Friday, 14 August 2015

DE LIEBSTER/LIEFSTE AWARD!

Een paar dagen gelden kreeg ik een wel heel leuk berichtje van Josie, via Pinterest, dat ik echt eens op de site van Teske moest kijken... Er stond net een artikel genaamd '5x toffe blogs' online EN IK -val maar gelijk met de deur in huis- STOND ERTUSSEN! zomaar! opeens! ( en ik vroeg me dan weer gelijk af how on earth ze op míjn blog gekomen was...) Er stond een heel erg lief berichtje bij, ik werd (&word) er helemaal blij van!!! Teske, die je als papieren pop op de schoolcampus van de V&D tegenkomt, had een kijkje genomen op m'n blog en ze vond het blijkbaar nog leuk ook! Haar post werd gevolgd door een shitload aan pageviews en ook ongelofelijk veel nieuwe volgers, wat het allemaal nog iets gaver maakt. Een klein welkompje als je nieuw bent hier: Welcome! 
Toen ik op vakantie was ben ik door Britt en een paar dagen geleden ook nog door Lobke genomineerd voor de Liebster Award! Ik had in gedachten hem vandaag te doen, en da's misschien nu wel extra leuk als een soort get-to-know-me-better-achtig-iets!

Ongetwijfeld heb je nu van die 'huh-de-liebster-award-wat-is-dat-nou-weer'-gedachtes. Het is eigenlijk gewoon een doorgeeftag, alleen dan heet het 'Liebster Award'. En ik ga nu opzoeken wat 'liebster' betekent, want ik ben ondertussen best nieuwsgierig geworden! Okay, de Award komt uit Duitsland, dus dan zal het waarschijnlijk Duits zijn en het betekent... liefste! De Liefste Award dus! 

T H E   R U L E S op 'n rij
 vertel door wie je bent genomineerd
 beantwoord de vragen die de blogger aan je heeft gesteld (ik ga hun vragen apart beantwoorden)
 nomineer 5 andere bloggers die minder dan 200 volgers hebben
 laat ze even weten dat ze genomineerd zijn
 en maak tenslotte ook een vragenlijstje van 11 vragen voor de bloggers die je nomineert


★ A N N E B R I T T U R E S - BRITT 

1) Beschrijf je leven over tien jaar
Dan ben ik 25 dus zeker wel aan het studeren. Maar wat en waar, ik zou het echt niet weten. Volgensmij weet ik echt nog niet goed genoeg wat ik wil gaan doen om dit stukje te schrijven zonder veel misschien's erin, dus wees voorbereid op een beetje gefantaseer! Ik hoop dat ik in een oude, maar in iedergeval sfeervolle stad ga studeren aan een universiteit in Nederland (of Engeland, als ik m'n fantasie even op hol laat slaan). Ik zit zeker in het zesde jaar van mijn studie, als ik rekening hou met een eventueel gapyear, en sta voor de keuze of ik wel of niet voor een half jaar naar het buitenland ga voor mijn studie. Die studie is denk ik wel wat met diepgang (techniek, nadenken), maar dat wissel ik af met schrijven voor mijn blog, gewoon leuk schilderen en hardlopen (trainen voor een marathon, ooit wil ik die op de Chinese Muur lopen...)

2) Omschrijf je kledingstijl
Ik heb het idee dat ik die nu een beetje aan het zoeken ben. Ik vind het leuk om het wel stoer en casual te houden en ik houd ervan als het mijn kleding echt bij elkaar past. Ook zijn kleine kettinkjes en armbandjes mijn grote liefde en verovert blauw mijn kledingkast een beetje.

3) wat is je typische karaktereigenschap?
Okay ik heb even mijn hulplijn (a.k.a. mijn moeder) ingeschakeld voor deze. Volgens haar was het Eerlijkheid.

