Thursday, 10 September 2015

ADVENTURE IS OUT THERE

Als je me nu naar mijn stemming zou vragen zou ik je vertellen dat ik op dit moment het liefst in een tentje midden in de wildernis (dit is echt een fijn - én Nederlands- woord zeg...) zou willen zijn met uitzicht op tha middle of nowhere. En dan....
ad ven ture
1. an unusual and exciting or daring experience 
2. participation in exciting undertakings or enterprises 
   the spirit of adventure 
3. a bold, usually risky undertaking; hazardous action of uncertain   outcome 
4. Obsolete
   a. peril; danger; risk
   b. chance; fortune; luck 

Alleen al die hershell achtige rugzakken vindt ik geweldig. Nu een rugzakje (het liefst een fjällräven dan hé :) Ik sta voor een moeilijke keuze: een donkerrode? Een zogehete 'ocean green' of geel, wat toch ook best epic is... jaja, ik ga een fjällräven kånken kopen! excitement hiero!) pakken en gaan backpacken in Noorwegen is niet echt een optie, right?

Vandaar dat ik gewoon op de bank zit met een lekkere kop thee en een beetje in de sfeer kom. Een van mijn hobby's de laatste tijd is gewoon mooie plaatjes kijken. Die hierboven zijn wat van mijn wegdroom-favorieten. Ook zijn er een hoop mooie op insta te vinden. Accounts vol met adventurous photo's. Dromen jullie lekker mee?

___________________________
Ik heb ontdekt dat veel van de foto's die ik op Pinterest heb verzameld onder het kopje 'adventure is out there' van hem komen! 

_____________________________
Toen ik wat zocht naar mooie accounts kwam ik deze tegen en WAUW.

__________________________
Oké, nog één, om het af te leren... Omdat ik een beetje in luf ben met deze foto's...

Hebben jullie trouwens 'WILD' -hahah, toepasselijke titel- van Troy Sivan al geluisterd? Ge-wel-dig. Gewoon even luisteren, jongens. Ik geloof dat ik 'fools' toch wel het gaafst vind, het zit constant in m'n hoofd... 

Liefs,
Arjanne

PS: al deze prachtige foto'z zijn (helaas) niet made by me:  BRON
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

 1. Prachtige foto's van Pinterest! Zelf zou ik ook heel graag nog op 'adventure' gaan, het lijkt me geweldig om te wandelen door bossen en paadjes en mooie plekken te zien :). Wat cool trouwens dat je een Fjällräven Kånken gaat lopen!

  ReplyDelete
 2. Jup, ik snap wat je bedoelt! Ik vind trouwens de foto helemaal linksbovenin, in de eerste collage echt heel gaaf. Ik vind het wel iets weg hebben van een schilderij eigenlijk. En als ik zou mogen kiezen tussen een van de rugzakkleuren (ZO GAAF!) dan zou ik denk ik voor de rode gaan!

  ReplyDelete
 3. I loooove it! Ik wil meteen ook op avontuur, hihi. In plaats daarvan zit ik urenlang per week opgesloten in een klaslokaal.... maar goed, wegdromen bij zulke foto's is altijd fijn, daarvoor heb je Pinterest en fijne Instagramaccounts! :)

  ReplyDelete
 4. Aahh gave accounts op instagram! En jaaa een fjallraven vind ik ook zo mooi, ocean green of zwart of geel... aargh allemaal gewoon! ;) En met het album van Troye ben ik obsessed atm<3
  X Emma

  ReplyDelete
 5. wat een prachtige foto's allemaal! en heel leuk zo die betekenissen bij 'adventure'

  ReplyDelete
 6. Dit zijn echt mijn favoriete foto's! Travel picturesss, love them! <3

  ReplyDelete
 7. Wat een geweldige sfeerfoto's. Ik vind het zo wijs dat mensen zo sfeervolle foto's kunnen maken, het is ook wel jaloersmakend. :)

  ReplyDelete
 8. Ik kan helemaal wegdromen bij dat soort instagram accounts. I love it!

  ReplyDelete
 9. Al die foto's zijn zo gaaf! En wat leuk dat je een fjällräven gaat kopen! Laat je weten welke kleur je neemt? Ik wou dat ik ook zulke foto's kon maken #lifegoals

  ReplyDelete
 10. Hoi! Ik kon geen emailadres vinden, dus dan maar even zo: Ik heb je een weekje terug genomineerd voor de Liebster Award (https://blondenotebook.wordpress.com/2015/09/07/liebster-award/) omdat je echt een van mijn meest favoriete kleine bloggers bent (en ik ook gewoon echt niet snap waarom je niet meer volgers hebt)! :) Ik weet niet zeker of je hem al in hebt gevuld, maar anders zou ik het leuk vinden als je dat zou doen! :) Liefs!

  ReplyDelete
 11. Aah zo leuk allemaal!! I loveee it!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...