Sunday, 29 November 2015

WRAP IT UPMet sinterklaas en kerstmis voor de deur rent iedereen van hot naar her om kadootjes te kopen. Zelf vind ik kadootjes kopen echt superleuk om te doen, en als ik ook maar een beetje excited ben over wat voor leuks ik heb gekocht, vind ik het bijna onmogelijk om m'n mond erover te houden, net als wanneer je je eigen grap zo goed vind dat je al begint te lachen voordat je 'm verteld hebt :). Met mijn vriendinnen vier ik dit jaar sinterkerst (=we vieren een veel te late versie van sinterklaas aka het is al bijna kerst) met een cadeautjesspel. Ik heb al honderd jaar een bord op Pinterest genaamd "Wrap it up" met de gaafste ideeën voor tof ingepakte cadeau's. Zelf was ik nooit verder gekomen dan simpelweg een papiertje en een lintje. Maar vanmorgen dacht ik, hé, laat ik die cadeautjes voor 't cadeautjesspel eens leuk inpakken!
 


Ik heb sommigen een beetje kerstachtig en andere meer in sinterklaasstijl ingepakt, want tja het moest ofcourse wel in sinterkerst-style :) Ik gebruikte zwart en wit papier, bruin kadopapier (hema), een zwarte, witte en gouden stift (hobbywinkel), bruin en rood-wit touw (hema) en dennentakjes (uit de tuin ;). 


Cadeau 1: Zwart papier, witte sneeuwvlokken en een bruin touwtje eromheen, cute! 
Cadeau 2: Een (song-)lyrics! Ik koos voor een "O, kom maar eens kijken..." met zwart op bruin papier en "Ho ho ho! Merry Christmas!" met wit op zwart papier, ik vind het er zo leuk uitzien! 
Cadeau 3: Mijters op wit papier. Teken je santa's muts, en voilà,  kerstpapier! Het lijkt me echt onwijs gaaf om een keer cadeaupapier te ontwerpen, dit is zo leuk om te doen !


Cadeau 4: Golden stars, sterren zijn natuurlijk altijd leuk :) 
Cadeau 5: Rood-wit touw + bruin papier + 'n dennentakje, het ultieme kerst-gevoel! 

X AR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

 1. wat leuk! echt heel mooi ingepakt. ik vind het ook altijd leuk om wat extra tijd te besteden aan het inpakken van cadeautjes (en ik heb oom zo'n pinyerestbord met leuke ideeëndie ik nooit uitvoer)

  ReplyDelete
 2. Super leuk ingepakt, dat ga ik onthouden! :)

  ReplyDelete
 3. Die strikjes eromheen zien er zo leuk uit! x

  ReplyDelete
 4. Hoe leuk kan je cadeau's inpakken nou dus !
  Echt super awesome gedaan en ik ga het gebruiken met deze winterday's

  Goood vibes,

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke maar simpele manier om in te pakken! Het ziet er erg leuk uit, hopen dat wat er in zit net zo leuk is!

  ReplyDelete
 6. Ohhh prachtig! Deze manieren ga ik zeker en vast gebruiken!!

  ReplyDelete
 7. Oeh wauw, wat een leuke ideetjes Arjanne! word ik blij van. kan ik mooi gebruiken voor wanneer ik het ga doen met vriendinnen (4 januari pas, maar toch^^) Liefs!

  ReplyDelete
 8. Wat ziet het er gaaf uit, jij hebt wel hele originele cadeautjes zo! :)

  ReplyDelete
 9. Zo creatief!! Op pinterest wordt je inderdaad echt doodgegooid met leuke inpak ideeën. Ik faal alleen enorm met inpakken. Ik doe wel een poging tot hoor, maar uiteindelijk ziet het er alsnog uit alsof ik eerst op het inpakpapier ben gaan staan en springen (aka super gekreukeld en raar). Wel houuuuu ik van kadootjes geven, dus dan maakt het inpakgedeelte niet zo heel veel meer uit.

  ReplyDelete
 10. Wat onwijs leuk en schattig ingepakt allemaal! Kan ik mijn cadeautjes ook door jou laten inpakken? ;) X Em

  ReplyDelete
 11. Zo enorm Tumblr. Wil jij mijn cadeautjes voortaan inpakken haha!

  ReplyDelete
 12. Ziet er geweldig uit! Super leuk kaftpapier ook of nou ja cadeau papier. Helaas vieren wij geen sinterklaas en kerst ;(

  ReplyDelete
 13. Ziet er enorm leuk uit!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...