Wednesday, 11 November 2015

BLACK 'N WHITE

Ze hebben zo'n bepaald sfeertje, wat vintage-achtigs, een look-at-things-different stijltje... Iets zorgde ervoor dat ik, toen ik op Pinterest zo'n soort zwart-wit foto als hierboven tegenkwam, alles aan "Related Pins" begon te pinnen. Ik vin het leuk dat het niet van die typische plaatjes zijn, waarvan je denkt "goh, leuk zeg" en daarna scroll je weer door. Ze zijn gewoon nét even ietsje anders ofzo. In ieder geval een fotostijltje dat ik aanbid, en waarvan ik jullie op een lekkere dosis inspiratie trakteer! bron van al die foto's die ik dus obviously niet zelf heb gemaakt: klik & klik 

Volgens mij begon m'n liefde voor black en white met portretten. Ik kwam die linksonder tegen, wat eindigde in een bord (zo eentje op Pinterest, niet die waar je van eet) vol (zwart-wit) portretten. Ik vind de lichtinval, schaduwen en originele hoeken waaruit ze zijn genomen simpelweg PRACHTIG...
___________________

Nu we correctie, ik het toch over fotografie heb, ik heb iets excitings te vertellen... Ik ga via school een soort extra-programma-achtig-iets doen, waar het er om gaat dat je je op één ding gaat focussen en daarin gaat verbeteren. Voor mij wordt dat fotografie!! Behalve dat ik fotograferen gewoon superleuk vind, wil ik al heel lang meer gaan doen met fotografie en altijd als ik een foto maak, wil ik het eigenijk beter doen, en daar ga ik nu tot m'n eindexamen (= nog 2 1/2 jaar) meer dan honderd uur per jaar mee aan de slag, YEEESSS!!
Ik heb trouwens nog wel meer leuke mededelingen te doen, IK HAALDE DE 200 VOLGERS OP BLOGLOVIN'!! Terwijl ik me afvraag waarom tha hell iemand dit allemaal zou willen lezen en op de volgen-button zou drukken, maakt m'n hart iedere keer een sprongetje als ik een mailtje krijg van Bloglovin' dat "..... is now following your blog on Bloglovin!" Ik weet niet echt hoe ik dit het best moet omschrijven, maar het komt hierom neer: jullie zijn allemaal te lief!! 

liefs,
Arjanne
(ik moet echt even een andere afsluiting gaan verzinnen...)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

 1. Gefeliciteerd met de 200 volgers! En wat leuk dat je voor fotografie hebt gekozen; als blogger heb je daar ook altijd enorm veel aan!

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd! Pinterest zit echt vol met mooie droom plaatjes. Grappig dat wij ook zo'n extra vak hebben, bij ons heet dat talenturen. Ik hoop dat er ook iets bij zit als fotografie of tekenen.

  ReplyDelete
 3. Wooow, zo tof dat ze zoiets aanbieden bij jou op school! (: Als ze dat bij mijn school deden, ik zou het ook wel weten hoor, haha. Ik ben benieuwd hoe je je foto's dan NOG mooier kan maken, want eerlijk gezegd je hebt al een hoog fotografiegehalte hoor? Ik heb ook zo'n black and white vibe de laatste tijd. Ik heb soms zelfs even gedacht om mijn volledige Instagramfeed zwart wit te maken. Maar met mijn foto's zou dat niet altijd even mooi uitkomen, haha.

  ReplyDelete
 4. Kei leuk dat je een fotografie programma gaat volgen! En gefeliciteerd met je 200 volgers je hebt ze echt verdiend, laten er nog meer bijkomen! :)

  ReplyDelete
 5. Oh wat leuk dat je je meer gaaat focussen op fotografie (nog meer!). Tof zijn dat soort projectjes. Zwart/wit vind ik trouwens ook heel mooi, zeker bij dit soort foto's!

