Tuesday, 17 November 2015

N o v e m b e r & D e c e m b e r


Op één of andere manier dringt het nooit echt tot me door dat na november, december alweer komt. En na december is tweeduizendvijftien ook alweer voorbij.... Het enige wat ik erover heb te zeggen is: TIME FLIES (....blablabla ;) nog maar vijf weken en het is kerstvakantie! Het zijn altijd wel drukke weken, maar ook gezellige!

• November-december, enjoy it!! Ook al is het  één van de the busiest times of the year, het is nog steeds the most wonderful time of the year en daar moet van genoten worden! Tijd om jezelf misselijk te eten aan pepernoten op sinterklaas-avond, na elk kadootje kei-hard "Dankuu sinterklaaasjuu" te roepen (#rarefamilietradities, jep, vraag maar niet :), voor iedereen een leuk kadootje in de in-kerst-thema-versierde-winkels te zoeken, op zoek te gaan naar een jurk voor het kerstgala, een kerstfilm-marathon te houden...

• Ik moet echt even op tijd naar bed gaan. Mijn slechte gewoonte is om me voor te nemen "er eens om half 10 in te liggen" en dan uiteindelijk gaat ietsje later (aka 2 uur later) de lamp uit terwijl de volgende dag die lamp om kwart voor zeven weer aan moet... (dat gaat dan ook altijd met nogal veel moeite) Rust goed uit Arjanne! 

• Een boek uitlezen. bijvoorbeeld één van de drie die ik heb liggen/waar ik al zo'n honderd jaar mee bezig ben. ofzo. 


• Ik wil wat meer tekenen... Ik ga er tijd voor maken, want ik wil wat meer avondjes met een muziekje op, achter mijn bureautje met een kwast (of pen, of potlood) in mijn hand doorbrengen, lekker ontspannen.

• En meer foto's maken! Misschien een poging tot een mooi sfeertje vastleggen in zwartwit? Ik zou graag wat portretten schieten, misschien wel van mezelf of misschien sleep ik mijn zus wel voor de camera, who knows...

• Ik ben een beetje uitgekeken op mijn lay-out (geloof ik...), tijd voor een nieuwe, maar wat? Dat is een hele goede vraag Arjanne, ga daar maar eens lekker over nadenken (want op dit moment twijfel ik over alles dat ik bedenk, niks is echt hét of leuk genoeg...), en dan ook nog die gevechten met Blogger #stuggles.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Nog maar vijf weken?! Heb echt heel veel zin in de kerstvakantie! Je lay-out vind ik in ieder geval nu heel mooi. Je hoeft toch niet zoveel te veranderen?

  ReplyDelete
 2. Pfffoeh wat gaat de tijd snel hè. Ik bedacht laatst ook dat er nog wat dingen zijn die ik dit jaar graag nog 'even' wil doen. Meer foto's maken, dat wil ik ook graag.

  ReplyDelete
 3. Ik vind het ook echt bizar hoe snel alles nu gaat! En ik moet ook echt eerder naar bed gaan.. Ik hoop ook binnenkort weer portretten te kunnen schieten, vind dat zo leuk om te doen (:

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's! En wat is mis met je layout? Die is juist hartstikke leuk!

  ReplyDelete
 5. ZULKE MOOIE FOTO'S!! Echt heel pretty! En nog maar vijf weken.... het is voor het eerst dat het van mij allemaal nog wel wat verder weg mag zijn (irritante school deadlines..). Maar ik heb natuurlijk wel heel veel zin in Sinterklaas en Kerst, want dat is toch altijd weer gezellig. En twee weken vakantie natuurlijk!!

  ReplyDelete
 6. Ik ben ook wat uitgekeken op mijn lay-out, vooral mijn header dan! Ik zou graag zelf mijn header designen, maar helaas ben ik niet zo'n goede tekenaar... Meer tijd maken voor foto's staat zeker op mijn to-do list, het geeft me zó'n goed gevoel als ik achter de camera sta!

  ReplyDelete
 7. Ik kan ook echt niet geloven dat het al bijna 2016 is, het gaat zo snel! Een boek uitlezen is een goeie haha, ik heb ook nog zoooveel boeken die ik nog moet lezen, of nouja, wil lezen :) Mooie foto's!

  ReplyDelete
 8. Nou, dit zijn al hele fijne zwartwit foto's! en wajo, 5 weekjes yay, totdat die fijne tijd weer begint. Zo'n zin in! Veel succes met al je punten (: x

  ReplyDelete
 9. De tijd gaat inderdaad bizar snel! Niet te geloven. Ik vind je lay-out nu ook heel moo, maar als je wat anders wil: ook tof!

  ReplyDelete
 10. Wat een leuke goals! Ik ben heel benieuwd naar je resultaten als je wat vaker gaat tekenen!! Oh en foto's nemen! Showen die pics! En vroeger naar bed gaan? Ik herken het echt! Elke ochtend heb ik spijt dat ik zo laat ben gaan slapen en beloof ik mezelf om er vroeg in te gaan die avond.. but it never happens.. dus ik wens je héél veel succes met deze haha! Mooie foto's heb je ook bij dit artikel gemaakt! <3

  ReplyDelete
 11. Oh ja de tijd vliegt echt voorbij deze paar maanden. Terwijl als ik naar buiten kijk voelt het nog alsof het pas september/oktober is. Dat probleem met boeken uit lezen ken ik, er wacht ook een steeds groter wordende stapel op mij haha.

  ReplyDelete
 12. Jaaa ik kan ook niet wachten tot de kerstvakantie. En inderdaad, foto's maken is heerlijk om te doen en ik zou eigenlijk iedere dag foto's moeten maken. Liefs

  ReplyDelete
 13. Wauw, leuke foto's! En ja, jeetje, de tijd gaat zooo snel. Ik kan niet geloven dat het na volgende maand alweer 2016 is (whut??). Ik wil ook echt meer foto's maken en ontspannen en genieten van de feestdagen!

  ReplyDelete
 14. Oooh zo'n mooie foto's weer Arjanne, hihi! <3 Ik ben ook uitgekeken op mijn lay-out maar ik heb ook geen flauw idee wat ik ervan moet maken om hem niet 'saai' te maken, haha. Tekenen vind ik ook zo tof en zeker nu ik zo'n toffe playlist "heb gemaakt" (ik luisterde anders altijd playlists van Spotify zelf en dat begon te vervelen zeg maar) is dat zoveeeel toffer, haha. Ik moet ook nog vijf weekjes zwoegen maar voor je het weet is dat voorbij.

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...