Monday, 13 July 2015

JUST HANG IT UP*


"Een tijdje geleden werd mijn zicht beperkt door wat papieren, die aan mij werden vastgetaped door mijn eigenaar. Even dacht ik dat er een hamer zou komen, maar gelukkig, het was maar tape. Maar nu kwam ze terug, versterkt door haar vader én een boor. En nu zie ik helemaal niks meer... Gelukkig heeft het prikbord aan de overkant me even een appje gestuurd met een foto van mijn nieuwe look, en ik moet zeggen: wie mooi wil zijn moet pijn leiden! Niemand kan meer zeggen dat ik wit zie of saai ben, dankzij m'n nieuwe look, ik ben blij!" - XOXO AWM (Arjanne's Witte Muur)
Eerst hingen er wat tekeningen met whasi-tape aan een muur in mijn kamer. Nu hangen ze in lijsten, vergezelt door een klipboard (ik hou echt van die dingen) en een nieuwe tekening. Ik ben er echt blij mee, mijn muur ook, ze stuurde me gister zelf nog dit lieve berichtje :)De lijsten heb ik bij de hema gehaald, echt totaal niet duur! De kleinste komt van de Xenos en het klipboard komt van de V&D, ik geloof dat dat echt een gelukje was, want er lag er maar één ergens random tussen andere spullen :) In de lijsten en aan het klipbord zitten mijn eigen tekeningen, behalve de blauwe poster....De blauwe poster met de typography erop komt van posters.nl, dat is een website die -natuurlijk super onverwacht aangezien de naam- allerlei posters verkoopt en waar ik een leuk poster uit mocht zoeken. Ik ben vooral fan van hun kunstafdeling en leuke posters met quotes (deze, deze en deze zijn favoriet!), daarom koos ik zelf ook voor een bequoted stukje papier, met wat tekeningetjes eromheen. Maar niet zomaar papier, de poster is echt superstevig!
Er zat een grote, witte rand om mijn afbeelding heen, die heb ik er met een snijmachine (deels) afgehaald, dat leek me beter. Als je je poster voor 20:00 besteld, kun je 'm de volgende dag verwachten, als hij voorradig is. Mijne was niet voorradig, en dan kun je je poster ongeveer 2 weken nadat je hem bestelde verwachten. Ik bestelde de poster op 26 mei en hij werd op 8 juni bij mij thuis afgeleverd, 1 week en 6 dagen later, hahah, nét niet die voorspelde twee weken, chill!Wat vinden jullie van zo'n wand-vol-met-fotolijsten en van de poster?
Liefs,
Arjanne

*Deze post is in samenwerking met posters.nl 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Ah dat clipboard, zó leuk! Sowieso vind ik de hele muur geslaagd, echt tof gedaan!

  ReplyDelete
 2. Geweldig, zo'n appje van je muur! ;) Hij ziet er superleuk uit, vooral omdat het je eigen tekeningen zijn is het extra leuk! Die poster is ook mooi!
  X Emma

  ReplyDelete
 3. Ah dit is zo leuk! Echt heel tof gedaan!
  liefs. Jonne

  ReplyDelete
 4. Ah super gaaf! Ik wil ook zo'n muur in mijn kamer!

  ReplyDelete
 5. Ooooh dat stukje geschreven door jouw muur is zo lief. <3 Je muur ziet er mooi uit zo trouwens. Het clipboard vind ik heel tof, ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie.

  ReplyDelete
 6. Ik wilde net zeggen dat ik bewondering heb voor je prachtig witte opgefleurde muur met al je eigen gemaakte tekeningetjes. Maar dan las ik het van de poster, haha. Alleszins, ik kan het je niet nadoen om zo'n Tumblr muur te hebben met allemaal dingen die ik zelf heb gemaakt. Mag je trots op zijn! En clipboards, daar gaat al mijn zakgeld aan op. Net zoals postkaartjes, haha.

  ReplyDelete
 7. Wauw, zoiets wil ik echt op mijn kamer. Helaas heb ik echt nergens meer ruimte aan mijn muur :(

  ReplyDelete
 8. Echt hele leuke posters. Al helemaal omdat je ze zelf hebt gemaakt! De 'be free' en 'hello sunshine' zijn zo mooi! ♥

  ReplyDelete
 9. Superleuk gedaan! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 10. Wat een lief berichtje stuurde je muur je! ;) Ik vind het er echt heel gezellig uitzien nu, mooie lijsten en afbeeldingen heb je gebruikt! Aah, dat clipboard ziet er echt super uit! Wat leuk dat je trouwens een poster mocht uitzoeken, en dat het nét voor de voorspelde tijd aankwam, haha!

  ReplyDelete
 11. Wat is je muur superleuk geworden! Die blauwe poster vind ik echt geweldig, maar jouw tekeningen zijn top. Dat maakt het plaatje nu helemaal compleet! Echt superleuk. Liefs, Xx

  ReplyDelete
 12. Oh! Wat een droom van een muur! Zo gaaf met al die quotes; en de ananassen zijn prachtig.

  ReplyDelete
 13. wauw heel tof zeg ziet er super uit!

  ReplyDelete
 14. Wat heb je dat beginstukje geweldig geschreven! Ik ben zelf ook bezig allerlei lijstjes te vullen met tekeningen en plaatjes. Super leuk op een witte muur! x

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...