Friday, 18 September 2015

I WENT WALLPAPER-CRAZY AGAIN #5


.... want opeens waren en miljoenen ideeën voor tekeningen die konden dienen als wallpapers. En zie je deze zielige, saaie computer? Ja? Nou, hij vertelde me dat hij wel toe was aan een nieuwe look, hij zag zo witjes... (wow. ik heb net een soort-van-goede woordgrap gemaakt.... meestal ben ik van de ongelofelijk slechte&flauwe en dan gewoon keihard lachen)
Dus laten we die bureaubladen -die op je computer, niet die waar ook nog poten onder zitten, wat dan weer 'bureau' wordt genoemd, hé- van jullie eens opvrolijken met een nieuwe look! Ik heb dit keer ook speedo een computer (ja, niet een realistische, als in we hebben niet allemaal een mac, maar wel één die leuk is om te tekenen en leuk is om wat achtergronden in te droppen....) geschilderd om ze in te showen, want da's  gewoon weer eens iets anders, en verandering is goed, toch lieve kinders? (mogelijke antwoorden: a) ja, juf Arjanne b) wat-blèr-je-nu-allemaal-Arjanne. het goede antwoord is natuurlijk.... -ja, dit is een mysterieus, bewust leeggelaten einde van de zin.)
WHEN IT'S DARK LOOK FOR STARS
_____________________________________
Dit is echt 'n quote die bij m'n blog past dus die moest een keer ge-wallpaperd worden :) D'r komt er nog één met van die 'sterrenbeelden', die had ik al eerder gemaakt en toen besloot ik het nog een keer te doen, alleen dan zwart-wit. Quoteje erbij en fini!
To "Load this epic shit down" just click on the image!

WE'RE ALL MAD (HERE)
__________________________
En 'here' tussen haakjes wat dat hoort d'r eigenlijk ook nog bij, maar ik vond de eerste drie woorden zo leuk bij elkaar. Deze woorden komen uit Alice in Wonderland en ze zijn gewoon waar en briljant. punt. (ohh, ik zag laatst ook een telefoonhoesje met deze quote, zo leuk! Ook zag ik er één met een willie-wonka-chocoladereep, zo vet! en ja, ik ben het type dat zulk soort dingen awesome vind)
To "Load this epic shit down" just click on the image!

MY URBAN JUNGLE
__________________________
Monstera's zijn zulke leuke planten. En hun bladeren zijn zo teken-geniek. En ik hou van urban jungle's, het liefst veranderde ik m'n kamer in een bush-bush. Maar probleem nummero uno is al dat ik al die planten nevernooitniet in leven zou kunnen houden, dus misschien ooit, als ik samenwoon met iemand die wel lief is voor planten, verander ik mijn huis/kamer in een URBAN JUNGLE! 
To "Load this epic shit down" just click on the image!

I LOVE YOU TO THE MOON AND BACK
_________________________________________
Ma favorite.... Deze heeft 't gewoon gewonnen van mijn bananen-achtergrond en heeft het plekje op de achtergrond van de laptop veroverd. Want 1) ik hou van deze quote. Ik ken 'm al vanaf dat ik een ukkepuk was, uit zo'n kinderboekje waarin een moeder en kind elkaar proberen te overtreffen in hoe veel ze van elkaar houden. Vroeger speelde ik dat ook altijd na met m'n moeder als ze me naar bed bracht. "Ik hou van je tot de maan" "ik hou van je tot de maan, en terug". Later kwam 'mars' natuurlijk ook voor in mijn antwoord, want hé, da's nog verder, right? Oh, ik was bezig met een opsomming.... dus 2) de galaxy was echt gewoon verbazend oké gelukt en 3) de sterretjes en sterrenbeeldjes zijn echt cute
To "Load this epic shit down" just click on the image!

I'M SIIIIIING IN THE RAIN
_________________________________
Daar had je de afgelopen week wel goed de tijd voor zeg, jemig. Rain, rain, rain. Als iemand nog "make it rain" (superleuk lied van Ed Sheeran) durft te zingen, zal ik hem/haar wel even duidelijk vertellen dat ik wel genoeg regen heb gehad. Maar wel leuk om te schilderen though. En hé, toch ook best leuk wanneer je binnen in je pyjama op de bank gekropen zit met een leuk boek en en kop thee... 
To "Load this epic shit down" just click on the image!

Ahh ik ben echt excited over deze vijf, ik vind ze gewoon allemaal leukleukleuk op hun eigen manier (ahh..). Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

 1. Super leuk! Fleurt m'n maccie weer een beetje op! Misschien leuk om ook eens met achtergronden voor de mobiel te doen?

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjeee!! Echt een leuk idee, ga ik zeker doen!! De volgende wallpapers worden speciaal voor je mobiel :))

   Delete
 2. Ja juf Arjanne, verandering is goed, hahah! (; Ik ben echt dol op je wall papers! Zeker die voorlaatste vind ik super! (:

  ReplyDelete
 3. Leuk leuuuk, heb de we're all mad al als achtergrond op m'n laptop! Gaaf dat je dit zelf zo kan maken :)

  ReplyDelete
 4. Leuheeuuk! Ik heb de 'urban jungle' nu als achtergrond ;)

  Liefs, Josie

  ReplyDelete
 5. Yassss ik leef voor je wallpapers haha! Die urban jungle wordt mijn achtergrond! :D
  X Emma

  ReplyDelete
 6. Super leuk! Hoe maak je deze? :)

  ReplyDelete
 7. Wat zien ze er weer leuk uit! :)

  ReplyDelete
 8. Prachtig weer!! Love you to de moon and back vind ik het aller mooist. Die ga ik zo dan ook zeker downloaden.

  ReplyDelete
  Replies
  1. oo ik dacht dat de computer er ook bij hoorde,leuk dat dat als voorbeeld dient.

   Delete
 9. Yas, ik vind dit zo tof. Hoe krijg je het toch telkens weer voor elkaar! En ik kan niet kiezen welke m'n achtergrond wordt. Help me, hihi. Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 10. Ze zijn leuk! Ik heb nu nog steeds een wallpaper met bloemen, maar het wordt tijd voor een meer herfstachtige wallpaper. :D

  ReplyDelete
 11. Ik ben al even op zoek naar een leuke herfst wallpaper. De regen achtergrond is dus zooo leuk en zooo toepasselijk!

  ReplyDelete
 12. Die laatste twee vind ik denk ik het leukst, de galaxy is echt heel mooi geworden! Ik heb alleen op m'n macbook dat ie, wanneer ik hem uit en dan weer aanzet, weer de standaard bureaubladafbeelding weergeeft... Even uitvogelen hoe ik dat kan fixen en dan zet ik de galaxy gegarandeerd erop!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gefixt! Nu staat 'ie als bureaublad achtergrond :)

   Delete
 13. Wat een mooie achtergronden weer! Je bent zo creatief Arjanne!

  ReplyDelete
 14. Oh wauw, ik bewonder je creatieve talenten! Ik wou dat ik net zo creatief was zoals jij! Dit heb je dan weer prachtig gemaakt! En eigenlijk kwam het net goed uit, want ik zocht een nieuwe achtergrond hihi. Thanks lieve Arnjanne! xxxx

  ReplyDelete
 15. Oh my, dit is zo leuk! Heb ze allemaal opgeslagen haha.

  ReplyDelete
 16. Wauw! Ze zijn stuk voor stuk weer heel mooi! Hoe doe je dat toch? En wat Elbrich zegt over achtergronden voor mobiel, is een super leuk idee!

  ReplyDelete
 17. Wow, echt superleuk bedacht allemaal!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...