Wednesday, 23 September 2015

WAT LEUKE ARTIKELEN VAN WAT LEUKE BLOGS

Maak in je hoofd eens een lijstje van onhandige momenten om ziek te worden. Ongetwijfeld zit hier bijvoorbeeld 'wanneer je op vakantie bent', 'wanneer je jarig bent' of 'wanneer je een drukke week vol toetsen, SO's, presentaties en verslagen die je moet inleveren hebt'. been there done that. Deze week heb ik zo'n abnormaal volle week. En ik zit (nouja, meerendeel van de tijd lig ik) thuis met iets grieperigs en snuit ik de hele tissue-doos lees. En jongens, ziek zijn is echt saai. Wat kan je nou weer doen als je eigenlijk alleen maar wilt liggen? slapen, lezen en misschien tv kijken (maar Dora en Het zandkasteel -hoe schattig dan ook- wordt je op een bepaald moment ook wel zat). Maar als zitten oké is en je een scherm kan verdragen gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open... Ik merk dat ik het best fijn vind blogs te lezen als ik ziek ben en omdat d'r nu zo'n stilte is op mijn blog leek het me leuk om vandaag een postje te vullen met leuke artikelen op andere blogs die ik de laatste tijd heb gelezen! Oké, laat dat "de laatste tijd" maar weg bij sommigen, er zitten er ook een aantal bij van 'n maandje geleden... 


________________________________________
Want hé, iedereen houdt van het wegwerp-camera-sfeertje :) Ik vond 't heerlijk deze plaatjes te kijken van Sophie's vakantie in Noorwegen. Noorwegen lijkt me sowieso een heerlijk land om op vakantie te gaan, die natuur!!

___________________
Dit is echt een heerlijk artikeltje, including 'favorite art supplies', mooie inspiratie van Tumblr, Matisse en het tijdschrift 'frankie' (die lijkt me trouwens echt heel leuk). Ik vind het zó leuk hoe dit artikel een soort van van-alles-wat bevat, maar hoe alles toch bij elkaar past :) 


______________
Dat is toch eens een goed idee. Helemaal niets doen. Aline geeft er even een spreekbeurt over, vergezelt met de mooiste foto's van haar vakantie op Vlieland, zodat we allemaal goed weten wat dat nou precies inhoud, 'niks doen'. 


____________________________________________________________
Instagram, ik zou er dagen op door kunnen brengen. Just scrolling, looking and liking.... Laura heeft een aantal prachtige accounts op een rijtje gezet (ik heb nog nooit zo vaak als na het lezen van dat artikel in één minuut op de \volgen' button geklikt)


_______________________________________
Ik hou van de positieve energie waar dit artikel mee vol van is. Naomi vertelt over alle leuke dingen die ze gedaan heeft in de zomervakantie, met een lijstje en mooie foto's erbij. Soms vind ik het echt even lekker om wat persoonlijke artikelen te lezen, zoals deze! 


Hebben jullie de laatste tijd nog leuke supar-dupar-leuke artikels gelezen?

liefs,
Arjanne

PS: de foto's in dit artikel komen natuurlijk van de genoemde blogs.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

 1. Aaaah Arjanne, wat super leuk dat je m'n artikeltje genoemd hebt! :) Ik heb ook alle andere artikels in deze blogpost gelezen, en vond ze inderdaad allemaal erg leuk! Beterschap, trouwens <3

  ReplyDelete
 2. Allemaal fijne artikeltjes van fijne blogs inderdaad!<3 En beterschap girl!

  ReplyDelete
 3. Dat zijn inderdaad leuke blogjes! :D

  ReplyDelete
 4. Superleuke artikeltjes allemaal, had de meeste al wel gelezen, maar everything artsy nog niet: inderdaad een leuk concept voor een artikel!

  ReplyDelete
 5. Heel veel beterschap! En dit zijn inderdaad allemaal fijne artikeltjes. Ik hoop dat je snel weer beter bent. Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 6. Ik houuuu ook echt van Aline's postjes! Fijne mensen ja / liefsss

  ReplyDelete
 7. Beterschap Arjanne! (Ik hoop dat het nu al iets beter gaat?) Fijn artikel, ook, veel posts kende ik al! Zeker de vakantiefoto's van Sophie waren zo leuk om te bekijken! Liefs.

  ReplyDelete
 8. Aaah, wat een heerlijek fotootjes. Ik wordt hier gewoon blij van.

  ReplyDelete
 9. Beterschap Arjanne! Hopelijk voel je je al wat beter! Die instagram accounts die Laura deelde zijn echt super mooi!

  ReplyDelete
 10. Haha, Dora en het Zandkasteel, ik dacht dat ik de enige was die dat keek als ze ziek is, toch niet! (: Erg toffe verzameling dit! Een deel van mijn favoriete blogjes (ik heb er veel, de jouwe ook :)) zit ertussen dus ik had eigenlijk grotendeels al alles gelezen, whoops. De rest ga ik bijhouden voor dagen dat ik ziek ben. Of gewoon voor dagen dat ik mijn Bloglovin' lijst eindelijk heb uitgelezen en ik zo gek ben om nog méér blogs te volgen. (Ik kan het nu al niet meer bijhouden, pfff.)

  Liefs,

  ReplyDelete
 11. Aah leuk om te lezen dit! De meeste artikelen kende ik al, maar sommige ook niet. Even bekijken :)

  ReplyDelete
 12. Heel veel beterschap!! Hopelijk voel je je snel weer beter en mag de tissuedoos weer worden doorgegeven aan de volgende :) Ik hou ook echt van de analoge / wegwerp cameraatjes, en al helemaal als het foto's zijn van een mooie en leuke vakantie. Sowieso zijn posts over vakanties leuk om te lezen en daar zitter en in dit artikel al drie van tussen. Okay, rare zin, maar je snapt wat ik bedoel. Liefs!

  ReplyDelete
 13. Ohh dit lijken me heerlijke artikelen!! Frankie heb ik wel eens in de bruna zien staan, het lijkt me inderdaad een erg leuk tijdschrift!

  ♥♥♥ Saskia

  ReplyDelete
 14. Ah, dit zijn stuk voor stuk echt super fijne artikelen! Love it!
  Liefs,

  Chantal

  ReplyDelete
 15. Dat zijn inderdaad leuke blogs! Liefs gea

  ReplyDelete
 16. dit is echt te grappig, al deze blogs volg ik gewoon al:) blijkbaar hebben we dezelfde interesses;p

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...