ;)


★ EEN FJALLRAVEN 
Oh, zo zijn zo leuk... Om me heen zie ik het aantal fjallravens groeien en groeien...  Gister had ik de fjallraven van een vriendin van me even om (mijn schouders? Op mijn schouders? Aan? Ik droeg hem met mijn schouders..), maar die dunne bandjes boren best wel in je schouders... Iemand die al eens 3 weken lang elke dag een fjallraven heeft ehh... gedragen en z'n mening met het wereldwijde web wil delen? 

★ BIKE TIME 
Want het is nodig. Op het moment heb ik een appeltjesgroene (haha, geweldige kleur) fiets die z'n beste tijd gehad heeft en een beetje overfietst (overwerkt, overfietst... Tja, je moet er maar van houden en mee kunnen leven, op school moeten ze elke dag naar mijn ge-wel-dig-e opmerkingen (nee, ik noem ze geeneens 'grappen') luisteren.. Maar het ging over een fiets) is. The time has come om een nieuwe fiets aan te schaffen. Maar. wat. voor. een. fiets... Zonder een begagedrager vind ik er zo gaaf uitzien, maar is niet erg praktisch. En de kleur? Ik heb hem rood geschildert omdat ik die kleur nog niet had gebruikt, hahah mijn logica.


★ KETTINKJES & RINGEN ★
Ohh.. ik hou van kettinkjes, misschien zelfs net zo veel als van armbandjes (En ja, dát zegt wat)... Ik hou vooral van kleine, subtiele kettinkjes op dit moment en daarom staan ook 'een aantal boho-achtige gouden kettinkjes die mooi bij elkaar passen' op mijn lijst. 
Op wat blogs en op Pinterest kwam ik ook vaak tegen dat mensen in 'n outfit een setje boho en minimalistische ringen bij elkaar droegen, zo gaaf!

★ LIJSTEN ★
Recently, heb ik mijn witte muur gepimpt door er wat tekeningen op te hangen. Nu zitten ze nog vastgetaped, maar ik hoop dat ze ooit allemaal een nieuw thuis, namelijk een leuke lijst, zullen krijgen. Van hout, zwat of wit, allemaal leuk! 

★ PLANTJES & ANDERE ROOM DECO ★
Er wonen al een paar plantjes (ja, echte levende planten. Nog wel. Eentje ziet namelijk een beetje geel ipv groen...) in mijn kamer, maar ik vind het leuk als het nog wat groener word! Ook al heb ik een groene muur. En een groen tafeltje. Groene binnenkant van een kast. Gordijnen waar groen in zin. En nu drie maal raden wat mij lievelingskleur is...Onder 'andere room deco' versta ik zoal vaasjes, van die gaasmandjes,  theelichthouders, potjes en andere leuke Hema-Xenos dingetjes.


★ MIJN PRRRACHTIGE TEKENING DIE TOT JOUW GROTE VERASSING EEN TOILLETTAS VOORSTELD ★
Je vroeg het je vast af, dus bij deze, het is een toilettas. Ik heb er één hoor, ik leef niet toilettas-loos. Met jip en janneke erop. Hij is roze en heel cute. Maar Misschien is het tijd om goodbyeee te zeggen!

★ FEDORA HOED ★
Hello summer, helle fedora hoed die al eenuwen op mijn dreamlist staat! Handig, de zon uit je gezicht als je oververhit bent en ook nog eens goodlooking! 


★ BOOKS OH BOOKS ★
Ik hou van lezen. Punt. 
'The sky is everywhere' en 'I'll give you the sun' lijken me erg mooi. Ook lijkt 'Every day' me gaaf, gaat over iemand die elke dag in iemand anders wakker word. En op een dag -je raad het nooit- word hij verliefd... Ook lijkt een kijk-boek met mooie foto's en kleine teksten me leuk (Life. Love. Beauty) of een bakboek of een boek met allemaal lekkere ontbijtjes erin...

Wat staat er op jullie whislist? 
Liefs,
ArjanneRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

 1. Wat een schattige tekeningen! Als ik een fiets teken of schilder mislukt hij altijd compleet, maar deze is echt heel pretty! En ik snap je Fjallraven, plantjes en fedora behoeftes maar al te goed :)

  ReplyDelete
 2. Dat met die ideeën herken ik zo erg (helaas)! Ik zit midden in mijn laatste lesweek met een behoorlijk belangrijke toetsweek in het vooruitzicht, en de ideeën blijven maar komen (het enige wat ik van mezelf mag op dit moment is leren)... Ik raak zo gefrustreerd als ik ze niet meteen uit kan voeren. :)
  Dat tekeningetje is trouwens zó leuk!

  ReplyDelete
 3. Die jip en Janneke toilettas had ik ook, zit er ook geel aan?? De memories haha :') ik heb zo lang met dat ding gedaan, en stiekem ben ik er nog steeds verzot op hihihi.
  Supermooi lijstje en ik zou alles wel willen hebben :'))
  X Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm.. mijne was pink only, niet met geel. haha, anders was 't wel heel toevallig! :)

   Delete
 4. Geen ervaring met een Fjallraven, sorry! Ik kan me wel voorstellen dat het pijn doet na een tijd, zo'n dunne bandjes! Op mijn lijstje staan er ook ringen, maar dan midi-ringen. Al zien die minimalistische ringen er zeker ook leuk uit!

  ReplyDelete
 5. Hihii, leuke dingetjes! Zou ze ook allemaal wel willen (:

  ReplyDelete
 6. Zo'n houd lijkt me gaaf! Ik zou graag ook zoiets willen hebben, het maakt je look helemaal af en die fiets is zo geweldig. Je hebt erg leuke wensen, ik hoop dat je alles krijgt! ;)

  ReplyDelete
 7. Inderdaad heel herkenbaar. Ik wil altijd vanalles maar toen ik laatst jarig was, wist ik niets om te vragen.

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke wishlist Arjanne! Op mijn wishlist staat een longboard, die ik over een paar weken eindelijk ga kopen! Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhh wat leuk! Zelf heb een een penny, ook zo leuk! Maar ooit stap ik over op een longboard, want meer ruimte en sneller gaan lijkt me zo gaaf!

   Delete
 9. Oh mooie foto's! En gaaf dat je een typemachine hebt. De tekeningen er bij zijn erg leuk, je kan goed tekenen!

  ReplyDelete
 10. Hadden wij het vandaag niet over een rode fiets???????

  ReplyDelete
 11. Je hebt het zo mooi getekend allemaal! Woow! je hebt zoveel talent! Ik wil me ook zo'n fjall raven kopen, maar over die bandjes had ik nog niet nagedacht.. Alleszins, het is véél beter dan de schoudertas die ik nu heb. Want ik loop een beetje krom. En je typmachine is zo fotgeniek, oooh! (ik ben gelijk op zoek gegaan naar eentje om ook te kopen, hehe.) En ik heb al een floppy/flappy hat maar zo'n fedora hoed kan niet ontbreken in een hoedencollectie, toch? (:

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...