Sunday, 25 October 2015

HOOOI, HIER BEN IK WEER MET M'N WALLPAPERS #6

Laatste vakantiedag. Sta je dan vroeg op zodat je een lekkere lange dag hebt of slaap je uit, want nu kan het nog? Ga je dan veel doen omdat je veel tijd hebt of ga je in de chillmodus? Uiteindelijk ben ik opgestaan rond half negen en ik heb besloten de halve dag dingen te gaan doen, en de andere helft niks nuttigs te gaan doen, gewoon de middenweg! Ik klink misschien nog wel vrolijkjes, maar oh my, wat baal ik dat ik morgen weer naar school moet. Maarja, ik ga geen artikeltje vol klagen en ik moet juist blij zijn dat ik naar school kan. Dusss, HOOI, hier ben ik weer met m'n wallpapers!!! 
Deze keer zorg ik voor versiervels voor je saaaaie computer/laptop én je phone (dat laatste op aanraden van wat comments op de vorige). Ik ben een beetje herfst-crazy gegaan en zie nu geen sterretjes maar pompoentjes (ha. ha. ha. Ik weet het, slechte humor tot de max maarja, ik ben een beetje melig op dit moment enzo. Ik klets/typ trouwens echt altijd veel te veel tussen de haakjes. Meestal weet ik zelf dan niet eens meer waar het búíten de haakjes over ging, en dat heb ik nu ook een beetje.... Ik bedoel heb jij nog enig idee waar het over ging?). Wat wallpapers vol blaadjes, eikeltjes en pumpkins dus!

1) POMPOENTJES.
Denk je pumpkin, dan denk je herfst. Samen met vallende blaadjes zijn pompoentjes denk ik typisch herfst. Die wil ik wel op de achtergrond van mijn telefoon!

Load this epic shit down: phone (click) of computer (click

2) LET'S GO NUTS.

Ik vind nootjes ook wel herfstig eigenlijk. en eikeltjes zijn nootjes. en leuk. En toen was er een wallpaper met eikeltjes erop. 

Load this epic shit down: phone (click) of computer (click

3) LET IT FALL.
Dit vind ik echt de meest geniale herfst-quote ooit. let it fall. Ook al vind ik "autumn" een veel mooier woord voor herfst, "fall" is toch wel genius in dit zinnetje. 

Load this epic shit down: phone (click) of computer (click)  

4) OVERAL BLAADJES.
Wow, onverwacht, vallende blaadjes, erg origineel, Arjanne. Deze had je waarschijnlijk al wel verwacht bij "herfstige wallpapers". Eigenlijk zijn ze allemaal nou niet dat je zegt "poeh poeh, orgineel hoor". Gewoon een beetje #typical allemaal. 

Load this epic shit down: 
zonder tekst: phone (click) of computer (click
met tekst: phone (click) of computer (click)

Nu ik dit typ moet ik eigenlijk bio leren. Maar ik had gewoon even zin en spirit om een blogje te typen... Wanneer ik aan het leren ben grijp ik al snel naar het dichtsbijzijnde voorwerp om me daarmee te gaan vermaken. Jep, #huiswerkontwijkendgedrag... herkenbaar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

 1. Ze zijn super leuk! En ja, t is vandaag ook mijn laatste vakantie dag..

  ReplyDelete
 2. Pff, I feel you. Aan het begin van de vakantie is het altijd zo veel vreude 'want je hebt gewoon een week vrij', maar wat is een week eigenlijk? Het vliegt zo om, jammer genoeg.
  Ik ben ongeveer om 9 uur opgestaan, inderdaad zodat ik toch nog iets aan mijn dag heb, maar ook omdat ik nog wat schooldingen moet doen (heb vrijwel de halve vakantie lopen leren, want onze school besluit lekker toetsweken na de vakantie te doen #feestje).

  Geniet van deze zondag en veel succes weer morgen! X (Die achtergronden zijn te cute trouwens)

  ReplyDelete
 3. Wat een super leuke wallpapers!! <3

  ReplyDelete
 4. Zalig dat je weer enkele wall papers hebt gemaakt! Die derde ga ik zeker downloaden voor mijn phone, zo leuk! Ah, balen dat vandaag je laatste vakantiedag is, ik begin er vrijdag eindelijk aan! Hopelijk heb je toch wat genoten van je vakantie! (:

  ReplyDelete
 5. *I am in love* met je wallpapers! Ze zijn echt geweldig! Ik volg je nog niet zo lang, maar dit is echt super leuk. Ik heb mijn achtergrond meteen veranderd in die laatste met de blaadjes, echt heel schattig staat het. Liefs!

  ReplyDelete
 6. Yaayy wat een toffe achtergrondjes weer, de laatste met tekst wordt het 'm! :D
  X Emma

  ReplyDelete
 7. Hoi, bedankt. De pompoentjes zijn het helemaal voor mij. En high five, ik moet op dit moment ook biologie leren en ik ben het ook niet aan het doen. Wat een toeval!

  ReplyDelete
 8. Heel en heeeul erg mooi Arjanne! Ik blijf het keer op keer maar zeggen, maar wat kan jij mooi en leuk tekenen zeg! Echt heel leuk en origineel hoe jij die wallpapers tekent. Ze zijn echt super mooi!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...