Monday, 19 October 2015

DAAR WORDT JE TOCH BLIJ VAN(ik ga heel origineel beginnen: (not)) Wat is het toch koud. 's Ochtends (en de rest van de dag eigenlijk ook...) zit ik diep weggekropen in mijn jas op de fiets, terwijl ik een poging doe ook mijn handen warm te houden door ze in de mouwen van mijn jas te stoppen, want ik ben vast weer eens vergeten handschoenen aan te doen. Koud dus. Maar toen kwam de regen. bleh. Hetzelfde tafereel alleen dan met capuchon op, wat er natuurlijk superfancy uitziet. Meestal kijk je door de regen automatisch ook nog een beetje chagrijnig, omdat je een poging doet nog iets te zien door de regen zonder dat de druppels in je ogen komen. Maar als ik afgelopen week langs je fietste, zou je geen chagrijnig gezicht zien, ook niet wanner het regent dat het giet. Whut? zou je dan denken. Waarom zit zij nou zo grijnzend op de fiets? Als je de oorzaak van mijn blijheid zou proberen te zoeken, zou je waarschijnlijk opvallen dat ik opvallend vaak naar beneden kijk. Eest gaat mijn blik naar het krat voorop de fiets, wordt mijn grijns groter en dan kijk ik verder omlaag naar mijn schoenen en kun je op mijn gezicht pure blijheid lezen. Als stranger-waar-ik-langsfiets zou je misschien door wat gaatjes in mijn krat iets geels spotten, maar ik zou alweer voorbij zijn voor je zou kunnen kijken wat er nou zo blijmakend is aan die schoenen. 
Dit alles is heel simpel uit te leggen in ehh... 11 woorden en een hoop uitroeptekens: ik heb een warm yellow fjällräven gekocht en donkergroene desert boots!!!


 
 

FJÄLLRÄVEN KÅNKEN
___________________
(pfff... wat een gedoetje met al die trema's en zo'n bolletje op de "a". Iemand enig idee hoe dat heet?) Ik wordt gewoon zo vrolijk van de kleur (ook wanneer het regent en ik op de fiets zit dus :). Ik word sowieso vaak heppie van nieuwe leuke dingen, maar van deze tas word ik toch wel extreem blij. Misschien denk je nu wel: Arjanne, je had uit ZO VEEL leuke kleuren kunnen kiezen en dan koop je een gele rugzak!? Ja. ja dat klopt. That is how I do. EN IK BEN ER ZO BLIJ MEE! 
Ik bestelde 'm zaterdag twee weken gelden bij de Rene Vos, maar er was iets fout gegaan en hij moest van Texel komen, waardoor het wat langer duurde dan normaal. Van de herfst zijn de rugzakjes 10 euro duurder geworden, maar ik had 'm nog voor de oude prijs juist omdat hij van Texel moest komen  (je weet wat ze zeggen hé, geluk bij ongeluk :)

CLAAAAARKSS
___________________
Hoe schoenen een beetje net en stoer en nogvanallesanders tegelijk kunnen zijn? Je ne sais pas. Ik weet alleen dat Desert Boots het kunnen. Één van hun vele talenten. Ook zijn ze heel goed in leuk-zijn, briljant als het gaat om mooie forest-green-achtige kleuren met (tja-welke-kleur-is-het-)geelachtige details zijn en HEEL GOED in Arjanne's blij maken :)
In de schoenendoos zat ook een soort poster vintage-looking met de story van de desert boot erop, echt leuk om te lezen! Er staat ook in dat men ze eerst niet wou maken "want dat zou toch nooit iets worden". hahah, mooi wel dus! liefs groetsels doeghdoegh
Hoogachtend,
Arjanneke van der Padtenstein
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

 1. De kleur van jouw tas is inderdaad ontzettend vrolijk! Nu ben ik ook wel benieuwd hoe zo'n bolletje op de A heet (maar ik ben nog eventjes te lui om het op te zoeken hihi).

