Friday, 17 July 2015

WAT LEUKE PLANNETJES VOOR DEZE VAKANTIE'zomer' kan ik het op dit moment niet noemen (regen, regen, regen...), maar het blijft toch 'vakantie',Wat een synoniem is voor veel-tijd-voor-leuke-dingen-hebben is. Vroeger was ik het maaaam-ik-verveel-me-wat-moet-ik-doee-oeen-type, maar nu heb ik genoeg leuke plannen! Toch heb ik soms nog steeds van die buien wanneer ik gewoon echt nergens zin in heb, misschien kan ik dan een blik op deze lijst werpen (ook al heb je als je zo'n bui heb echt gewoon nergens zin in dus nee mam, niet ik tekenen, lezen, op de trampoline of al die andere dingen die je opnoemt :)★ CLEAN UP THE MESS AND DECORATE 
Deze stond ook al bij m'n goals voor juni, maar toen was het niet gelukt dus ik schuif 'm gewoon door! Ik ben trouwens al begonnen, de helft van mijn kamer is al stofvrij en veilig voor mensen met een allergie voor huisstofmijt of astma, dus dat is mooi. Toch heb ik nog een grote, messy kast te gaan en m'n kledingkast moet ook nog... Ook heb ik al wat gepimpt, zoals m'n muur met lijsten. Toch heb ik nog een soort 'lege' plekken die wel een plantje of iets anders kunnen gebruiken.

★ GOING ON THAT VACATION 
Dit word vast zwaar, maarnietheus. Ik heb er echt enorm veel zin in, de locatie is namelijk Marokko! Marokko! Toen ik het hoorde heb ik natuurlijk gelijk heel Pinterest afgezocht naar leuke plaatjes. We gaan zo veel moois zien! De moskeeën, steden, woestijn (bonus: rijden op een kameel/dromedaris en er overnachten.. ohww... :), bergen, leuke huisjes, markjes, steegjes, al die mooie kleuren... 

★ JUST TWO WORDS: DIY AND PAINT
M'n hoofd zou kunnen ontploffen van alle ideeën die ik vanaf de kerstvakantie op heb gespaard, aaaals ik ze niet had opgeschreven. Wat dingen voor op m'n kamer, iets om om mijn nek te hangen en misschien ook wat om aan te trekken, ik zie wel. Oh, ik kan ook weer stempels gaan maken... Je leest het al, dit komt wel goed! Ook wil ik lekker gaan experimenteren met schiler- en tekenstijlen en misschien zal ik ooit mijn eigen stijl ontdekken...★ MAYBE I'LL... 
Misschien... misschien begin ik wel weer met een verhaal schrijven. Als er een idee komt, verdient die het om opgeschreven te worden, dus misschien...

★ SUMMER IS THE FESTIVAL SEASON 
Zal ik het deze zomer eens doen? Een festival bezoeken? Voor nét na de zomervakantie staat er al 1 gepland, waar ik me nu al op verheug: The Color Run, net als vorig jaar! Maar dat is na de zomervakantie, in de zomervakantie is er vast ook veel leuks te bezoeken. Heeft er iemand tips?

★ A BLOG PIMPING SESSION 
Ik weet het nog niet zeker, maar... ik geloof dat ik superveel zin heb om m'n layout weer eens om te gooien en iets nieuws te bedenken. Niet omdat ik dit zat ben, ik vind het nog steeds leuk, maar meer omdat ik zin heb om me weer in HTML te verdiepen en misschien dit keer een layout te schilderen ofzoiets :) 

★ SUMMER IS FOR READING TOO 
John Green is uit, maar er liggen alweer twee nieuwe boeken op me te wachten: 'every day' en 'Let's het lost ' en ook nog een stapeltje van die bieb, dus ik hou me wel bezig. Regenachtig weer is weer wel perfect om lekker met een boekje, dekentje en een kop thee op de bank te kruipen!★ TYPICALLY SUMMER 
Ookal zit dat er nu met dit weer niet in, toch heb ik veel zin om te gaan zwemmen, steden te bezoeken (misschien tienertoeren?), familie te bezoeken, samen met vriendinnen te penny'en, logeren en afspreken, wat ik best typisch zomer vind! 


Liefs,
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. Ah wat zit je haar zo leuk! :) haha het is idd nog niet echt zomer alhoewel het vandaag weer opeens suuuper warm is. Leuk als je besluit om naar een festival te gaan, dat maakt de zomer altijd wel mooi af.

  ReplyDelete
 2. Wat een leuk lijstje! De foto´s zijn ook zo mooi, je haar zit super leuk!
  liefs, Jonne

  ReplyDelete
 3. Leuke lijst! En mooie foto's. Heel erg veel plezier in Marokko! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 4. Woehoee wat gaaf dat je naar Marokko gaat, heel veel plezier!<3 Leuk lijstje ook!
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Lekker zomerse kiekjes, heerlijk! Je haar zit ook zo leuk messy (dit is waarschijnlijk geen correcte Nederlandse zin..). Inspirerende plannetje heb je! <3 Hopelijk kan je ze straks allemaal afstrepen.

  ReplyDelete
 6. Ik ga mijn lay out binnenkort ook helemaal omgooien! Liefs

  ReplyDelete
 7. Het is nu wel zomer weer hier hoor, maar wel iets te heet om ook maar iet te doen. Leuke foto's je ziet er zonnig uit!

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke plannen heb je gemaakt! Ik baal ook echt van de regen die er af en toe heel hard door komt. Hopelijk komen er nog genoeg warme dagen! Wat leuk dat je zoveel diy-ideeën hebt! Ik ben ook benieuwd naar die resultaten van je uiteindelijk teken- en schilderstijl. Leuke foto's ook! Liefs, Xx

  ReplyDelete
 9. Zelf ben ik gisteren al begonnen met mijn kleerkast uit te mesten, er zijn echt een hele hoop kleren de kast uitgevlogen! Decoreren, dat kan ik nog eens doen als ik me verveel! Lezen doe ik ook heel vaak in de zomer, gewoon zalig buiten in een ligstoel gaan liggen!

  ReplyDelete
 10. Fijn lijstje! Marokko... wat gaaf zeg, veel plezier! X

  ReplyDelete
 11. Wat een heerlijk lijstje zeg en Marokoko :0 Lucky girl. Ik ontdekte trouwens dat ik je Bloglovin nog niet volgde. Shame on me...heb het gelijk gedaan.

  ReplyDelete
 12. Erg leuke plannetjes zeg! En ik heb ook soms last van die dagen waarbij je écht nergens zin in hebt, series kijken is dan het enige wat me nog interesseert, haha. Was je kamer trouwens zo'n ramp? En de dingetjes die je van plan bent op vlak van DIY, wow, je maakt me nieuwsgierig! En jeetje, naar Marokko! Veel plezier!

  ReplyDelete
 13. Superleuke lijst! Ik ben nu al benieuwd naar de blogveranderingen en naar je DIY ideeën!

  ReplyDelete
 14. Gaaf dat je naar Marokko gaat. En hele leuke foto's!! :)

  Liefs Irene

  ReplyDelete
 15. Wat een leuke ideeën allemaal! En mooie foto's! ;) X Minale
  http://minaleme.blogspot.be/

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...