4)  Wat zijn je vijf favoriete blogs?
5) Waarom begon je met bloggen?
Dat was ongeveer anderhalf jaar geleden. Ik had een account op Girlscene en begon er blogs te schrijven over DIY's en andere creatieve dingetjes. Ik merkte hoe leuk ik het vond en startte -in het geheim- een blogje. Ik vond het super om posts te schrijven over creatieve dingen die ik had gedaan, want die vond ik zo leuk om te doen. Na een tijdje vertelde ik het aan m'n zus en toen zijn we -eerst ook in het geheim, ohh spannend- samen een blog gestart. We waren er al een tijdje mee bezig toen ik merkte dat ik ook het schrijven zelf super vond en ik schreef steeds meer artikelen. En iets meer dan een halfjaar geleden besloten we apart door te gaan. Met mijn eigen, nieuwe blog merkte ik pas dat ik ook fotograferen een heel leuk onderdeel aan bloggen vind, net als het kleine beetje HTML dat er bij komt kijken. Eerst blogde ik om crea-dingetjes te delen en later kwamen daar ook nog het schrijven zelf en het fotograferen bij. Nu vind ik het ook steeds leuker om posts te schrijven die onder de  catagorie "omnomnomnomnom" vallen, het bloggen wordt gewoon steeds leuker en leuker!


6) Omschrijf jezelf in twee zinnen
Dat word een zin met veeeeel komma's gok ik... Hier komt tie:
Ik zou zeggen, een creatieve, gezellige meid die graag lekker gek doet, lacht en kletst. Ik hou best van typische dingen, maar wel lekker op mijn manier :)

7) Waar kan jij niet zonder?
Oh, wat ben ik toch af en toe een saaie, logische denker. Het eerste wat ik bedacht was 'oh, m'n bed! en eten en drinken, natuurlijk!' Ik ben niet zo'n supergetalenteerd persoon die áltijd foto's maakt en dus echt niet zonder haar camera kan, of overal aan het tekenen is en deze vraag gelijk met 'mijn schetsboek!' zou antwoorden. Dus ik denk dat mijn echte antwoord familie en vrienden zou zijn.

8) Wat wil je bereiken met je blog?
Ik hoop natuurlijk dat mijn blog mensen inspireert, maar ik vind het nog leuker als iemand het leest en er gewoon even een glimlach op haar (denk ik? maar het kan ook 'zijn' zijn, natuurlijk :) gezicht verschijnt.

9) Wat is jouw favoriete hotspot?
Helaas woon ik niet in een stad die uit elkaar barst van de hippe tentjes vol cactussen en lekkere taartjes. Maar er is hier wel een leuk ingerichte lunchroom (je zou kunnen zeggen dat alles er vintage is :) Je ziet er bijvoorbeeld vier verschillende stoelen aan een tafel die ook nog eens anders is, die op een raadselachtige manier toch goed bij de stoelen past!) waar ze ook nog eens superlekkere bagels en taartjes serveren: Central Park, als je ooit in Apeldoorn bent moet je daar zeker wat eten! Of bij de Bagels&Beans ;)

10) Welk advies zou jij je jongere ik geven?
Hmm... Ik heb vroeger nou niet echt megagrote problemen gehad, waarmee ik m'n jongere ik zou kunnen helpen.

11) Wat is het verhaal achter je blognaam?
Het duurde wel even voor ik iets had bedacht wat ik wel oké vond. Ik had echt geen idee hoe ik een goede naam moest verzinnen dus begon ik maar met een leuk woord: 'stars', in het Engels wat tja... dat vind ik gewoon mooier. Uiteindelijk werd het 'a sky full of stars', allemaal lichtpuntjes in het donker. (je weet wel, zonder het donker is er geen licht en zo) en dat 'flyin' through' slaat op het feit dat je eigenlijk middenin die sky full of stars zit.L O V A L I - LOBKE 

1) wat is je grootste blunder die je ooit hebt gemaakt? 
Of ik blunder niet zo vaak, of ik heb blunders gelijk uit m'n hersens verbannen wanneer ze net gebeurt waren... Ik herinner me wel dat ik een keer heb geprobeerd om 'abonnee van de week' te worden bij in de DonaldDuck en toen moest je ook invullen wat je grootste goofyblunder-momentje was, en toen heb ik geloof ik opgeschreven dat ik die dag ervoor nog met de fles tomatenketchup geblunderd had en dat het erop neer kwam dat het overal zat, behalve in de buurt van m'n tosti :)

2) als je een talent kon kiezen, wat zou die dan zijn?
Dit zou ik écht niet weten. Mag ik ook zeggen dat ik graag talent zou hebben voor toveren en op m'n elfde een brief van Zweinstein hebben gekregen?

