Sunday, 4 October 2015

NIGHTS IN TREEHOUSES ARE THE BEST

Terwijl de laatste kooltjes van ons kampvuur nog zachtjes nasmeulen, kruipen we een platform hoger in onze slaapzakken. Het bos is al volledig stil geworden en wanneer ik door een spleetje tussen de doeken die als dak dienen kijk, zie ik dat het bos alleen nog maar verlicht wordt door de maan, waardoor alles er black and white uitziet. 

Terwijl ik ingepakt in kniekousen, dikke sokken, een legging, een pyamabroek, een hemptje, een thermoshirt met lange mouwen, een sweater, een vest en een fleecedeken in mijn slaapzak lig, heb ik het toch nog stiekem een beetje koud. Het lijkt wel alsof de warmte van het vuur is alweer volledig uit mijn lichaam is getrokken. Ik trek mijn knieën nog wat verder op en kruip dieper de slaapzak in. Af en toe hoor ik "buiten" wat takjes kraken en ook hoor ik een vreemde roep van een dier die ik niet thuis kan brengen. Na wat fantasieën in mijn hoofd over een groepje dolle herten die de boomhut in probeert te komen, en heel wat tijd later val ik eindelijk in een slaap-wakker-slaap-wakkerachtige slaap, die tegen de ochtend eindelijk overgaat in een vaste slaap. 
De volgende ochtend verlaten we na een ontbijt en thee à-la-campingstyle/met campinggasje bereid onze supergave slaapplek weer. Supergaaf, want hé niet iedereen slaapt elke nacht in een boomhut middenin het bos!? 
Nu wil je vast weten hoe en wat. Als eerste dat "wat", want nee, ik had geen overnachting in een superdeluxe boomhut met ingebouwde sauna gewonnen ofzo. Mijn neef en nicht namen ik en mijn zus mee een weekendje weg: kaartlezen, graden schieten met een kompas en wandelen maar! (dat is dan ook gelijk de "hoe")
En na een paar uur van dat gewandel kwamen we opeens bij de boomhut, gebouwd bij een boomhutkamp en nog niet afgebroken. En wij gingen erin slapen! De dag erna liepen we weer naar de bewoonde wereld en pakten we de bus naar huis, en toen eindigde dit kleine, maar supergave avontuurtje! 


Ik vind al deze foto's stiekem echt heel leuk geworden. In mezelf lachend liep ik door het huis, allerlei random dingen verzamelend. Alles wat in het thema viel ging mee en werd voor de camera neergelegd. Ik vond deze hele post (de tekeningen, de foto's en het boomhut-verhaal) superleuk om te maken/doen, dus nu ben ik errug benieuwd wat jullie ervan vinden! 

HOUDEN JULLIE OOK ZO VAN DIT "ADVENTURESFEERTJE" EN BOOMHUTTEN?

Liefs, 
Arjanne ⛺️
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Wat ontzettend leuk dat je dat gedaan hebt! Lijkt me tof om ook een keer te doen. En je foto's zijn weer amazing, as always. Een heerlijk artikeltje om de dag mee te beginnen. Liefs!

  ReplyDelete
 2. Ik ben stiekem (heel erg) jaloers. De foto's passen heel mooi bij je verhaal, ik kan mezelf er bijna voelen liggen!

  ReplyDelete
 3. Aah wat een gaaf avontuurtje inderdaad! Lijkt me zo tof, slapen in een boomhut! Supermooie tekeningetjes en foto's heb je gemaakt<3
  X Emma

  ReplyDelete
 4. Ding ding ding!! Weer iets gevonden wat ik ooit nog een keer wil doen! Slapen in een boomhut lijkt me echt supergaaf. Ik heb het een keer op vakantie gedaan, maar dat is al weer veel te lang geleden. Waar vind ik iemand met een mega boomhut...?

  ReplyDelete
 5. Of ik van avonturen houd? Echt wel! Daar zorgt mijn jeugdbeweging wel voor dat ik genoeg avontuur-overleven-in-het-bos-achtig-iets meekrijg haha! Maar slapen in een boomhut? Dat staat nog niet doorgeschrapt op mijn lijstje. Dat moet ik dringend eens gaan doen dus! Oh en die tekeningen(!!!!), heb je ze zelf gemaakt? Ze zijn PRACHTIG!! xxx

  ReplyDelete
 6. Wooooow, Arjanne!!! Die tekeningetjes zien er echt zooooo mooi uit! (Mijn enthousiasme uitgedrukt in de o bij deze, haha.) Je foto's zijn zo 'Tumblr' ofzo en ze zijn gewoon erg leuk. Ik ben jaloers op jouw teken en schilder skills. Zo tof dat avontuurtje! (:

  ReplyDelete
 7. Wat een prachtige, sfeervolle foto's, as always<3 En wat ontzettend gaaf dat je dat gedaan hebt<3 XXX

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke ervaring! Zelf heb ik nog nooit in een boomhut geslapen of geweest. Je foto's en illustraties zijn weer zo mooi, alles past perfect bij elkaar.

  ReplyDelete
 9. Ik weet niet wat ik nog moet zeggen over de foto's en tekeningen (want volgens mij is alles wat er over te zeggen is al gezegd), maar ik zat er met open mond naar te kijken en ik voel er heel veel liefde voor. Gewoon zo mooi! Onwijs gaaf.

  ReplyDelete
 10. Wat ontzettend leuk! Dit komt zeker ook op mijn lijstje met dingen die ik graag wil doen. Mijn wanderlust komt helemaal naar boven. Wat zou ik nu ontzettend graag reizen en slapen op leuke plekjes in de natuur. Wat een prachtige foto's!

  ReplyDelete
 11. Ten eerste zijn je foto's prachtig! En wat leuk! Zo overnachten in een tentje heeft altijd een speciaal gevoel!

  ReplyDelete
 12. Je blog is echt heel leuk, en wat een mooie foto's ook!

  ReplyDelete
 13. Found it... Ik was duidelijk te laat met het opsturen van de foto's van ons heerlijke avontuurtje. Maar wat heb je dat ontzettend mooi opgelost. De sfeer klopt helemaal.
  Volgend jaar weer??? :D

  ReplyDelete
 14. klinkt echt avontuurlijk:) ik ga dit ooooit nog eens doen denk ik:D
  Wat een mooie tekeningen ook, en die foto's.... gewoon WoW

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...