Sunday, 13 September 2015

TODAY, I'M THE SAME COLOR AS THE SKYAfgelopen week fietste ik op een mistige ochtend in alle vroegte langs dit plekje. De zon stond nog laag aan de hemel, waardoor er goudkleurig licht op scheen en alles een lange schaduw had. De mist maakte dit alles nog wat mysterieuzer (zou het daarom 'mist' heten, misterieus?). Dit en de wilde planten maakte het een nogal magisch plekje. 's Middags was de magie van de morgen al weg (ik moet echt een keer 's ochtends vroeg mezelf uit bed slepen om foto's te maken: "the golden hour...."), maar nog steeds een leuk plekje om foto's te maken terwijl het zomerachtig weer was. Ein-de-lijk geen bewolkte lucht meer, de lucht was weer haar onbewolkte en blauwe zelf, en dan niet grijsblauw, maar mooi, helder blauw. Af en toe een wit wolkje waar je lekker olifanten, elfjes en hartjes in kan zien en het is gewoon perfect.

Ook vond m'n helderblauwe shirtje dat ze nodig eens gedragen moest worden, 't liefs gecombineerd met haar BFF aka de witte tuinbroek natuurlijk. En het weer was het voor één keer eens met mijn kleding (heb ik een trui aan, wordt het superheet. Zie ik de weersvoorspelling, die me verteld dat het misschien 's ochtends fris is ,maar 's middags lekker warm en waag ik het op korte mouwen, laat dat 'lekkere warm' niks van zich zien. struggles). En toen matchte ik met de lucht. M'n shirt was de oh-so blue sky, het tuinbroekje de wolken. Hij zit ook wel echt heilig, dus dat klopt in ieder geval :)


Love,
Arjanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

 1. Wat een leuke outfit! En mooie foto's ook. Liefs!

  ReplyDelete
 2. Waauw, wat een fijne foto's. Ik krijg er nog helemaal een zomergevoel van! Ook een leuke outfit, die blauwe kleur staat je goed!

  ReplyDelete
 3. Wauw, prachtige foto's en mooie outfit!

  ReplyDelete
 4. Zo'n leuke outfit, ik ben verliefd op je shirtje!

  ReplyDelete
 5. Ik vind je outfit echt mooi! Zoals je zegt je matcht perfect met de blauwe hemel en de wolken.

  ReplyDelete
 6. Mooie foto's! Mooi weer had je ook nog!

  ReplyDelete
 7. Misterieus? Ik had er nog nooit bij stilgestaan, hahah! Die outfit is echt superleuk! Door deze foto's te bekijken, mis ik het zomergevoel al. Want als je nu naar buiten kijkt is het toch al heel ander weer... Helaas!

  ReplyDelete
 8. Oooeeh, mooi plekje! En de tuinbroek staat je echt heel erg leuk! En die laatste foto.... so pretty! Veel te veel uitroeptekens!

  ReplyDelete
 9. Wat een gave outfit! De foto's zijn echt mooi, zo tussen al die planten (:

  ReplyDelete
 10. Wat n mooie foto's en liefde voor je outfit!

  ReplyDelete
 11. Wauw, wat een mooie en kunstige foto's. Staat je echt prachtig die outfit! ;) xx

  ReplyDelete
 12. Wel, ik kan je zeggen dat de BFF's het heel erg goed doen.. want wat een leuke outfit heb je aan! Ik ben hier echt verliefd op! De combinatie is gewoon zooo leuk! En de foto's zijn echt heel erg mooi geworden! xx

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...