3) welke angst zou je graag willen overwinnen?
Ik heb niet echt een angst zoals hoogtevrees of slangen, geloof ik. Misschien blijk ik superbang te zijn voor haaien als ik er een keer één tegenkom, dan vertel ik het, oké?

4) als reizen gratis was, naar waar zou je allemaal heengaan?
Het zou sowieso een wereldreis worden langs Indonesië, Australië, Nieuw-Zeeland, Peru, Canada, Madagaskar, een land in Afrika, India en Noorwegen :)

5) hoe denk je dat anderen jou zien?
Ik hoop als die twee zinnen van Britt's vraag 6!

6) welke eigenschap zou je nooit, maar dan ook nooit kwijt willen?
In films zeggen ze altijd dat nieuwsgierigheid goed is, dus...


7) als je één wens had, wat zou je dan wensen?
Toen ik laatst een vallende ster zag, vroeg ik me dit ook al af. Eigenlijk kwam ik tot de conclusie dat ik niks voor mezelf zou wensen, maar iets voor anderen. Ik zou wensen dat iedereen samen ging werken, als in de landen van de wereld. Dan zou je de problemen die er nu zijn (oorlog, honger, watertekort) door samenwerking op kunnen lossen en de problemen die gaan komen (met de opwarming van de aarde) ook aankunnen.

8) wat is de reden dat je blogt?
Wel, als dit u interessert, kunt u dat lezen bij vraag numero vijf van Britt's lijstje.

9) wat is het leukste boek dat je hebt gelezen?
Als ik dat ik ooit heb gelezen? Want dan wordt het een pittig moeilijke vraag om te beantwoorden :) Een leuk boek dat ik de laatste tijd heb gelezen in 'Every Day'... Als kind vond ik 'De Steenstraat' (ken je het?) en boeken over Foeksia, een heksje, superleuk.

10) wat is je leukste jeugd-kleuterherinnering?
Oké dit word even kiezen. Ik denk alle toneelstukjes, optredens en spelletjes die ik met mijn zus heb gedaan. We hebben ons veel verkleed -en soms ook geschminkt- om dan vervolgens een toneelstukje op te voeren waarbij we de microfoons die mijn vader ergens had liggen helemaal tegen onze mond aan hielden en ik bijvoorbeeld eerst een steen was en daarna in een elfje veranderde.

11) welke blogs bezoek je elke dag? 
Ik geloof zo'n beetje dezelfde als bij vraag 4 van Britt!

Oké, mijn vragen... daar gaat tie:
1. hoe zou je jezelf voorstellen in de sidebar van een blog?
2. welke plek (stad, land, natuurgebied, verzin iets leuks) moet iedereen gewoon een keer bezoeken, volgens jou?
3. in welke factie (divergent) en in welke afdeling (van HP) zou je terecht komen?
4. wat staat er op je wishlist?
5. wat vind je het leukst aan bloggen?
6. wat is je je favoriet quote of levensmotto?
7. waar ben je aan verslaafd?
8. wie inspireert je?
9. wat wil je later gaan doen? -droom er eens lekker op los!
10. waar wordt jij gelukkig van?
11. in wiens schoenen zou je wel eens voor één dag willen staan?


