Thursday, 9 July 2015

GOALS MUST BE RECAPED


Iets minder dan een maandje geleden deelde ik wat goals voor juni/totaandezomervakantie op mijn blog. En nu beste mensen, heb ik V A K A N T I E E E E!!! Hiphiphooray, we survived the last schoolday! (ik denk maar dat ik rijmpiet moet worden, ik kan zo goed sinterklaasrijmen (je weet wel, van die belabberde rijm die totaal niet diepzinnig is en random dingen erbij haalt om te zorgen dat het rijmt) maarja die zes weken van langlevedelol zijn dus aangebroken, dus tijd voor een recap!


O N E 
 leuke fratsen uithalen met vriendinnen omdat het zulk lekker weer is 
Checkcheckdubbelcheck! We hebben onze the-hobbit-lord-of-the-rings-marathon van een plan tot een herinnering omgetoverd, gepicknickt, gezwommen, in de tuin geslapen voor mijn verjaardag onder de luifel die onder de vlaggetjes, slingers en glow-in-the-dark-sticks zat...

T W O 
 de huge zomerschoonmaak 
Dus. Mooi plan Arjanne, ik stel voor dat je vanmiddag begint. Want tja, daar is nog niks van gekomen. Wel ben ik bezig met leuke spullies verzamelen om mijn kamer mee te vullen nadat ik de stap tot opruimen heb gezet, want ja, dat is toch veel leuker dan opruimen? 

T H R E E 
 die laatste loodjes rocken 
Ik ben over. En dan ook echt met een mooi rapport, ik ben zo blij! :) Ook in de toetsweek mooie cijfers gehaald, behalve voor Nederlands, maar ja wie spreekt er dan ook Nederlands behalve wat mensjes in en rondom Nederland zelf? Dat bedoel ik. We kunnen dan nog beter Chinees gaan leren, ook al leg je de lat dan wel heel erg hoog, het lijkt me wel interessant!


F O U R 
 DIY'en en tekenen  & ✓ 
Tekenen, check! DIY'en EEEE (deze e's moeten het geluid van zo'n rode buzzer voorstellen, wat dan weer betekend dat dat niet  gelukt is). Gelukkig heb ik nog lekker een hele vakantie voor me om te DIY'en en er zijn ideetjes in overvloed! Ook ben ik weer met wat backgrounds bezig gegaan, yaas! 

F I V E 
 GLEEK
Hahah, m'n goal was series kijken, voornamelijk Glee waar ik weer verslaafd aan ben, en dat is -goh wat een verassing- gelukt. Dit was vast zo'n goal waarvan ik wist dat het wel ging lukken, wat wel handig was als de rest niet zou lukken, want dan zou dát niet zo zielig staan. ofzo.


S I X  
 Blog it better ✓/
M'n goal was, ik citeer/knip-en-plak: "geen artikelen meer plaatsen 'om maar wat online te hebben' of als ik het idee heb dat het toch nog niet helemaal goed is. Er gewoon meer tijd + aandacht aan besteden, ook aan de foto's" 
Ik vind dat dit wel oké gelukt is. Ik heb geen foto's online gezet waar ik niet volledig achterstond of omdat het er anders zo weinig waren. Ook als ik terugkijk op de posts die ik online heb gezet ben ik tevreden (soms vind ik het echt leuk om terug te kijken naar alle posts die ik online heb gezet :), maar toch weet ik niet helemaal of het gelukt is. Wat vinden jullie?

Liefs,
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. Wat leuk dat je ook vakantie hebt nu! Leuke dingen heb je allemaal samen met je vriendinnen gedaan, die goal is zo te horen dubbel en dik voltooid! Ik vind je blog de laatste tijd veel meer groeien, zeker qua foto's! Die goal is, volgens mij toch, zeker en vast voltooid! Ooh, wat super dat je mag overgaan en dat je rapport zo goed is! Altijd een fijn gevoel om zo de vakantie te beginnen!

