Sunday, 5 July 2015

#IWOKEUPLIKETHIS

Je herkent het vast wel, van die ochtenden dat je gewoon geen reden hebt om uit je bed te komen, en het dus ook niet doet. Je kijkt een serie,  je slaapt nog half door, leest een boek, luistert wat muziek of drinkt een kop thee. Dit hele scenario kan zich natuurlijk ook op de bank afspelen, daar heb je meestal die extra joker: de tv. Echt zo'n sunday mornings feeling, maar nu het vakantie is kan het natuurlijk elke dag! Ik wou al lang proberen deze perfecte ochtenden vast te leggen en nu heb ik het ein-de-lijk gedaan, dus weinig woorden in deze post, en veel sleepy photography. (eeeeen BAM, het rijmt! geloof ik tenminste...)

Looking for Alaska is zo'n leuk boek! Samen met nog 4 andere boeken van John Green zaten ze in zo'n pack die ik nu bijna uit heb (alleen Will Grayson, Will Grayson nog voor de helft). Daar komt ook nog wel een postje over online wanneer ik ze de laatste ook uit heb!
HAPPY SUNDAY!
Arjanne

PS: Ook al heb ik de foto's gemaakt, het was niet echt mogelijk zonder iemand die in het bed ligt, te doen alsof ze slaapt, dus a great thanks to my sis, bedankt dat je mn model wou zijn!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

 1. Je zus heeft hele mooie foto's genomen! Het sfeertje dat het geeft ook zo een beetje een lui sfeertje als ik het zo mag noemen. Soms heb ik ook geen zin om op te staan en dan lees ik ook een boek. Ik ben nieuwsgierig naar de boeken dat jij hebt gelezen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankje!! Maar het was dus mn zus die model stond en ik die de foto's maakte! :)

   Delete
  2. Ah oei ik dacht dat jij daar lag! :)

   Delete
 2. deze foto's verbeelden perfect hoe ik me vandaag voel. Echt he-le-maal niks gedaan vandaag (behalve lezen en series kijken)
  Erg leuk gedaan!

  ReplyDelete
 3. Ja die dagen ken ik! Leuke foto's ;)

  ReplyDelete
 4. Ik zou er nooit aan denken dat te fotograferen. Ik voel gewoon dat slaperige gevoel door de foto's heen.

  ReplyDelete
 5. Wauw, wat een hipster, Tumblr foto's, haha. Lief dat je zus model wilde spelen! :) Looking for Alaska lijkt me zó'n leuk boek!

  ReplyDelete
 6. Ahh geweldige foto's! Echt mooi! Heb meteen zin om in bed te gaan liggen en een boek te lezen, hihi. Gelukkig kan het inderdaad, nu het vakantie is (& I love it).

  ReplyDelete
 7. Wat leuk dat je zus model voor je stond! Had ik ook maar een zus, haha! En deze foto's zijn echt geweldig, zo real! Mijn ochtenden zien er ook zo ongeveer uit! Leuk boek lees je, ik zou het ook graag eens willen lezen!

  ReplyDelete
 8. Ik was dus zelf al van plan om zelf iets gelijkaardigs vast te leggen, je bent me wéér voor, haha! Het is net alsof we hetzelfde denken. En je zus is zo goed in het model zijn. En jouw fotografieskills niet te vergeten! Gooi deze foto's op Tumblr! Ik dacht trouwens dat ik de enige was die dus last heeft van die ochtenden dat e half slaapt en ondertussen dan honderden dingen doet om terug in slaap te vallen. Maar daar word je dan alleen maar wakkerder van, en dan geraak niet meer in slaap, haha. Hoe bewerk je je foto's? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah, grappig! Ik ben heel benieuwd hoe jouw foto's worden! (jou kennende dus gewoon heel gaaf) Enne... met foto's bewerken doe ik eigenlijk altijd maar wat in Photoshop totdat ik er tevreden mee ben en meestal zo weinig mogelijk. Photoshoppen met bij gaat ongeveer zo van beetje contrast erbij, exposure beetje bewerken... lalalalaa... dus ehh mij moet je niet vragen hoe je foto's bewerkt ;)

   Delete
 9. Zo leuk en herkenbaar!! Ik krijg er gelijk zo'n lekker zacht dekentjes gevoel bij, als je snapt wat ik bedoel :) Looking for Alaska is inderdaad echt een supergoed boek en stiekem overtreft 'ie voor mij ook the fault in our stars...

  ReplyDelete
 10. Wow Arjanne, wat een toffe post! Dit ziet er zo leuk uit! Je foto's zijn echt perfect! En je zus is een goed model! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 11. Wat heb je mooie foto's genomen Arjanne! En natuurlijk je zus als model is ook erg handig. Als je niet vertelde dat je zus als model speelde had ik zo gedacht dat jij het was! En hoe maak je zulke perfecte foto's!?

  ReplyDelete
 12. Wat een geweldige foto's! Ik vind die koele sfeer erg mooi. Heel Tumblr <3 Dat boek wil ik ook wel eens lezen.

  ReplyDelete
 13. Dit vind ik leuke fototjes! Ook gaaf zo'n pak van boeken, heb ik ook wel nodig nu (:

  ReplyDelete
 14. Erg leuk artikel! Leuke foto's, perfectie!

  ReplyDelete
 15. Haya. Leuke post. Dit is op het moment een beetje mij elke ochtend scenario.. ghehe :)

  ReplyDelete
 16. Wat een ontzettend leuke foto's! Looking For Alaska is fantastisch, en Will Grayson, Will Grayson is mijn favoriet van de John Green boeken, dus ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

  ReplyDelete
 17. Wat een leuke foto's allemaal zeg! De boeken van John Green heb ik ook met veel plezier gelezen. <3

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...