  ReplyDelete
 6. Aaahh wat gaaf dat je zoiets van school hebt, mijn school is zo onwijs saai en doet nooit dit soort dingen. Ja, gaan ze extra uitdaging voor vwo bieden: wetenschap dingen of filosofie. Hahahaha no.
  Gefeliciteerd met de 200 volgers!<33

  ReplyDelete
 7. Heerlijk zeg, een bord vol met zwart wit foto's! ;) Maar ik houd ook zon van die foto's. Congratz met je 200 volgers, die moet ik ook nog even halen haha. Leuk project je heb je uitgekozen, succes ermee! X

  ReplyDelete
 8. Super mooie foto's allemaal, liefde voor Pinterest. Gefeliciteerd met de 200 volgers! :)

  ReplyDelete
 9. Wat een supertof blog heb je. Hele leuke stijl. Ben benieuwd of je die van mij ook cool vindt! XX

  ReplyDelete
 10. Ik snap je zwartwit liefde volkomen!! Ik ben bang dat ik er af en toe iets te veel gebruik van maak, maargoed. Ik vind vooral de eerste collage heel erg gaaf, omdat ze inderdaad dus nét even anders zijn. Heel tof! Ik heb laats ook de spiegel een beetje ontdekt, dus daar wil ik ook nog een keertje gewoon mee spelen. EN 200 VOLGERS?! Holy crap, dat is zo veel!!!! SUPERGEFELICITEERD. Maarja, je verdient het dan ook gewoon dubbel en dwars, dus eigenlijk is het vooral heel logisch :) (kan je het je voorstellen? 200 mensen? dat is gewoon een heel congres, of een kleine basisschool!)

  ReplyDelete
 11. Wauw je blog is echt heel leuk, ik kende je nog helemaal niet!
  Je maakt echt mooie foto's,schrijft leuk en je layout is ook erg mooi.. well done :)

  ReplyDelete
 12. Oh wauw! Gefeliciteerd met die (ondertussen al) 202 volgers! Jaja, je icoontje staat mooi te pronken daar! Zo tof ook dat jullie dat met school doen en die foto's zijn prachtig! (Ik ben altijd doodjaloers op de mensen die de zwartwit foto's nemen... ze doen het zo goed!)

  ReplyDelete
 13. Wat leuk dat ze zo'n programma aanbieden op jou school! Hadden ze dat hier maar ook, dan had ik ook fotografie gekozen! Ik moet echt bijspijkeren op het vlak van fotografie! En die zwart witte potret foto's zijn echt heel mooi! Stuk voor stuk hebben ze iets bijzonders. En gefeliciteerd met je 200 volgers! Dat verdien je dik!

  ReplyDelete
 14. Wauw 200 volgers is echt een mijlpaal. Ik hou van zwartwit fotografie. Soms wilde ik dat alles zwartwit was...

  ReplyDelete
 15. Wauw, 200 volgers ! Gefeliciteerd ! Je hebt het zeker verdiend met leuke blog ! Ik heb ook altijd wel een obsessie met zwart wit foto's, op de een of andere manier springt de foto er dan echt uit. Net zoals je leuke selectie foto's !

  ReplyDelete
 16. Oh ik herken het echt helemaal! Ik vind van dit soort foto's ook echt zo mooi! Echt geweldig leuk om naar te kijken ;) xx

  ReplyDelete
 17. Zwart-wit foto's hebben altijd zo'n mysterieus sfeertje, ik ben er dol op! Wat leuk dat je via school zo'n programma kan volgen! Zou ik ook direct doen als ik de kans krijg! Ah, gefeliciteerd met je volgers Arjanne! Het geeft toch altijd een onwezenlijk gevoel als er volgers bijkomen! (:

  ReplyDelete
 18. Gefeliciteerd met zoveel volgers! Altijd een mooi moment. Wat een fijne inspiratiefoto's.

  ReplyDelete
 19. ooh, wat een prachtige post! :) Gefeliciteerd!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...