  ReplyDelete
 2. Ik vind dat de goal van 'beter bloggen' zeker en vast geslaagd is Arjanne! Ik bedoel, bekijk je artikel over je perfecte ochtenden, prachtig was het! En hoe kom jij op DIY ideeën? (: Ik wil ook aan de slag gaan en ik heb wat inspiratie nodig, maar Google toont me enkel de typische afgezaagde dingen die iedereen al weet. En ik loop al de hele tijd tegen mezelf te zeuren dat ik mijn kast moet opruimen, maar het komt er maar niet van, haha. We gaan er samen aan beginnen, we can do this! En als beloning mogen we even rondsnuffelen in Ikea, ha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voor DIY ideeën is "Pinterest" het antwoord. Ik heb zelfs aparte borden voor accesoires, fashion en home :) eeen dat gecombineerd met mn hoofd geeft me ideetjes, i guess. Haha, goed Ikea-idee, doen we! Ookal is rondsnuffelen in de Hema ook 1 van mn hobbies (niet dat ik er gister nog was en geen zin had om weg te gaan ofzo hoor), ze hebben ook zulke leuke home spulletjes!

   Delete
 3. Aah, wat fijn dat je vakantie hebt! En echt super dat je overgaat met goede cijfers! En ik vind dat je je laatste doel wel gehaald hebt! Ik vond je artikel van perfecte ochtenden echt super en je foto's waren zo mooi! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's erbij! Fijn dat je over bent, kun je nu lekker genieten van je vakantie.

  ReplyDelete
 5. Jeej, goed gedaan, wat mij betreft ben je voor al je doelen ruim geslaagd, ik ben trots! Nu alleen nog die zomerschoonmaak..

  ReplyDelete
 6. Jaaa je bent geslaagd! ;) Die schoonmaak komt nog wel joh, haha.. Ik vind je blog echt steeds beter worden, dus die laatste goal is wat mij betreft geslaagd! ;)
  X Emma

  ReplyDelete
 7. Wat fijn dat je nu vakantie hebt! Je hebt echt veel van je goals gedaan, super goed.
  ik volg je blog pas net dus over dat "beter bloggen" kan ik niet zo veel zeggen, maar je hebt wel echt een heel leuk blog!
  Liefs. Jonne

  ReplyDelete
 8. Hele goede doelen, vakanties zijn altijd de perfecte tijd om te DIYen haha. Ik vind je notitieboekje echt fantastisch trouwens; die calligraphy voorop is prachtig!

  ReplyDelete
 9. Wat zijn veel goals gelukt! Je blog is zeker vooruit gegaan. Kijk je foto's hoe perfect?! Ik lees je artikels telkens met veel plezier en waardering (wat voor tijd je er niet in gestoken hebt)

  ReplyDelete
 10. Haha rijmpiet ja? Of rapper? Al is dat misschien niet zo slim als je nog geen kei in NL bent. Alhoewel, alsof Ali B goed in Nederlands is. ANYWAY, leuk stuk, Glee was ik even vergeten dat dat bestond oeps.

  ReplyDelete
 11. Aaah die schoonmaak komt vanzelf. :P

  ReplyDelete
 12. Je laatste goal is gelukt hoor! Ik vind je posts altijd leuk om te lezen! Wat goed dat zoveel van je doelen zijn gelukt, en dat je over bent met een mooi rapport. Oooh Glee, dat keek ik vroeger altijd. Wil ik ook weer eens kijken! Liefs,

  ReplyDelete
 13. De laatste is heel goed gelukt! Je kan echt hele mooie foto's trekken Arjanne, de sfeer die ze weergeven is zo gezellig en ze passen heel goed bij je artikelen. Het lijkt wel of ik in een mooi magazine aan het bladeren ben!

  ReplyDelete
 14. Wow, ontzettend goed bezig. Ik vind jouw blog echt steeds leuker worden. Vooral de fotografie is zo tof!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...