  ReplyDelete
 2. Twee heeeerlijke mooie kleuren! I'm jaleous. Doei.

  ReplyDelete
 3. Oh jaa maak me maar jaloers met die prachtige spulletjes in deze post.<3 Heel veel liefde voor okergeel en donkergroen. Ik vind het wanderlustkleuren haha!
  X Emma

  ReplyDelete
 4. Oooh, ze zijn allebei zoooo ontzettend mega leeeeuk!

  ReplyDelete
 5. Ik vind het echt een super leuke tas en zou er ook graag een voor mezelf kopen maar ik vind ze nogal duur :(

  ReplyDelete
 6. Ik vind die Clarks zooo mooi. Ooit ga ik ook nog eens de echte kopen...OOIT. Ik weet niet hoe vaak ik dat zeg, maar girl...jouw foto's zijn weer eens helemaal Tumblr. Ik geniet er elke keer weer van.

  ReplyDelete
 7. AAAAH ARJANNE!! Ik heb nog niet eens je artikel gelezen maar na het zien van de eerste foto moet ik nu al even iets kwijt. DIE TAS!! EN DIE SCHOENEN!!!! Ik word er zelf excited van terwijl jij de trotse eigenaar bent, haha! Ze zijn beide echt heel.erg.AWESOME! En nu ga ik je post lezen (maar eerst even uitpuffen want ik ben iets te enthousiast).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben ik weer. Nogmaals: ze zijn echt allebei geweldig. En mijn tweede zin (Na AAAAH ARJANNE!!) loopt inderdaad een beetje raar. Oh well, dat zal je denk ik wel overleven. Je hebt immers fancy schoenen en een super vrolijke tas!!

   Delete
 8. NICEE! Je Clarks zijn echt super awesome! Ik ben al een tijdje aan het overwegen ze zelf ook te kopen in het donkerblauw, maar deze foto's doen me weer laten twijfelen: ik vind de groene kleur zóó gaaaf. En die tas is ook nog eens om verliefd op te woorden, halló, van de kleur alleen al word ik blij. Heeerlijk artikeltje, Arjanne!

  ReplyDelete
 9. AAAH ZO GAAF ARJANNE! Je rugzak is zoo mooi! Die kleur ook, ik vind juist dat je een mooie kleur hebt! Omdat hij zo opvalt! En je schoenen! WAUW!

  ReplyDelete
 10. I love your bag! Hij is zo lekker vrolijk en opvallend. Echt heel erg leuk!!

  ReplyDelete
 11. Wat ontzetten leuk allebei. Ik en echt verlieft op je tas!!
  Liefs. Jonne

  ReplyDelete
 12. De tas is echt heel erg leuk in dat geel! Ook misschien omdat de meeste voor de iets neutralere kleuren gaan, is deze net nog ietsiepietsie leuker. En die schoenen! Zo mooi!

  ReplyDelete
 13. OMG! Dit zijn precies de twee dingen die bovenaan mijn wishlist staan! Nu ben ik jaloers en blij tegelijk. Dat geel is echt prachtig! En die schoenen! I love it! <3 Jij bent nu echt helemaal herfstproof! Ik hoop dat ik je een keer op de fiets tegen kom in de regen, dan kan ik ook eventjes een blik werpen op je mooie nieuwe Clarks en FJÄLLRÄVEN want ja, alleen al bij het zien van deze leuke nieuwe spulletjes word ik al super happy! xx

  ReplyDelete
 14. Ahh, Clarks en Fjallraven Kanken zijn gewoon de perfecte combinatie, heb ik zelf ook ontdekt (: Ik heb ze zelf allebei in wat minder opvallende kleuren, maar ik vind die van jou juist super stoer!

  ReplyDelete
 15. Je tas is zo leuk en natuurlijk je schoenen ook! Hoe doe jij het toch om altijd zo een leuk sfeertje te maken bij je foto's?

  ReplyDelete
 16. Wat een vette kleur heeft je tas!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...