Sunday, 2 August 2015

INCLUDING BANANA'S, MANGO AND NECTARINE"Dit smaakt gewoon naar zomer!" 
Aldus mijn zus over mijn favoriete smoothie. Ik denk dat dat door de nectarines komt, die eten we altijd op vakantie. Omdat je de nectarines er met schil in doet, vind ik het er extra leuk uitzien :)
Ik me afvragen wat 'nectarine' in het engels is en het even opzoeken, blijkt het gewoon 'nectarine' te zijn haha, van die momentjes waarop ik me niet zo heel erg slim voel.TO THROW INTO THAT BLENDER 
- Mango
- Nectarine
- Banaan
Dit maakt het echt mijn favoriete smoothie. Ik hou van mango, banana's zijn mijn ding en laatst realiseerde ik me dat nectarines toch echt wel superlekker zijn, dit alles in een blender en hopakkeee, een heeeeeerlijke smoothie.

Wat vinden jullie lekker om in een blender te gooien?
Liefs,
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

 1. Oehhh ziet er lekker uit! Kisses

  ReplyDelete
 2. Lijkt me lekker! Ik hou ook enorm van mango, doet me inderdaad altijd denken aan zomer. Heb je het mango-ijs bij de Australian wel eens geprobeerd? Dat is echt goddelijk, I'm sure you'll love it.

  ReplyDelete
 3. Jum! Dat ziet er inderdaad lekker uit! Ik hou zelf ook erg van mango maar minder van banaan. Het lijkt me wel een lekker recept om te proberen :)

  ReplyDelete
 4. Ja, het is erg leuk dat je die nectarine (handig dat ik nu weet dat het hetzelfde schrijft in het engels, haha) gewoon et schil erin hebt gestoken, die rode stukjes erin geven het een toffe touch. (: Ik eet voortdurend nectarine's! Super lekker! Als er eens mango in huis is, ga ik hem maken!

  ReplyDelete
 5. Ziet er goed uit! De nectarine waren bij ons alleen niet zo lekker, maar in Frankrijk schijnen ze nu heel lekker te zijn dus daar ga ik er zeker een hele boel eten!

  ReplyDelete
 6. Het ziet er echt te lkkr uit! Ik heb daarnet nicecream op en ook al zo lkkr! <3

  ReplyDelete
 7. Oh deze ziet er zo heerlijk uit! Heb vandaag ook eentje gemaakt!! x

  ReplyDelete
 8. Echt heel leuk! Ziet er lekker uit!

  ReplyDelete
 9. Ik kwam op je blog via Teske, je hebt talent! X

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...