Ik nomineer:
Josie Tamar - Josie
Luna Michelle - Luna
Rieke Leeft - Rieke
Aliesherblog - Alies
Nienkephotos - Nienke
Ses Lunettes - Luna
Dilys Eikelboom- Dilys
Donut it - Frederieke
Senna's Fotoblog - Senna
I create my own style - Jentel

Ja, da's meer dan vijf, I know. Nu ik me toch al niet aan die regeltjes heb gehouden...vind je het ook leuk om te doen, dan nomineer ik jou ook!

Wow, het is pittig lang geworden... Daarom feliciteer ik je als je het allemaal gelezen hebt en kom ik morgen persoonlijk een slagroomtaart bij je afleveren (haha, grapjuh)
liefs,
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. wat een leuke vragen en antwoorden om te lezen!

  ReplyDelete
 2. Wat leuk dat je vroeger in het geheim samen met je zus blogde! Hahah, een glimlach verschijnt wel vrij vaak op mijn gezicht tijdens het lezen van je artikels! Je schrijfstijl is echt fantastisch! Laat die slagroomtaart toch maar komen, ik heb alles tot op de letter gelezen! ;)

  ReplyDelete
 3. heeeey, wat leuk dat je me genomineerd hebt! :-) thanks <33 de vragen die je bedacht hebt zijn ook erg leuk, ik ga ze snel beantwoorden :) oh, en, nogmaals gefeliciteerd dat je op teske's blog stond :))

  ReplyDelete
 4. Leuke vragen en antwoorden! Ik ben ook op je blog terecht gekomen dankzij Teske, ik zag haar beschrijving en foto's en werd eigenlijk wel nieuwsgierig :) xxx

  ReplyDelete
 5. Leuk om te lezen! Ik deed vroeger ook vaak van die toneelstukjes met mijn zus of vriendinnen of we hielden een 'modeshow (vaak zonder toeschouwers, haha). '
  En heel erg bedankt voor de nominatie! :)

  ReplyDelete
 6. Wat heb je de vragen super leuk ingevuld! Wat grappig dat ik en Britt veel vragen hetzelfde hebben gesteld haha! Ik vind je schrijfstijl echt super leuk, Arjanne! Liefs, Xx

  ReplyDelete
 7. Wat leuk ingevuld! En wat tof dat je op Teskes blog stond! Super gaaaf :D. Ik vind je idee achter je blognaam erg leuk! En je schrijfstijl Arjanne, die is onbeschrijvelijk!

  ReplyDelete
 8. jaaah, kom maar lekker met die slagroomtaart haha. super van teske dat ze je genoemd heeft. terecht ook! (: x

  ReplyDelete
 9. Wat lief / lieb dat je me hebt genomineerd!! Ik kreeg gelijk een glimlach op m'n gezicht (ding ding ding, mission accomplished!), enneh, die slagroomtaart zie ik anders best wel zitten hoor :)

  ReplyDelete
 10. Woehoeee zo gaaf dat je op Teskes blog stond, ik ben superblij voor je!! Leuke antwoorden zeg, ik vind je blognaam zo origineel!
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Ooooh, super lief zeg dat ik bij je favoriete bloggers hoor! ♥ En wow, je blognaam, wat een betekenis heeft ie. Heb je erg mooi uitgelegd! En die spotlight op Teske.nl had je écht verdiend hoor! En ik ben zo blij dat er dus nog iemand is die totaal geen hotspot in de buurt heeft. Of toch maar eentje.

  ReplyDelete
 12. Wat een leuke vragen! Je schrijfstijl is echt erg leuk. <3

  ReplyDelete
 13. Nu heb ik zin in slagroomtaart! ;)
  Hahaha, heel leuk geschreven!
  xx Maartje

  ReplyDelete
 14. Echt zo leuk! Ook van Teske en leuk ingevuld!

  ReplyDelete
 15. Hey, leuk blog! Ik zou je graag volgen of zo, maar ik heb zelf geen blog (en wil er ook geen). Ik zal je blog zo vaak mogelijk proberen te bezoeken tho!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wauw, dankje wat leuk!!! Misschien is volgen via email anders handig voor je? Dan krijg je een mailtje als ik een post online heb gedropt :)
   Liefs

   Delete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...