Sunday, 26 July 2015

SUNNY AND GREENYHet was lekker weer, ik en mijn zus hadden vakantie en iets leuks aan, dus besloten we weer eens op de fiets te springen, een leuke locatie te zoeken en wat fotootjes maken van onze OOTD's, gezellig in het zonnetje. De zon scheen en het was warm, dus sprong ik in een khaki (of kaki?) shortje, die btw echt als m'n pyjama zit,  serieus, echt niet normaal chill! Ook lekker doorwaaierig (je weet wat ik bedoel), purfecttt voor als het warm is! (ook al is de wind dan meestal ook warm...). Het shortje werd vergezeld met een witte top, allstars, een kettinkje en mijn geliefde armbanjessss! Ah alles is zo groen buiten, dus moest ik ook wel een beetje groen zijn... Vandaag is grrroeeen, de kleur van mijn armbandjeeees en shortjuuh....
| shortje: VILA | top: ZARA | necklace: H&M | armbandjes: ALL OVER THE WORLD| shoes: CONVERSE | leather bracelet: NOOSA | 
Ik probeerde ook een topknot uit. Je hebt van die mensen die 'even snelvlugsnel' zo'n knotje op hun hoofd zetten, wat er dan ofcourse meteen fabulous uitziet. Maaarr, zo'n persoontje ben ik (helaas) niet. het duurde wel even voordat het knotje er niet uitzag als een drol, maar een zogeheten 'messy bun'. En toen wist Arjanne niet meer zeker of ze het nou leuk vond staan of niet... In ieder geval ziet het lekker uit je gezicht én is het ideaal voor als je twijfelt tussen en knot en los haar, doe het gewoon allemaal :) Wel is los haar en een korte broek voor mij meestal net zo'n onrealistisch en fashionblogger-achtig als een trui boven een shortje, (zie ik vaak op blogs en dan denk ik: koekoek, ben je nu aan het verkleumen van de kou of aan het opstijgen? Who knows...), veel te warm, meestal gooi ik het dan in een staart of knot, maar daar had m'n haar vandaag geen zin in geloof ik. Toch was het niet superduper heet dus kon het prima! 

Have a nice day! (ik word crazy van afsluiten met 'liefs', maar waarmee dan? Toedeloe? Adios? Doegghh? XOXO? Hoogachtend koningin Arjanneke? Okay, die laatste is wel een lollig plannetje...)

Arjanne

Foto credits naar m'n zus! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

 1. Oh, die topknot, ik vind het zo leuk, maar ik ben dus ook niet zo'n persoontje die in 1,2,3 er iets moois van kan maken. En een knot kan ik helaas niet meer u mijn haar wat korter is. En wat een afsluiting deze keer, haha. Ik heb er soms ook wat twijfels over, hoe ik het nu moet alfuiten, want liefs is echt een beetje afgezaagd. Mooie outfit! En die dinosaurus ketting is echt onwijs schattig haha!

  ReplyDelete
 2. Mooie outfit! Ik vind je shortje echt heel leuk en hij ziet er ook mega comfortabel uit! Je topknot is echt heel leuk!

  ReplyDelete
 3. Het staat je echt heel erg leuk! <3

  ReplyDelete
 4. Haha ik moest nogal lachen om je afsluit alternatieve, vooral de laatste! Ik vind de halve knot erg leuk staan, past ook mooi bij je outfit. Je hebt een mooie aanstekelijke lach.

  ReplyDelete
 5. Hahaa die topknot is me ook nog noooit gelukt gewoon... Huilen. Maar wat zijn de foto's superleuk zeg, net als je outfit<3
  X Emma

  ReplyDelete
 6. Echt een hele leuke outfit, en je haar ziet er echt mooi uit zo met die knot! Mij staat zoiets dus niet wèèh :(

  ReplyDelete
 7. Leuke foties weer girl! Ik sluit meestal (9/10 keer) af met niets. Eigenlijk ook best wel slecht, haha. Ik vind je topknot hier in iedergeval prima gelukt! Die van Zoella zijn ook echt altijd on point. #goalssss

  ReplyDelete
 8. Wat een superleuke outfit heb je aan. En de foto's zijn ook echt leeeuk! Die topknot heb je toch echt wel goed gemaakt hoor. Het staat je ook! Ik weet dat ik er uren moet bezig mee zijn om het dan toch nog te laten lijken alsof ik er maar 5 minuutjes heb aangezeten.. een heel gedoe dus, haha. Oh en even, ik ben echt verliefd op die dinosaurus ketting, just love it! Liefs, X

  ReplyDelete
 9. Ik ontdek net jouw blog, leuk! Hele leuke outfit en mooie foto's!

  ReplyDelete
 10. Onwijs mooie foto's zeg! x Nanda

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...