Wednesday, 25 November 2015

GOLDEN (tussen)HOUR


Het stijfbevroren gras kraakt onder mijn voeten, terwijl ik een poging doe dichterbij het water te komen zonder natte voeten te krijgen. Vogels kwetteren. Alles heeft een zonne-gouden randje en het licht is sprookjesachtig-mooi. Alles is gewoon even perfect (ondanks dat het langzaam toch een beetje vochtig wordt onder mijn voeten en mijn handen, voeten en neus langzaam bevriezen) en ik geniet ervan. Het is best lekker zo, in een herfstig zonnetje. Ik wordt door niemand gestoord tijdens mijn fototocht, het is echt ongelofelijk rustig. Ik keer na mijn fototocht met bevroren handen, tenen en neus helemaal ontspannen terug naar huis. 

"Baby it's cold outside" is wel van toepassing hoor, jemig, het is nog herfst, geen winter! "baby it's freezing, storming and raining outside" komt nog dichterbij de waarheid. Met kou kan ik leven, maar regen erbij is net iets te enthousaist, om het maar even aardig te zeggen. Maandag was het weer nog lekker droog en zonnig (waar is dat leuke winterige zonnetje nu te bekennen?), ook al was het koud. Blokuur nederlands viel uit en toen ik naar huis fietste, besefte ik dat er echt prachtig licht was en besloot vergezeld met een camera het laatste stukje van the golden hour mee te pikken in mijn tussenuren. Zo zat er in die maandag waar ik zo tegenop had gezeten, opeens een onverwacht en enorm fijn ontspan-momentje waar ik niet van had gedacht dat ik er tijd voor zou hebben. 
Ik wordt echt blij van zulk soort kleine, fijne momentjes! They make your day.

* * * 

HEBBEN JULLIE DE AFGELOPEN TIJD NOG ZULKE KLEINE, FIJNE MOMENTJES GEHAD?


X AR 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. Waauw, wat een mooie foto's! Ik heb eigenlijk niet van die mooie plekjes vlakbij mijn huis.. Maar zulke momentjes zijn echt fijn :)

  Liefs

  ReplyDelete
 2. Super mooie foto's! Ik heb een aantal dagen geleden een zonsondergang bij mogen wonen, echt prachtig zijn die in de winter! Liefs

  ReplyDelete
 3. Oh, de foto's zijn echt heel erg mooi! Voor ik verhuisde, was er bij ons huis om de hoek ook een park. Daar kon je ook van die leuke foto's nemen zoals jij hebt gedaan. Maar nu vind ik het veel te ver om erheen te fietsen om dit nog te doen. En als ik jou prachtige foto's zie, mis ik dit toch wel.. Echt heer erg mooi allemaal!! Xx

  ReplyDelete
 4. Oooh, wat mooi! Het straalt iets duisters uit, maar tegelijk ook al helemaal de sfeer van de winter. Heel leuk gedaan!

  ReplyDelete
 5. Wauw je hebt echt oog hiervoor, wat een talent. Super mooi!

  ReplyDelete
 6. Telkens ik fotografeer en achteraf zie dat de meeste foto's goed gelukt zijn, dan heb ik ook zo'n fijn momentje. Het geeft je echt een voldaan gevoel! Ook nu heb ik zo'n fijn momentje, door gewoon naar je foto's te kijken. Echt prachtig Arjanne! Sommige foto's hebben iets 'duisters', maar dat maakt het er alleen maar mooier op! (:

  ReplyDelete
 7. Wat heb je super mooie foto's gemaakt, echt wauw!

  ReplyDelete
 8. Oh eki mooie foto's Arjanne! (: Dit vind ik dus zo stom aan het Belgische uurrooster, je hebt nooit tussenuren, als er een leerkracht afwezig is moet je op school blijven, bleh. Dus van die spontane fijne momentjes heb ik héél weinig. Ik ben al aan het aftellen naar het moment dat de winter eraan komt en je van die fijne wit gevlekte foto's kan schieten, heh. (:

  ReplyDelete
 9. Hele mooie foto's, Arjanne! Wauw!!

  ReplyDelete
 10. Oh wauw, wat een mooie foto's! Heerlijk om naar te kijken. Die fijne momentjes zijn geweldig inderdaad. Ik had er pas ook eentje toen mijn oma's tuin ineens behoorlijk fotogeniek leek (nou ja, meer de plantjes en bloemen). Liefs!

  ReplyDelete
 11. Dit is zo moooooi!! Ik hou echt heel erg van plaatjes kijken, vooral plaatjes als deze. Echt waar, super pretty. Je ziet je fotografie skills ook steeds beter worden, zo leuk om te zien! En inderdaad: kleine momentjes maken echt je dag. Ik ga morgen proberen ook iets kleins en leuks te doen!

  ReplyDelete
 12. o wauw prachtige foto's

  ReplyDelete
 13. Wauwie, ik blijf me maar verbazen over jouw fotografieskills. Echt onwijs mooi zijn deze plaatjes geworden :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...